Ford Fiesta (2007)
27.4.2011Vzhladom na to, ze ja sam som pred kupou auta chodil na MACZ to tipy, rozhodol som sa, ze sem pridam i ja postrehy a skusenosti s autom, ktore…
Ford Fiesta (overclocker)
Nicco 27.04.2011 23:21
zatekanie
Mal som Fiestu a zatekanie do dveri bude mat suvis s neodbornou opravou po havarii ;-) Zateka Fabia II, cez predne okno do ramu karoserie a potom pod nohy vodica.-
overclocker 28.04.2011 19:47
« Re: zatekanie
mozem sa opytat, ci bola tiez trojdverova? pretoze ked kukam na tie dvere, viem si predstavit, ze to tesnenie co tlaci na okno nemusi v strede dveri uplne priliehat. Navyse, burana bola vzdy len spredu, dvere boli v oboch pripadoch nedotknute. A aby som upresnil to zatekanie, voda sa dostane len do dveri, nie do interieru vozidla. Nebyt toho, ze som mal zanesene odtokove kanaliky na spodku dveri, ani si to mozno nevsimnem.-
Nicco 29.04.2011 20:06
« Re: Re: zatekanie
Bola 5dverova, ale ked hovoris o zatekani do dveri, tak to tak ma byt. Voda stecie okolo okien dovnutra dveri. Tam je tesnenie, aby sa nedostala k reproduktoru alebo stahovaniu okien a potom vytecie spodom dveri. Podobne je to u celneho skla. Voda stecie az dole pod stierace a tam su zase odtokove kanaliky, ktore sa zanesu napriklad listim, ked stojis pod stromami a moze ti zacat zatekat cez filter do kabiny. Nehovorim, ze u Fiesty je to presne takto, to som spojil viacej modelov do jedneho. Ale pointa je jasna.