Suzuki SX4 (2010)
14.10.2012Když Geo Metro definitivně dosloužil s tím ,že koroze jeho podvozku byla natolik rozsáhlá,že by téměř doslova mohla každou chvílí někde křupnout,…
Suzuki SX4 (geo.metro)
blowiik 15.10.2012 17:49
Pěkné auto
a pěkná recenze. Ať slouží! :yes: Jinak moc pěkná spotřeba... u auta s vyšší stavbou a benzínového motoru je 6,8 l/100km opravdu krásný výsledek. -
random 22.10.2012 10:00
suzuki
Ja som sa pri vybere tiez pohyboval okolo tejto znacky, co ma vsak zaskocilo bol nedostatok miesta. ( switf mal vnutorny rozmer miniauta ) a SX4 sa len priblizovala k vnutornemu rozmeru Getzu ( ktory som vymienal ), co ma naozoaj zaskocilo ( vzhladom na vacsi rozmer SX4 ). Predavac sa ma snazil presvedcit o opaku, ale vzhladom na to ze Getz parkoval kusok dalej a bola moznost porovnavat SX4 doslovne prepadla. ( mal som podmienku moznost prepravovat 2x bycikel + veci priamo v aute ) Najlepsie na tom bolo ze predavac tvrdil ze do auta rozmeru Getzu to rozhodne nie je sanca zmestit :-) ( nemohol vediet co prave veziem ).
V kazdom pripade slusna recenzia,foto... a hlavne nech sluz bez problemu.-
gero 22.10.2012 18:29
« Re: suzuki
V Getzu jsem zatím neseděl , někdy je ta drzost prodavačů až neskutečná, ale když jsem si kupoval Suzuki,tak mi prodejce naštěstí nic nenalhával... SX4 má zevnitř opravdu málo prostoru . Avšak vzhledem k tomu ,že jezdím spíše sám tak mě to naštěstí příliš neomezuje.
Děkuji :-)
Vencos 28.10.2012 11:30
Geo Metro
Ahoj,nad SX4 se snad něják pozastavovat ani nebudu,to mě příliš nebere, ale jde mi o Geo Metro. A především tu druhou generaci. U nás jsou velmi vzácné a těžko sehantelné. Co si budeme povídat, ty minulý generace už jsou starý a hnusný a já se jen chci zeptat, jestli snad to tvoje ještě někde není. Potažmo si dělám takový přehled, kolik jich tu vlastně je.
Jedno s 1.3 a automatem je teď na prodej v pardubicích. Jedno bylo zméněný na suzuki fóru,že jim umřel motor.
No a třetí, ve stejný barvě co máš ty, stávalo pod plachtou v Praze-Kyjích.
PS: jsem rád,že se taky u nás našel někdo,komu přišlo Metro zajímavý a ne jen jako lacinej hnusnej * -
Midlosek 27.12.2013 13:38
Gero,
tak nějak nevím, ale asi u fotek hodnotíš hlavně kvantitu a nikoliv kvalitu :-) . A to jsem asi dopadl ještě docela dobře.
Možná až budu mít auto déle než týden, nasbírám dostatek snímků které vyhoví tvým požadavkům ;-) . Měj se hezky-
Midlosek 29.12.2013 00:30
« Re: Re: Gero,
Ahoj Gero, koukal jsem na další "nováčky" a byl tam letošní Renault, měl jen tři fotografie zjevně pořízené při nákupu a ten od Tebe dostal za fotky "3"
;-) . To bych raději nehodnotil vůbec - počkal bych chvilku jestli na recenzi (fotkách) zapracuje.
Já budu postupně přidávat fotky a doplňovat recenzi, jak budu získávat poznatky.