Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.06.20  16:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AMG/OMG

OMG pro 4-válce MB AMG je ale dobrý, to se mi taky líbí. Hlavně ty nové A35 AMG nejsou na řízení prý nic moc :-O Jako spousta barviček a cingrlátek jako v cirkuse, asi pro mladé co jsou závisláci na YT, FB a Instáči, ale řízení tě už moc nepobaví. Ale stále se mi hrozně líbí C43 AMG Coupe, kde je ještě pořádný šestiválec s pěkným zvukem. To naopak chválí i bývalí majitelé M2 a jiných sportovních aut. Ale tam je taky preferovaný zadek a není to ošizená čtyřkola pomocí Haldexu, s preferencí předku (což mám v Atece a vím jak funguje - na daily dobrý, na zábavu nic moc). Ikdyž v tom Q3 RS to zvládli soudruzi podle všeho naladit mnohem zábavněji například :-) Tak je otázka, jak se s tím popasovali u Mercedesu. Ale známej z nové A35 AMG hatchback není moc nadšený.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.06.20  15:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AMG/OMG

sf
    Myslíš Rotvajlera s Jorkšírským teriérem? >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.06.20  15:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: AMG/OMG

pd7
    Nedupl, ale tobě z toho evidentně málem praskla žilka... :*) >:D >:-[]
    Ale komu jsem to poslal, všichni na to dávají palce nahoru a vychlámané smajly... :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 26.06.20  15:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: AMG/OMG

..... už se poprali? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.06.20  14:00

« Re: Re: Re: Re: Re: AMG/OMG

wl...."Ode dneška jinak, než OMG, AMG s R4 neřeknu".....hahaha....to zní jako pubertální tamtrums.....doufám, že sis při tom i dupl nohou..... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.06.20  13:48

« Re: Re: AMG/OMG

iu....v AMG jak víme, skládají motory ručně z nejkvalitnějších, vyvážených komponentů opravdový "kouzelníci". A AMG si pak za takový motor nechá patřičně zaplatit.
    Je to jak s ovsem pro koně. Pokud chceš pro svého koně kvalitní oves, tak musíš za kvalitu patřičně zaplatit. Ale pokud by ti nevadilo krmit svého koně ovsem, který už koněm jednou prošel, tak takový oves se dá pořídit daleko levněji. ;-) Něco v tom smyslu měl v Toyotě Manager Quality napsáno ve své kanceláři na stěně.
    Co se týká AMG A 35 a AMG GLA 35 , tak ty jejich 300k motory nejsou real McCoy AMG.
    Tyto jsou smontované z komponentů přímo na výrobní lince ve fabrice. (Cost saving... ;-) )
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.06.20  13:44

« Re: Re: Re: Re: AMG/OMG

iu
    Už to mám zase zpátky...
    To byl můj náhradní nick, když jsem se nemohl po "úpravě" webu přihlásit.
    K té recenzi 992 se až tak moc nedivím, vzhledem k tomu, že měl před tím 997.2
    Taky riziko prvních nevychytaných sérií a smůla na kus...
    Proč se před objednáním pořádně nesvezl s předváděčkou (třeba i na víkend) je zarážející.
  • « 00 Reagovat !

foto white-labels

white_labels 26.06.20  13:30

iu
    Zase mi blbne přihlašování! Dodnes tu po debilním fl nejdou avatary, kromě Lega.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.06.20  13:06

« Re: Re: Re: AMG/OMG

Keď ste tu všetci peší, to sa môžte ku mne pridať zajtra na túru na Veľký Rozsutec ;-)
    [odkaz]
    white: prečo zmena nicku? Inak videl si recenziu na novú 911ku na MACZ? Celkom nasraná, majiteľ zrocna nechváli: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-labels

white_labels 26.06.20  13:05

pd7
    No, hlavně, že ty se naopak vůbec vyštengrovat nenecháš... >:D
    A to OMG nějakými marketingovými odkazy neokecáš. Ode dneška jinak, než OMG, AMG s R4 neřeknu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-labels

white_labels 26.06.20  13:02

pd7
    A to mi píše někdo, kdo si i pro rohlíky jezdí autem... :*) >:-[]
    Já si pro rohlíky nejezdím, a po Rožnově autem taky nejezdím a s Porsche už vůbec ne, pěšky, nebo na kolobce. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.06.20  12:30

Freddie,....hahaha...když on se wl nechá tak lehce vyštengrovat....asi má málo práce.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.06.20  12:16

Tak určite poriadna zľava dokáže zmeniť náhľad na výhodnosť, ale obávam sa, že na nejakú štvrtinu ceny u Áčka môžeš zabudnúť. Nedávno tu písal kolega s novým Áčkom (tuším A200d), že zľavy boli od 4 do 10% (za čo to napokon kúpil).
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 26.06.20  12:08

Súboj Porče vs Merkeles/ R.p.R. vs Kyjov sa pekne vyostruje >:D
    To A 45OMG musí byť ale fakt šupa, dizajnovo to nie je krásavec ale technicky to bude fajn no a cena?? Ktovie čo je reálne.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.06.20  12:00

« Re: AMG/OMG

Tak síce tiež nie som fanúšikom štvorvalcových AMG a za žiadne z nich by som nikdy nevysolil tie nehorázne peniaze, faktom ale je, že A45AMG je sakra rýchly stroj, 420 koní je na hatch brutálny výkon, videl som dragrace, kde Áčko vyprášilo omnoho výkonnejšie viacvalcové stroje, napr. RS4.
    Ale opäť, za štvorvalcový hatchback dať 65.682 eur (bez príplatkov), to by som musel byť na hlavu padnutý.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.06.20  11:46

« Re: AMG/OMG

OMG.....neználkové.....nikdo neumí motory jako AMG!.... :-!
    [odkaz]
    wl....pořád lepší rozvážet rohlíky po Kyjově s moderním Citanem, než zmrzlinu po Rožnově s "historickým" Prošem.... >:-[] ;-) >:D Btw, měl bys raději chodit pěšky, je to zdravější a prospělo by ti to..... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.06.20  10:29

« AMG/OMG

w-a
    Přejmenovat všechny AMG s R4 na OMG je nápad desetiletí! :yes: >:D >:-[]
    Posílám dál, škoda že zatím osobně neznám nikoho s touto kombinací, ale děda se jistě brzy do klubu OMG přidá. ;-)
    Géčko je taky dobrý tip pro dědu, když chce něco menšího a hlavně "moderního". >:-[]
    A s Citanem by zase nemusel pro rohlíky jenom jezdit, ale rovnou je i rozvážet po celém Kyjově, taková seniorská brigáda, a měl by třeba časem i na to Porsche. Možná by pak o tom mohl vydat knihu: "Jak jsem s MB k Porsche přišel" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 26.06.20  06:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan

wl : áno brzdy , po poľsky :*)
    vč. som v rámci malého oddychu "čekol" inzeráty na Macan-y a tie ceny nevypadajú nejako zle.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.06.20  05:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan

wl: V rámci D3 ale i další prémie má ovšem MB modely, na které konkurence jednoduše odpověď nemá. Např. Géčko...anebo Citan. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.06.20  05:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan

wl: Speciálně u některých modelů (třeba zrovna to GLA) by Mercedes určitě měl tradiční AMG modifikovat na příhodnější OMG. ;-) >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…