Subaru Impreza (2011)
10.4.2011Tak zas presiel rok a zas nastal cas na vymenu auta kedze svojej asistentke som kupil megane rs cup 250 tak som nemohol klesnut a mat nieco slabsie:))…
Subaru Impreza (doomsnoopy)
- WTF? 10.04.2011 17:49 mobilcarl
- Jinak nechci prudit, ale... 10.04.2011 17:58 Johny.Rico
- Gratulace 10.04.2011 18:09 Paulie001
- úpravy 11.04.2011 10:08 m.z.
- Recenze 11.04.2011 13:54 [Vojťas]
- Nepotrebujes asistentku? 11.04.2011 15:14 Nicco
- Scooby 01.05.2011 01:20
- Výkon 300k 01.05.2011 10:50 samael
- Výběr vozu 17.09.2011 21:07 Lukasbill
- Výber auta aneb nalejme si čistého vína 17.09.2011 21:21 RKa
doomsnoopy 10.04.2011 17:58
« Re: WTF?
chlapci nove m3 je tazka svina ktora je krasna ma kvalitny interier ale je taka nemastna neslana nemal som s nej pocit radosti s jazdy:(-
Matt26 10.04.2011 20:35
« Re: Re: WTF?
Hodne zvláštna recenzia (ten slovník a gramatika :-| ), ešte zvláštnejší prechod kategóriami áut ( C 63Amg dopadlo oproti m3 ktorú si zavrhol ešte horšie - viď [odkaz] nebo [odkaz]
A všetko čo v tej biednej recenzii popisuješ - zlepšenie sedanu oproti hatchbaku nemá nič spoločné s kufrom, ale s úpravami, ktorými auto prešlo. Pevnejší podvozok, tužšie stabilizátory, tužšie pružiny (vzadu dokonca o viac ako 50%) a zníženie svetlej výšky.
Ale myslím že o logike a úsudku vypovedá hneď prvá veta a výber auta pre asistentku >:D . Netuším, čo to ma spoločné s recenziou na tvoje Subaru, nehovoriac o tom, že do mesta kúpi Megan RS (ešte v tej "tvrdšej" podobe) iba šialenec. :yes:
Apropo: V názve auta máš chybu ;-)
Johny.Rico 10.04.2011 17:58
Jinak nechci prudit, ale...
... BMW Z4 je dle mě to samé jako TT :-) (jako myslím přirovnání TT k autům pro buzny ;-) )
Jinak jsi koupil skvěle, gratulace, ale asi bych taky sebral (ne asi, ale určitě) M3. The best off, to je jasné :-)
Kdybych mohl hodnotit, máš u mě 3x10b.
Congrats ještě raz :yes: -
Paulie001 10.04.2011 18:09
Gratulace
Gratulace k novému vozu, opravdu super, sedan se opravdu povedl. Jen mě opravdu překvapil ten schod v kufru. Ale ten samý údiv jsem měl, když jsem poprvé otevřel kufr u mého E36 Touring, tam je něco podobného
Jinak M3, ono se říká, že nejlepší M3 je E46, E92 je vcelku neohrabaná oproti E46, ale stejně bych jí určitě nepohrdnul
>:D
hybridní turbo
komplet výfuk vč. svodů
samozřejmě ecu tek
tuhé silentbloky ramen
ř.j. středového diferáku od ing. Skácela
hliníková ramena
možná brzdy :-) za cca 200 000,- bys to měl zmastit. -
[Vojťas] 11.04.2011 13:54
Recenze
Doufam, ze se casem o aute trochu rozepises a pridas lepsi fotky. Jinak blahopreji ke STihacce. A jak jsi na tom s GT-R, beres MY11? -
Nicco 11.04.2011 15:14
Nepotrebujes asistentku?
Rumunsky neviem, ale ucim sa rychlo. ;-)
Spojka je achylova pata Subaru, dokonca aj boxerdiesel s nou mali problemy zo zaciatku vyroby.
A apropo, ako to dopadlo s OIIRS TDI? DPF vydrzal? ;-)-
doomsnoopy 11.04.2011 16:15
« Re: Nepotrebujes asistentku?
o2 rs beha uplne v pohode pravidelne servisujem okrem prehriadky pred spolujadzom co sa pokazila zatial vsetko slape:) ale olej kazdych 10 nie 30 ako chcu v skode pekne dochladit turbo po dialnici tak snad prezije zatial ma aj tak iba 45 tis km
"-- skrytý --" 01.05.2011 01:20
Scooby
Tak ak dobre čítam auto nemá ani 5000km.V prvom rade chcem napísať, že Ťa neodsudzujem lebo ťa nepoznám a neviem aký si.Ale ideš tu hodnotiť výkon surového auta.Neviem či vieš ale vo všeobecnosti čím výkonnejšie auto tým citlivejšie na "zábeh" a prvé kilometre.Hodnotiť výkon "surového" auta je ako hodnoťiť kura z nevyliahnutého vajca.Benzínový motor potrebuje cca. 15 000km a viac než si úplne sadne a začne pracovať ako má.Preto tvoje hodnotenie jazdných výkonov je bezpredmetné, navyše keď Subaru samo chráni svoje motory pred jazdcami ktorí "sadnú a idú".Skús motor otestovať keď bude mať najazdené spomenuté kilometre ;-) Ďalej mám pocit, že auto ani nezahrievaš a šlapeš na neho.Resp. tento motor sa zahrieva 15-20 km nenásilnej prevádzky než dosiahne prevádzkovú teplotu a pochybujem, že toľko najprv odjazdíš kým mu naložíš keďže ako vravíš chceš ho na denno denné jazdenie.Neber ma zle ale mám s Teba pocit, že ešte sám nevieš čo chceš a preto skúšaš všetko možné a vyžívaš sa v budení pozornosti.Megane je super voľba ale určite nie pre sekretárku hoc si ho budeš brať na víkend ale 99,999999% žien nemá správnu techniku jazdy tak to auto pri nej bude viac trpieť ako by malo.Nenapadlo ťa kúpiť Megane RS Cup sebe a jej kúpiť nejakú lacnú jazdenku?Lebo kto si dovolí Megane,Subaru a uvažuje o drahších autách ten bude mať zvyšných 10 000 eur na nejakú jazdenku...Som zvedavý na tvoje ďaľšie príspevky v tejto téma a napriek všetkému ako fanúšik STi-čka verím že budeš spokojný a užiješ si ho čo najdlhšie. -
samael 01.05.2011 10:50
Výkon 300k
je slabý jen na okruhu,na okreskách,kam STI patří,je naprosto dostatečný.Já mám v EVO 8 "jen" 265 k,což má dnes kdejaký ostrý hatchback,ale tam,kde obvykle jezdím,mi výkon ještě nechyběl.Takže snad nebude chybět ani tobě,navíc je to nové auto,takže se musí nejdřív pořádně zajet.Ale mám takový pocit,že to s tím "slabým výkonem" nemyslíš úplně vážně... :-) Jinak musím říct,že tohle je podle mě zatím nejpěknější ostrá impreza a v testech si vede velmi dobře,takže jsi koupil dobře. :yes: :yes: :yes: -
RKa 17.09.2011 21:21
Výber auta aneb nalejme si čistého vína
Keď čítam ako si vyberla auto, tak mi nedá nenapísať jednu vec. Človek, ktorý vyradí M3, C 6.3 AMG, RS5, alebo Audi TT RS buď v tom aute nikdy nesedel, alebo sa neviezol, alebo jednoducho nevyšiel rozpočet, čo nie je žiadna hanba, keďže ceny týchto áut sú skutočne vysoké. Ale napísať, že v AMG, alebo M3 je nuda, alebo že je to ťažké.... Tak ako sorry. Doma máme AMG, dokonca v kombi, a ti poviem, že impreza je krásne a super auto, ale zábavu su užívam ja viac a to nehovorím u zvuku V8. .... A o zábavnosti M3 písať ani nebudem... Stačí keď poviem jedno- V8 vpredu, zadný náhon...To hovorí za všetko.Ostatne to isté ako aj AMG
Auto snů -> M3
To si trochu protiřečí, ne?