Hyundai i30 (2009)
6.9.2009Tento vůz je zde již bohatě popsán, zkusím být proto více stručný a podívat se naň ho trochu jinak, i proto, že to je poněkud exot mezi i30, zatím….…
Hyundai i30 (saldy)
"-- skrytý --" 07.09.2009 00:50
vyborna volba
tlieskam:) Inak ta nalepka vpredu sa mi paci, ale dat za nu cca. 2000sk mi prijde dost :-) a v mojej farbe by ani tak vyrazna nebola:) :-! -
RS 07.09.2009 11:51
Prospekt
1.6 CRDi až 123kW? To zní až podezřele dobře :yes: ;-) Celkem by mě zajímalo co za to chtěji a co všechno to obnáší.-
saldy 07.09.2009 12:19
« Re: Prospekt
Děkuji všem za hodnocení, ale abych reagoval na dotaz...U2 má zdá se výkonu na rozdávání, převodovka je pravděpodobně převzata z dvoulitru a těchto hodnot lze dosáhnout úpravou řj prostřednictvím racingboxu, cena je tuším 10t a lze tak učinit po dohodě s autorizovaným servisem, obsah dohody neznám ale bude to asi mít dopad na záruku. -
"-- skrytý --" 07.09.2009 11:56
nooo...
mat 120kw i20 musi byt uz celkom sranda:) Ale ako poznam prevodovky hyundai, tak to bude opat do sily a zrychlenie 0-100 nebude nic moc:) aj ked pruznost by mohla byt slusna:) dokonca viac nez slusna.. mal som 63kw getz a to chodilo vyborne, takze 2x tolko vykonu musi byt >:D :-! -
escorpion 12.09.2009 10:35
nádhera
Saldy, máš to naozaj pekné. Páči sa mi fólia na prednom nárazníku, tiež o nej uvažujem, biela farba je momentálne "in". Motor je zrejme super, musí s autom pekne cvičiť, hoci niekde na týchto stránkach sa píše, že je jazda s atmosférickým benzínom je úplne o inom ako o "lacnom" tlačení do sedačiek. Ale aj tak gratulácia k výberu :yes:
Dávam 10 ! -
FRPE 01.01.2010 22:09
Ta čelní maska
Myslím ten černá plast či folie - to už jsi takhle koupil? Ale dříve to na i30 nedávali nebo se pletu? Alespoň Hrudolf to tam nemá ... 8-s -
Subaru4ever 04.02.2010 13:51
Pěknej Sněhulák
Super auto :yes: . Co si budeme namlouvat, ale dnes je zároveň s bratříčkem Ceedem nejlepší volbou rozumu ve třídě. Mému vkusu sice více odpovídá Ceed (speciálně po faceliftu), ale tvůj Sněhulák je v té bílé taky hodně šaramantní. A černý singleframeový polep je pomyslnou třešničkou na dortě. Jen bych se s ním nechtěl mýt ;-\
PS: U sebe jsem doplnil fotky, zkus na ně prosím kouknout, zdali by nestály za přehodnocení. Dík -
xhonza 07.08.2011 18:46
Dobrá volba
Pěkná kola, dobře sedí v zatáčkách, nadprůměrně vybavené, dobře dílensky zpracované, pěkné "skorosportovní" sedačky, na 1,6 v naftě opravdu výkonný motor, efektní modré podsvícení "budíků" v kapličce (jako ve VW), malý zájem pobertů (obrandováním jsi ten zájem o případné odcizení vozidla ještě snížil), praktická barva. Ovládání klimatizace tím velkým kolečkem vnímám jako rušivý designový element u i30, divná spojka, občas nejisté řazení, PP slabota, horší image značky. Sečteno, podtrženo - máš nadprůměrně dobré auto ve své cenové třídě, kterým ses chtěl před 2 lety odlišit od většiny, která kupuje Fabie, Octavie a Renaulty. Dnes již jezdí i30 poměrně dost, hlavně v nižších výbavách s benzínovou 1,4, ale ty máš i30 s motorem, který hravě porazí závodníky v Octaviích a Golfech 1,9 TDI z tripleA . Můžeš být se svou volbou spokojený ;-)