Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 26.06.20 16:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AMG/OMG
OMG pro 4-válce MB AMG je ale dobrý, to se mi taky líbí. Hlavně ty nové A35 AMG nejsou na řízení prý nic moc :-O Jako spousta barviček a cingrlátek jako v cirkuse, asi pro mladé co jsou závisláci na YT, FB a Instáči, ale řízení tě už moc nepobaví. Ale stále se mi hrozně líbí C43 AMG Coupe, kde je ještě pořádný šestiválec s pěkným zvukem. To naopak chválí i bývalí majitelé M2 a jiných sportovních aut. Ale tam je taky preferovaný zadek a není to ošizená čtyřkola pomocí Haldexu, s preferencí předku (což mám v Atece a vím jak funguje - na daily dobrý, na zábavu nic moc). Ikdyž v tom Q3 RS to zvládli soudruzi podle všeho naladit mnohem zábavněji například :-) Tak je otázka, jak se s tím popasovali u Mercedesu. Ale známej z nové A35 AMG hatchback není moc nadšený. -
pradeda777 26.06.20 13:48
« Re: Re: AMG/OMG
iu....v AMG jak víme, skládají motory ručně z nejkvalitnějších, vyvážených komponentů opravdový "kouzelníci". A AMG si pak za takový motor nechá patřičně zaplatit.
Je to jak s ovsem pro koně. Pokud chceš pro svého koně kvalitní oves, tak musíš za kvalitu patřičně zaplatit. Ale pokud by ti nevadilo krmit svého koně ovsem, který už koněm jednou prošel, tak takový oves se dá pořídit daleko levněji. ;-) Něco v tom smyslu měl v Toyotě Manager Quality napsáno ve své kanceláři na stěně.
Co se týká AMG A 35 a AMG GLA 35 , tak ty jejich 300k motory nejsou real McCoy AMG.
Tyto jsou smontované z komponentů přímo na výrobní lince ve fabrice. (Cost saving... ;-) ) -
white label 26.06.20 13:44
« Re: Re: Re: Re: AMG/OMG
iu
Už to mám zase zpátky...
To byl můj náhradní nick, když jsem se nemohl po "úpravě" webu přihlásit.
K té recenzi 992 se až tak moc nedivím, vzhledem k tomu, že měl před tím 997.2
Taky riziko prvních nevychytaných sérií a smůla na kus...
Proč se před objednáním pořádně nesvezl s předváděčkou (třeba i na víkend) je zarážející. -
iudex 26.06.20 12:00
« Re: AMG/OMG
Tak síce tiež nie som fanúšikom štvorvalcových AMG a za žiadne z nich by som nikdy nevysolil tie nehorázne peniaze, faktom ale je, že A45AMG je sakra rýchly stroj, 420 koní je na hatch brutálny výkon, videl som dragrace, kde Áčko vyprášilo omnoho výkonnejšie viacvalcové stroje, napr. RS4.
Ale opäť, za štvorvalcový hatchback dať 65.682 eur (bez príplatkov), to by som musel byť na hlavu padnutý. -
pradeda777 26.06.20 11:46
« Re: AMG/OMG
OMG.....neználkové.....nikdo neumí motory jako AMG!.... :-!
[odkaz]
wl....pořád lepší rozvážet rohlíky po Kyjově s moderním Citanem, než zmrzlinu po Rožnově s "historickým" Prošem.... >:-[] ;-) >:D Btw, měl bys raději chodit pěšky, je to zdravější a prospělo by ti to..... :-! -
white label 26.06.20 10:29
« AMG/OMG
w-a
Přejmenovat všechny AMG s R4 na OMG je nápad desetiletí! :yes: >:D >:-[]
Posílám dál, škoda že zatím osobně neznám nikoho s touto kombinací, ale děda se jistě brzy do klubu OMG přidá. ;-)
Géčko je taky dobrý tip pro dědu, když chce něco menšího a hlavně "moderního". >:-[]
A s Citanem by zase nemusel pro rohlíky jenom jezdit, ale rovnou je i rozvážet po celém Kyjově, taková seniorská brigáda, a měl by třeba časem i na to Porsche. Možná by pak o tom mohl vydat knihu: "Jak jsem s MB k Porsche přišel" >:D