Opel Corsa (2007)
20.7.2010Jedná se o Corsu D, rok výroby 2007. Protože se s tímhle vozítkem budu příští měsíc loučit, rád bych o něm napsal své zkušenosti. Corsu jsem měl něco…
Opel Corsa (mavojek)
mavojek 21.07.2010 08:57
Zarovkaaaaa
Tak sterace jsem zkousel a nic... treba je to tim ,ze mam jedno z prvnich aut.
Co se týká žárovek : Ono snad jinak než tím okýnkem to ani nejde, ale že by to šlo snadno.. to bych se i hádal :-) ono odjistit tu krytku a vyjmout žárovku ještě není to nejhorší (ale prostrcit tam chlapskou ruku fakt neni nic moc !) nasledne nasazovani krytu zpet, tak aby drzel a nedostala sem tam voda.... zkouseli to tak 4 lidi na mem aute, vsichni to vzdali. Tak bud sme vsichni lempli nebo ty jsi vyjmecny :-) -
Mirasr 21.07.2010 13:58
Zarovka
Ahoj věřim to s tou žárovkou, mam renaulta thalii a vyndat žárovku jedo jakš takš ale pak ji tam zpátky dát, trefit se na kontakty a zadělat aby nevypadla je umění v tak malém prostoru a to nemám zrovna velkou ruku, fakt je to strašně málo místa, napoprví jsem to měl taky na půl hoďky a vyndal jsem celou poškrábanou ruku. A to mě ještě poprví znervozňovala nějaká ženská jestli umim otevřít zamčený auto že má klíčky uvnitř, já řek jen že mi nejde ani vyměnit žárovka natož vykrádat auta >:D-
mirdaman 22.07.2010 08:26
« Re: Ještě ty stěrače
strana 70 návodu o obsluze. Cituji: Cyklovač stěračů. Interval cyklovače stěračů lze nastavit na hodnotu od 2 do 15 sekund. Zapněte zapalování, zatlačte páčku dolů z polohy "O", počkejte na požadovaný interval a zvedněte páčku do polohy -- Po zapnutí zapalování a nastavení páky do -- se interval nastaví na 6 sekund
Funguje to jak na Corse MY2007 tak i na úplně nové MY2010
rhcpepik 25.12.2010 16:35
mlžení
Ahoj, jezdim s tim samym vozitkem a mam docela problem s mlzenim predniho okna, vetrani (resp. klimatizace) ma velky problem to i pri delsi dobe ofouknout. Nemel jsi s tim taky potize? Resp. nevite, jestli se nedela nejaky pripravek na udrzbu skla proti mlzeni? -
milax 06.01.2011 00:02
Spotřeba
Zdravím, chci se zeptat, jaká je průměrná spotřeba tohohle motůrku v praxi při normálním ježdění. Také o Corse s tímto motorem uvažujeme :-)
Výměna žárovek u některých Opelů (myslím Corsa D a Zafira B) jde jednoduše okénkem který je pro tento účel v plastovém podběhu předního kola - stejné je to i u bratrance na stejné platformě - Grande Punta