Alfa Romeo Giulia (2016)
10.9.2016Alfa Romeo Giulia. Legendární vůz, který brázdil italské silnice 60. let, a nyní také nový sedan, který by měl být prvním ze záchranné flotily slavné,…
Alfa Romeo Giulia (stormrider)
stormrider 12.09.2016 21:52
« Re: Ocenění
Díky za ocenění :-).
Nemůžu se ubránit dojmu, že Alfa dělá spoustu hloupých chyb, které ji ve výsledku mohou připravit o úspěch. Giulia rozhodně v jádru není špatná. Ono toho XE se zatím taky moc neprodalo, US prodej se rozjíždí hodně zvolna a v Evropě to za první polovinu 2016 dělá asi 14 tisíc aut. Uvidíme :-)
Plautus 10.09.2016 08:10
Pridávam sa
Keďže som zatiaľ nemal možnosť sa s Giuliou zviesť, tak tiež poďakovanie za síce krátke, ale slušne spísané dojmy. Inak to vlastne za tú krátku dobu ani nešlo. :yes:
Každopádne poteší, že jazdou auto potvrdilo, že má na to, aby zaujalo. Škoda tých "drobných" (pre niekoho to môžu byť, najmä vzhľadom na cenu, zásadné) vád, ktorých sa Alfa dopustila, preto zostáva len dúfať, že tie pehy na kráse časom vychytajú a Giuliu budeme na cestách stretávať...a dúfam, že podaktorí aj vo vlastnej garáži :-) -
chetoos 10.09.2016 11:06
Giulietta
Je to nejkrásnější Alfa, kterou jsem kdy viděl. Je škoda, jak bylo řečeno v recenzi, že české motoristické časopisy toto bezvadné a nádherné auto přehlížejí. Musím říct, že Italové desing umí dělat s emocemi a nápaditostí. Jak je na tom interiér z pohledu kvality nevím, ale určitě bude nadprůměrem. Zadní pohon bude určitě přinášet skvělé jízdní vlastnosti a zážitky. Moc skvělé auto. -
Verny_2013 11.09.2016 21:08
naprosto chápu problém dát to auto do blogu
Taky jsem s tím bojoval a fakt je nejjednodušší pověsit to na MACZ. Dík za recenzi, bylo to skvělé první seznámení. Za ty ceny ale fakt nevím jestli to bude mít žádaný záchranářský efekt.-
Kolík80 14.09.2016 11:12
« Re: naprosto chápu problém dát to auto do blogu
At je to jak chce, tohle sem rozhodne nepatri. Smyslem tohoto serveru jsou recenze dlouhodobych opakuji DLOUHODOBYCH zkusenosti s autem, tedy presne opak toho co je napsano zde. Pokud mam potrebu podelit se o pocity z kratke jizdy (vetsinou jednodenni nikoliv hodinove) s nejakym autem dam to jenom jako novinku do nejake sve recenze...-
Verny_2013 16.09.2016 20:23
« Re: Re: naprosto chápu problém dát to auto do blogu
ještě jedna poznámka, Předevčírem jsem aktualizoval a doplnil recenzi svojí letité octy 1 kterou mám už 15 let a má 322 000 Km na kontě a každý to má úplně na háku, žádné hodnocení, žádná diskuze. Táhnou jiná auta, hlavně novinky a aktuální i když krátkodobé dojmy. Takže sice s tebou souhlasím, ale realita a zájem je úplně někde jinde.-
villiersa 27.09.2016 15:55
« Re: Re: Re: naprosto chápu problém dát to auto do blogu
Bez urážky, jakou bys čekal diskuzi u nejprofláklejšího auta na našich cestách? Nic proti O1 nemám, je to fajn auto, ale je jich tolik a napsáno o ní bylo už vše, tak o čem diskutovat? Hlavně že slouží, ne? ;-)
Jak budu mít čas chystám se u nás domluvit si předváděčku na Giu QV....jsem na ni zvědavý.
Spousta důležitých informací s civilní verzí! Objednat na salon verzi i bez xenonů mi přijde jako velká chyba, ale budiž ;-)
AR potvrzuje, že zázraky na počkání (ani na delší) se nedějí. Pořád je to ale hezká zadokolka, která snad udrží prodeje aspoň na úrovni XE.
Stormriderovi
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: ;-)