Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 23.01.20 10:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan
Tom: mám taký rozmer (vpredu, vzadu mám 255/40 R18). Dunlop Winter Sport 5 sú parádne gumy, viem to, pretože ich mám: [odkaz] ;-) Len pre zjednodušenie som dal všetky 4 225/45 R18 (to je tiež OK podľa techničáku).
Ale myslím, že to bez problémov predáš, častý rozmer a dobré gumy, možno len trošku neskoro vzhľadom na kalendár. -
Thomasino 22.01.20 21:08
« Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan
iudex - nemáš náhodou na 3-er pneu 225/45 R18 a 245/40 R18 ?? Mám navíc nové DUNLOP Winter Sport 5, nepoužité, nenazuté na kola (2+2 ks). Musel jsem nakonec objednat jiné (4x 225/40 R18), aby to sedělo s techničákem, prý je xDrive dost háklivý na změnu pneu a BMW to pak nemusí uznat, když se porouchá. Jako že se to občas stává >:-[] Můj nápad mít o 5% vyšší profil na zimu se nepovedl :-( No a taky jsem musel objednat na zimu jiná kola, než jak jsem původně myslel že použiji původní seriová. Volil jsem mezi černými Sparco Podio co jsem měl na Kupřici, nakonec jsem šel do nového modelu BBS XR (základní řada) ve stříbrno-šedé Platinum, ale dojedou až v půlce února [odkaz] -
Ronault. 22.01.20 21:08
« Re: Re: Re: Re: Transfăgărăan
Iudex: tak ono to je samozřejmě na nic Picassem, o tom není pochyb. Z druhé strany si nedělám velké představy, že s Polem si to užiju, přecejen je to hodně proflakle a provoz velký. Stačil mi Grossglockner v září. Prázdná byla Nockalm strasse v květnu s Fanoušem, to jo.
Každopádně je to jen myšlenka. Aktuálně chceme týden na termalech s dětmi v Sarvaru, to se loni osvědčilo. Tam by přijel na konci týdne známý, vzal domů do ČR svou a naší náctiletou dceru. Já se ženou a dvěmi svými dětmi (3 a 1 rok) chceme pokračovat ještě týden někde u moře. Jako rád bych Itálii, ale najít hotel s plnou penzí nebo ještě lépe all inclusive je buď nemožné nebo s cenou mimo chápání 8-s
Tak jsem si říkal, že bychom zkusili Bulharsko, kde není problém najít něco takového. A jsou dvě možnosti. Buď z Maďarska přes noc přes Srbsko k moři, nebo do večera dojet na Transfagaras, přespat a brzo ráno vyjet a přes průsmyk dojet zbytek cesty.
Samozřejmě, mohl by známý přijet pro holky mým Polem a vrátit se s holkama do ČR Picassem, my bychom se prckama do Pola v pohodě vlezli, ale znamenalo by to svěřit někomu své auto a to i když známý je velmi schopný a zkušený řidič, tak pořád je to nepříjemný pocit 8-s >:D
A samozřejmě, když už člověk jede skoro kolem, proč to neprojet tudyma :-|

Holt tady budou 2 stejné modré...