Dacia Sandero (2008)
16.2.2011Dacia Sandero 1.6 MPI 64kW Jedná se o nejvyšší výbavu (laureate, v současné době nahrazena verzí arctica, kde se nepřiplácí za klimatizaci)…
Dacia Sandero (honzamo)
- Ty zimní fotky z letiště jsou fajné!!! 16.02.2011 22:54 Poustnik
- Ahoj 16.02.2011 23:07 blowiik
- Volba rozumem 17.02.2011 00:04 Ronault.
- Dobrý vozík! 17.02.2011 07:57 Reza traktor
- Dobrá volba 17.02.2011 19:17 dr.biker
- Nehoda a nástupce 30.05.2012 22:04 Nerez
- jo 14.06.2012 23:12 Nomadm
- Přidej izolaci 11.01.2013 11:33 Rattus Rattus
Poustnik 16.02.2011 22:54
Ty zimní fotky z letiště jsou fajné!!!
A čtivá recenze, dobré srovnání s Fabkou. Kdybys měl nějaké únorové fotky ze zimních radovánek, máme tu fotosoutěž! :-) Tak ať ti auto slouží a nezlobí! A to vykrádání auta i takového.....to je na palici. To normální člověk nechápe. Hoj! -
blowiik 16.02.2011 23:07
Ahoj
Recenzi máš pěknou a auto taky... jedno sandero parkuje u nás v ulici(ale s nějakym allroad paketem mi to přijde) a říkal jsem si, že nevypadá zle. Chválím výběr barvy a hlavně příplatek za boční airbagy... spousta mladejch by se na to vyprdla, že je to škoda peněz, ale opak je pravdou. Přeju spoustu šťastnejch km...-
honzamo 17.02.2011 00:26
« Re: Ahoj
ahoj, díky :-). Nad barvou jsem uvažoval snad nejdýl. Problém byl, že jsem neměl možnost ji vidět naživo, a ty jejich vzorníky a fotky v časopisech zase tolik neřeknou. Airbagy byly jasná volba, za tu cenu. A to jsem ještě ani nevěděl jak výrazně EuroNCAP výsledky ovlivní. Jinak jsem se díval na tvojí recenzi a taky musím pochválit. Jen koukám že se zloději máš v centru Prahy taky problémy :-(
Nejlepší byl ten první - začal páčit zámek v pondělí ráno okolo 8:00 a zrovna jela okolo policie. Bylo to na hlavní ulici, kde je celkem provoz. Nejvíc mě potěšilo, když mi policista s gustem oznáil, že ho museli "fyzicky zpracovat" :-)-
dr.biker 17.02.2011 19:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
K těm svíčkám, každé nové auto má vypsáno v servisní knížce, co se má vyměnit při dosažení určitého počtu km. Na našem Puntě jsme měnili svíčky v 50 tis. km podle knížky. Jinak jsme kromě oleje zatím nic neměnili. Jak často chodíš na olej?
Jinak vždycky si zkontroluj, co se má vyměnit, aby tě zbytečně neokrádali.
Ronault. 17.02.2011 00:04
Volba rozumem
Chválím recenzi, chválím auto, ne za to, jak je skvělé, ono není nejlepší, ale může být nejlepší koupí, třeba jako v tvém případě. :yes: Vítej na MACZ :yes:-
honzamo 17.02.2011 16:50
« Re: Re: Volba rozumem
No asi jsem to neformuloval úplně dobře. Kdyby mi někdo dal nového mercedesa tak samozřejmě beru všema deseti :-). Když ale beru co dostanu za cenu auta, tak je na tom sandero myslím celkem dobře. Ono se sice řekne éčkový mercedes startuje s cenou okolo milionu. Ale další milion tvoří příplatková výbava, aby se opravdu jednalo o luxusní auto s dobrým motorem, které je hodno hvězdy na kapotě.
A na moje každodenní ježdění po Praze do míst, kde se blbě parkuje, musí se bát vykradení, poškrábání apod je lepší menší auto. Sandero má tu výhodu, že nepřitahuje závistivce, kteří by ho třeba poškrábali. Zloděje bohužel přitahuje stejně jako jakékoliv jiné :-(
Reza traktor 17.02.2011 07:57
Dobrý vozík!
Paráda, zase jsem si po delší době přečet nějakou recenzi s chutí. Se mi libí, že někdo, kdo by jinak bez obtíží mohl nakupovat ojeté německé střely k tunění, si rozmyslí, co od auta chce, a kupuje hlavou.-
dRudi 17.02.2011 08:34
« Re: Dobrý vozík!
jj, pěkná recenze! a ty fotky při srovnání, to je jak kráska a zvíře >:D je nevím, zvěnku to vypadá fakt hezky, ale uvnitř bych si asi připadal ja ve své 14 let staré Felicii.. >:-[] škoda že nedělají Sandero kombi.. určitě by to bylo taky moc pěkný auto.. :-O
jinak pěkný, kdy že ji budeš prodávat? :-!
dr.biker 17.02.2011 19:17
Dobrá volba
Zdravím nového uživatele, jako první auto jsi si nevybral vůbec špatně. Za ten 2,5 rok se situace ještě zlepšila pro kupující nových vozů, dneska za 264 tis. by jsi měl mnohem širší výběr, např. Megane Generation, i30, Ceed, atd. A pěkné Sandero Stepway stojí dnes jen 200 tis.
Jinak obdivuji tě, že při studiju jsi schopný si vydělat na nové auto! To já studuji konkurenční VUT v Brně a na brigádu nemám vůbec čas, vydělávám pouze o prázdninách a skoro všechny peníze dám do cyklistiky. Tak mi nezbývá než si půjčovat auto rodičů.
Přeji ti km bez nehod a zloději a vykradači aut ať už ti dají pokoj.-
honzamo 17.02.2011 21:21
« Re: Dobrá volba
Díky. Je to jak jsem psal na konci, auta jdou s cenou pořád dolů, objevují se nová a nová. Samozřejmě když spočítám co bych za ty 2.5 roku ještě navíc našetřil tak je to celkem s přehledem opravdu laguna. Bohužel jakmile ale auto máš, tak je to bohužel žrout peněz. Se se současnou cenou benzínu vychází náklady na km na benzín něco přes 2.5Kč. K tomu pojištění, dálniční známky, pakrovací karty atd... Na další auto se už šetří výrazně hůř a cena současného klesá :-(
Studium se mi naštěstí zatím celkem v pohodě bez chození na přednášky daří smrsknout do dvou dnů. Dá to zabrat, ale díky tomu můžu zbytek týdne zvládat poloviční úvazek.
Nerez 30.05.2012 22:04
Nehoda a nástupce
Škoda auta, mokrý koleje jsou sice sviňstvo, ale dotyčnému bych ani tak moc pěkných slov asi neřekl ;-\
Jinak jako nástupce zkus pouvažovat nad Opelem Astrou H. Jako ojetina se dá koupit hodně dobře, protože Opel moc dobře nedrží cenu a v testech spolehlivosti jak nových aut tak ojetin si vede velice dobře ;-)
Pak dej vědět co vyhrálo :-)-
honzamo 27.08.2012 00:14
« Re: Nehoda a nástupce
Tak jsem nakonec pořídil renaulta clio, protože se mi povedlo padnout na auto s prověřenou historií a kilometry a cena se rovnala tomu, co jsem dostal za sandero. Časem napíšu recenzi. ´Pokud bude auto dobře fungovat, tak jsem si i polepšil, takže to nakonec nedopadlo tak špatně.
Rattus Rattus 11.01.2013 11:33
Přidej izolaci