Škoda Felicia (1997)
22.11.2009Tak tuhle Feldu jsem potrvé spatřil v inzerátu na netu. Po půlročním hledání a serfování konečně něco obstojného. Chtěl jsem dieselovou,a ty bývají…
Škoda Felicia Combi (tomasino)
Jack1989 05.12.2009 14:33
good car
1.9D sestra ji měla taky a je to nesmrtelný auto, když ji prodávala měla 213000 a jezdí určo do dnes [odkaz] tak kokněte i na mojí octavu, mamé společný cit na detajly¨ ;-) -
ThomasHK 02.02.2010 21:23
Krasna
Krasna felis, tahle barva ji proste slusi, hezky a udrzovany kombik ;-) hezke detaily! -
tomasino 08.07.2010 20:41
Re: Feldička jako nová
Jo,jo máš pravdu,je to trochu jiný odstín. Ale sehnat to v jednom odstínu je asi nadlidský úkol.Musel jsem trošku improvizovat. -
"-- skrytý --" 04.07.2011 08:39
Volant
Moc hezká Felicia, líbí se mi na tom hlavně ten volant, ten tomu vnitřku moc prospěl :)) Protože ten originál, ten je strašnej >:D Já mám ve felicii ještě ten starej dvouramennej, a to je fakt bída. Na kolik peněz může nějakej takovej volant přijít..?-
tomasino 09.07.2011 21:36
« Re: Volant
Už přesně nevím kolik jsem za něj dal tenkrát, ale teď je na vebu SPOILERCENTRUMu za
3372,-. Je to typ Luisi Imola RB. Je to pálka, co? Zkus hledat v inzerátech třeba na Bazos.cz
nebo Hyperinzerce.cz tam se občas dají sehnat pěkný kousky za příznivější peníze.Přeji úspěch v hledání! Ten origo volant je fakt divnej.