Peugeot 308 (2010)
27.6.2010Chcem sa pochváliť svojim novým autom. Cesta k výberu tohto auta bola veľmi zaujímavá. Keďže som ešte len študent tak doteraz som auto nechcel a…
Peugeot 308 (martin0102)
matii 28.06.2010 18:44
Foto
Ahoj Martine, přihoď nějaké pěkné fotky, ať ti nezkazím hodnocení. Jinak moc dobrý výběr :-) , sám mám taky půl roku starou 308. -
FRPE 29.06.2010 17:48
Budou další fota ze žifota?
( místo f doplň v ) máme nějaké další fotky? Mohu tě slušně poprosit o doplnění na MACZ? Kuju ;-) :yes: -
matii 13.07.2010 07:42
odpočinek
Super záběr na fotografii "Odpočinok pod Tatrami". Ten stín vypadá, jako bys měl na boku nějaký cyklodesign. :-) -
Brandon Walsh 07.01.2011 19:41
rk
suhlasim siel som na otocku do liberca z popradu a ten ruzomberok to je zazitok na cely zivot domov som sa vracal po tme a bol som stastny ze na zimu mam obute 15 ky >:D -
rasto111 28.03.2011 00:45
Ahoj
Ahoj, chcel by som Ta poprosit o radu. moj kamarat ma presne take auto ako Ty. ma na nom taky problem, ze ked ma zaradenu trojku alebo stvorku a pridava a ubera plyn tak citi pohyb radiacej paky. vsimol si to hned na zaciatku, ale az dnes sa vozil na rovnakom aute a ono to nerobilo. tiez to bol rocnik 2010 1,6 80kW, bolo mozno o par mesiacov novsie. Dalsi problem ma, ze ked vypne motor, autom dost zatrasie, to na ktorom sa dnes vozil to nerobilo. Prosim mohol by si mi napisat, ci sa podobne sprava aj Tvoje auto? lebo kamos to chce reklamovat aby mal viac argumentov, lebo urcite ho budu chciet odbit.
Dakujem
Rasto-
martin0102 29.03.2011 20:48
« Re: Ahoj
no moje auto problem s chvenim alebo trasenim radiacej paky nastastie nema, prevodovka je prave velmi kludna a vobec sa do nej od motora nedostavaju ziadne vibracie.
to trasenie s celym autom pri vypnuti motora som spozoroval aj ja,ale nie je to nic dramaticke pripisoval by som to asi maksim silentblokom motora ale s takymi vecami sa naozaj nezaoberam,keby to bolo nejake zle tak sa urcite ozvem v servise
Vyries to, to auticko si to zasluzi :-)-
rasto111 29.03.2011 21:40
« Re: Re: Ahoj
Dakujem Ti za odpoved. kamos bol s tym dneska v servise, presviedcaju ho, ze to tak ma byt. on ked ma zaradenu trojku a ked prida, posunie sa cela paka dopredu, ked uberie zase do zadu, normalne sa hybe....
v pezote tvrdia ze to tak ma byt, ale ziadna ina 308 to nerobi. "neznackovy" servisak tvrdi, ze to robi nejaky silentblok, ale na aute co ma 20tis km? ale da mu to kamos pozriet, dakujem Ti zatial za rychlu reakciu.
Rasto