Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
iudex 22.07.21 11:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C-HR
Dany: ale základ je to, čo ťa drží na ceste, teda gumy a brzdy. Gumy máš výborné (Pilot Sport 4) a teraz budú aj brzdy, takže s takou výbavou pri Tvojom štýle jazdy ešte na okreske zatopíš nejednému rýchlejšiemu/výkonnejšiemu autu. >:D -
Dany 22.07.21 10:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C-HR
Fred: áno na Megane. Ja viem, brzdy lepšie ako plechovka, ale čo už. Marketingové keci hovoria, že by nemali hučať a pískať ako športové brzdy, ale mali by lepšie brzdiť. Ako slepý povedal, uvidíme... -
white label 20.07.21 11:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C-HR
Dany
Ta změna předního nárazníku se vyloženě nepovedla! Ani u toho GTS to moc nevyšlo:
[odkaz]
Zelenou (Phyton) můžeš mít taky, aby ti to ladilo v garáži s jednou stopou. ;-)
[odkaz]
Jinak je Macan mimořádně úspěšný, sedm let a pořád bez výrazných změn nejprodávanější model značky. I když je to logicky do značné míry způsobeno relativně dostupnou cenou (v rámci značky). -
Dany 20.07.21 11:00
Macan S s tým predkom vyzerá, ako keby chceli v Porsche vrátiť Fordu kopírovanie a tak trochu im obšlahli Pumu. Už len zelená farba tomu chýba. GTS bez "zubov" vyzerá podstatne lepšie.
iudex: hranice v pohode. Na oboch stranách stáli pomáhači a občas niekoho zastavili a kontrolovali. Nás nie, boli sme v presile. Akurát sme vypisovali formulár o návrate z inej krajiny. Brzdy ešte nemám nahodené, ale už sa teším. Vyzerajú parádne, dík za tip ;-)
WL: ak by sa to nepodarilo na prízemí, tak v poschodí ;-) -
iudex 20.07.21 10:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C-HR
wl: presne, teraz spravili z Ska oveľa atraktívnejšiu voľbu a kým doteraz by som tiež pozeral po GTS, teraz by kľudne stačilo Sko. Jednak výkonovo, tých 280 kW dorovnalo GTS (a pôvodné GTS predčilo), ale hlavne to má ten dvojturbový 2,9 V6 namiesto jednoturbového 3,0, pričom 2,9ka je lepšie hodnotená čo do prejavu a charakteru. V podstate by som sa nečudoval, keby v Sku bol motor z doterajšieho GTS, parametrovo to úplne sedí.
dany: do Čiech v pohode? My sme práve pre komplikácie s cezhraničným cestovaním (testovanie detí a pod.) odpískali dovolenku v Turecku.
A ako tie brzdy? Už si to nahodil? Ako sa to správa? Tie kotúče vyzerajú husté. :yes: -
Dany 20.07.21 10:28
WL: prišli sme v sobotu na večer, ale to už bolo treba riešiť ubytko a smäd a aj pred búrkou sme to stihli ltt. V nedeľu sme odchádzali a plánoval som volať, ale takto nejak to vyšlo/nevyšlo no. Snáď nabudúce. -
white label 20.07.21 10:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C-HR
iu
eSko dostalo 2.9 biturbo z GTS (protože 3.0 monoturbo končí), což je pro eSko paráda.
Turbo teď nebude vůbec, takže GTS je vrcholem řady i výkonově a eSko se posune na pozici druhého nejsilnějšího. Posílí o něco i R4, ale nechápu kdo si ho teď koupí, když už eSko má skvělé V6 2.9 biturbo.
Na německých stránkách už je Macan po posledním faceliftu, na českých ještě ne.
V interiéru jsem čekal trochu větší revoluci, víceméně hlavně klasická tlačítka nahradil dotyk. Zvenku hlavně nový design kol, GTS má teď už základu 21", a zadní nárazník s výraznějším difuzorem.
[odkaz] -
pradeda777 20.07.21 09:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C-HR
iu....Macan FL....tož ten přední nárazník se mě vůbec nelíbí...myslím, že to překombinovali... :no: Jinak navýšení výkonu je vítané.
Včera jsem znovu nalepil M PERFORMANCE decal, takže teď už je vše v naprostém pořádku.... ;-) :-! Cestou jsem si projel trať "Slovácký kopec" a potvrdil si, že je M140i v porovnání s ITR příliš "těžká na předek". Nechtěl bych s ní "bojovat" v opravdovém závodě.[odkaz]
[odkaz]

Moje konfigurace 2.652.130Kč (Bez torque vectoring) [odkaz]