Škoda Fabia (2011)
16.2.2012Ahoj, vítejte v mé virtuální garáži. Jelikož je tu o Fabiích už napsáno vela, nebudu se moc rozepisovat. Náš 16 let starý Ford Escort 1.8 D už pomalu…
Škoda Fabia II (mikys)
- Barva 16.02.2012 20:47 MattDiamond
- foto 17.02.2012 14:00 matii
- zelená ji sluší 08.05.2013 00:00 roox
MattDiamond 16.02.2012 20:47
Barva
Ahoj, pěkný autíčko a hlavně ta barva! :yes: Kamarád minulé léto kupoval v podstatě to samé a naopak když jsem s ním šel vybírat výbavu a tak, jsem si úplně kousal nehty, když prohlásil, že jedině červená >:D všechna auta v rodině jsou červená, tak bude i tohle. A to jsem se právě asi dvacet minut rozplýval nad vystaveným kouskem v nějaké takové zelené barvě ;-) a jinak co se týče motoru, tak je rozhodně super a oproti původní 1.2 HTP je to mílový krok vpřed. Stejně tak i vzhled, naprostá pravda, že vypadá větší. Už jen ten přední nárazních vypadá mohutně a při bližším podívání dost divoce... Přeju hodně šťastných kilometrů a ať slouží dobře:)-
MattDiamond 16.02.2012 21:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Barva
..a na můj vkus se černá hodí na velká reprezentativní auta. Ale v Top Gearu to řekli krásně...malý hatch je jako tričko. Můžete na něm mít co chcete, má být barevné a rozpustilé.. >:D -
mp390 16.02.2012 21:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Barva
Citace s knížky Peter Mayle - Pozemské radosti: "Bílá je vulgární, šedá barvou opatrného bankéře, purpurová a zlatá metalíza svědčí o špatném vkusu. Jedině černá" :-)
Černých aut je obecně strašně moc, ale fábií jako šafránu. Při koupi bylo ze skladovek navíc k výběru jenom - černá, červená, capuccino. Takže to bylo vesměs jasné :-)
Jinak zelená se mi moc líbí, jenže ta je na mě až moc řvavá. Na RSku by to byla jasně kombinace modrá race + černá střecha a kola. Zelená se stejnou kombinací jen jako druhá možnost.
Za tu černou si ale čas od času zanadávám - strašně se špiní, je na ní vidět každý škrábaneček.. Ale když je naleštěná tak je nádherná :-)