Honda Civic (2008)
24.11.2014Jak jsem se k autu dostal? Tady můžu navázat na recenzi Clia, ze kterého jsem do Civiku přesedal. http://moje.auto.cz/honzamo/brutus.html Už začátkem…
Honda Civic (honzamo)
honzamo 25.11.2014 17:02
« Re: Honda
Ahoj, také přeju bezproblémové ježdění s Civikem.
Vlastně mě i překvapuje, že mě nenapadl do výběru hned po odstranění požadavku na automat. Je to úžasné auto. Asi první se kterým se mi bude těžko loučit.
Nabídka služebního auta je ale výhodná a zase aspoň vyzkouším něco nového. Zajímá mě, jak budu s opláckou 1.4T 103kw spokojený. Výkonově je to podobné jako Civik, ale už je to oturbený downsizing. Asi bude o něco línější - Opely jsou docela těžké, ale s automatem to bude do města ideální...
Bully_ 25.11.2014 19:36
C8G
Snad jenom upresneni- 100 km/h ani Civic (jako snad skoro kazde auto s 6-kvaltem) nedosahne na druhy prevodovy stupen. Na nej dosahne realnych cca 97 km/h, pak se musi zaradit trojka a nechat ji chvili zatahnout. Jeste nikomu se s C8G 1,8i-VTEC nepodarilo akcelerovat na 100 rychleji, nez za +- 9,5sec, casteji za 10. Staci si to porovnat prave s razenim trojky.
Astra bude pocitove litat rychleji, diky krivce vyssiho krouticiho momentu spolecne s vykonem posazenym do bezne pouzivanych otacek. Atmosferu je potreba tocit, aby se pohybovala v pasmu maximalniho vykonu, u Astry se stejnym vykonem ti bude stacit jednoduse slapnout na plyn. Kdykoli. -
szitra 15.03.2015 13:47
Prodej
Ahoj, na konci minulého roku jsi psal, že se chystáš auto prodávat. Změnilo se něco? Měl bych o auto zájem. Díky.
Vidim ze mame rovnake postrehy, tiez som napr na zaciatku mal problemy s riadenim, oproti inym autam co som mal moznost soferovat dost ostre :-)
Teraz po cca 7 tisic km najazdenych len spokojnost takze prajem nech si na tom rovnako :-) Nech auto sluzi :yes: