Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.10.21  01:26

« Re: Re: Re: Re: Predaj na obzore?

Th
    Za mě spíš takhle:
    [odkaz]
    [odkaz]

Ale co ty a šedá (Daytona), navíc příplatková, dyť by tě s tím tvoje stará/mladá vyhodila. >:D
    A navíc, když tam máš tolik barev, zelená, modrá, oranžová, červená...
    Já bych bral tu druhou šedou (Nardo), jednak je bez příplatku a navíc vypadá líp, než ta Daytona, to už je (sice tradiční) odstín za zenitem...
    Ale pokud bych bral od Audi R5, tak v tom nižším balení (RS3 hb), to by mě určitě bavilo víc.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.10.21  00:00

« Re: Re: Re: Predaj na obzore?

WL - co takhle ta Q3 RS ?? Ceníkovka 2.021
    [odkaz]
    Záměr samozřejmě nevyhnat cenu vysoko, už tak po slevě něco přes 1,6 (odhad), co vím od kamaráda tak NAVI stejně moc neumí aktuální dopravní informace a je lepší propojit s mobilem a dát Waze. Ale zase když už, tak adapt.podvozek ano a sport.výfuky ano :-)
    z venku stejný konfig: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.10.21  16:57

« Re: Re: Re: Predaj na obzore?

tms.... >:D >:D >:-[] >:-[] ...to už opravdu vybírám tak dlouho????? Kurwa jak ten čas letí, když je člověk v důchodu.... ;-) :-! >:-[] Jinak.... jestli máš v plánu přijet do Kyjova otestovat tu RSQ3 a nebude Ti vadit, že se připojím, tak mě dej prosím vědět a podnikneme to Spolu...
    ;-)
    Jinak můj budget na MGTS stále dosáhne....no problem...ale stále su na vážkách ohledně jeho ne-vhodnosti pro funkci budoucího univerzála. Tam by určitě RSQ3 SB i TR seděli lépe. I tvé GTI CS by tu funkci celkem splnilo až na to N/V....šak víš... ;-\ >:-[]

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.10.21  13:26

« Re: Re: Predaj na obzore?

Přesně! Musíš myslet dopředu už na jeho další prodej. Proto měla Ateca přípravu na tažné, GTI má Harman-Kardon a HeadUp displej (za rozumný přplatek) a Tigi-R by měl tažné za dvacítku, ikdyž ho nepotřebuji >:-[] >:-[] >:D
    A vzhledem k prodlužujícím se dodacím dobám nového auta, jakmile si jdeš přebírat nové auto, hned domlouváš s dealerem objednávání dalšího ;-)
    Praděda - dávej si bacha, abys díky neustálému zdražování cen nedopadl tak, že v roce 2018 když jsi začal vybírat auto, jsi měl budget na Macana GTS, letos už tak leda na Audi Q3 RS v ořezané konfiguraci, příští rok to bude stačit max. na Tiguan R a za 2-3 roky max. na Tiguan TDI :-) >:D Ale prodám ti v červnu po roce a 10 tisíc km krásné vínové GTI CS s keramikou a fólií na kapotě za 999 tisíc ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.21  12:58

« Re: Re: Predaj na obzore?

Th
    Běžná verze Q3 ne, to už pak radši ten TR.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.21  12:10

« Když Pepu eSere eSko

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.21  12:09

« Re: Predaj na obzore?

iu
    Sis ještě nezvykl, že Thomasino uvažuje o prodeji auta už při jeho konfiguraci... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.10.21  10:24

« Re: Predaj na obzore?

V ČR jsou ceny od dnešního dne vyšší. Základní cena 1.615.900 Kč, ještě včera (a také koukám v červenci) byla 1.568.900,- a v dubnu ještě 1.546.900,- Kč >:-[]
    Zdražily také jednotlivé příplatky, většinou kolem 500-800 Kč.
    Ještě včera můj konfig za 1.681.100 Kč a dneska už za 1.731.200 8-s Ale hlavně prej nebudou moc dávat podnikatelský bonus 50 tisíc, že jim sáhli na skryté podpory. Takže finálně menší slevy. Což je ten rozdíl celkem 100 tisíc.
    [odkaz]
    Jinak GTI CS je fajn, když v něm sedím a řídím tak skoro nemá chybu. Ale na věčné nastupování a vylejzání ty moje záda asi moc nejsou (ale to jsem trochu tušil, proto jsem od začátku občas psal ze srandy něco o ročním testování). Taky jsem zjistil, že mě už nebaví okruhy, že na to kašlu. Líbilo by se mi o něco vyšší auto. Ale ne o moc :-) >:D Naštěstí už dělají na Tigiho R kratší pružiny od H-R, takže to kdyžtak zase lehce shodíme! >:D [odkaz]
    Jako Q3 RS by dávalo taky smysl, ale dalších 300 litrů prostě dávat nechci :-( Možná si ho ale zajedu zkusit.. Ona by klidně stačila i ta verze 2,0 TSI s 260 hp nebo kolik..
    EDIT: zkusil jsem nakonfigurovat Q3 2,0 TSI 245 hp, problém je, že bez NAVI v S-LINE (vč.interiéru) je cena stejná jako TIGI-R a ve finále ta Q3 taky nevypadá nic moc, tvrdé plasty na zadních dveřích úplně stejně a člověk připlácí hlavně za image :-( A nebude mít pořádné brzdy, ani IQ Matrix světla atd.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.10.21  08:07

« Predaj na obzore?

Tom: "Ale zatim to vypadá, díky třem zdražením letos, že by se mohl prodat za podobné peníze jako se pořídil"
    Tak to čumím, už aj GTI sa ide predávať? Pretože u Teba od prvej úvahy o možnom predaji k realite nikdy nie je ďaleko. A prečo vlastne úvaha o predaji GTI? Niečím Ťa sklamalo, alebo nenaplnilo predstavy? Mal som dojem, že si s ním veľmi spokojný.
    *P.S. Pozeral som cenníky VW a je pravda, že sú oddnes nové, ale nič sa fakticky nezmenilo a nezdražilo (napr. Clubsport bol 40450 eur a oddnes je 40440 eur).
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.10.21  07:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi

tms....no nekeke...ty už zvažuješ prodej GTI CS? Tož ty si borec.... :-! Ale TR by nebyl špatný choice... :yes:
    K odmontování ližin by se asi muselo odstranit čalounění stropu, aby se získal přístup k montážním bodům. To by taky pro někoho kdo ví co dělá neměl být problém.
    Akrapa bych určitě bral. Jsem si jistý, že bys toho později "banoval".... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.21  00:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi

pd7
    Jasně, že půjdou odmontovat, ale co ty díry, co po nich zůstanou?
    Pokud jsou tam napevno už z výroby, tak tam samozřejmě žádné krytky nejsou.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.09.21  20:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi

Koukali jsme na to dneska na jiném Tigim, ale ani žádné krytky vidět nejsou, které by se odklaply a daly se lyžiny demontovat. Ale asi by to nějak šlo. Jen by se muselo nechat vyrobit něco na zakrytí děr.. Jinak co se příplatků týká, proti Audi Q3 RS je to ještě za lidové ceny >:-[] Jen s tím Akrapem nevim. Je to po slevě a bez dph sice "JEN" 70 tisíc, ale už tak by to bylo o dost dražší proti GTI CS, a není potřeba to hrotit :-)
    Ale zatim to vypadá, díky třem zdražením letos, že by se mohl prodat za podobné peníze jako se pořídil..
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.09.21  20:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi

wl.....aha....na TR jsou ližiny hned z výroby. Moc bych se ale divil, kdyby nešli lehce odmontovat. Horší by bylo co potom s otvory po jejich odstranění. Většina aut má z výroby na těch otvorech krytky. Ale pokud jsou ližiny na voze hned z výroby tak nevím....nevím.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.09.21  18:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi

pd7
    Ale Thomasino je nepotřebuje namontovat, ale naopak by chtěl, aby tam nebyly vůbec, už z výroby....
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.09.21  16:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi

Ližiny na střechu se dají namontovat kdykoliv. Takže když by se vůz později prodával, tak to není žádné mínus.
    Nevím ale, jak je to s tažným zařízením, které jak už bylo zmíněno jinde, je dnes žádaná věc kvůli transportu kol. Kdysi se taková věc dala lehce namontovat kdykoliv po prodeji. Dnes je to poněkud komplikovanější. U MGTS za ni chtějí 34 560.- Kč.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.09.21  14:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi

Th
    Taky bych je tam vůbec nedával, kdyby to šlo, jako třeba u Macanu.
    To je zase výhoda prémie, kde je skoro vše za příplatek...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.09.21  14:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi

Chci tam stříbrnou masku vpředu, stříbrné lišty kolem oken (k té modré to pěkně ladí), ale ty nosníky na střeše opticky zbytečně zvyšují již tak vysoké auto, takže jsem (ač nerad) ochoten připlatit za to, že budou černé. Ideálně kdyby se to dalo odmontovat. V životě jsem to nevyužil! >:-[] Ikdyž trochu vyhozených 5100 Kč (bez dph a po slevě). Ale v ceně auta za 1,5 míče se to ztratí ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.09.21  13:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi

iu
    V základu je to ideál, ale určitě tam budou i výraznější rozdíly v kvalitě, Porsche to sice má hodně drahé, ale bude to většinou fungovat na trochu jiné úrovni, jen mezi těmi kamerami může být velmi výrazný rozdíl v kvalitě/ceně.
    Teď vybírám (už třetí) kamerový systém do baru a ty rozdíly v kvalitě/ceně jsou mnohdy až propastné. A je výrazný rozdíl v tom, co a jak tam vidíš/nevidíš.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.09.21  13:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi

pd7
    Tak to byla tehdy dobrá cena. Na Macana za to chtěli (o dva roky později) přes 40 litrů...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.09.21  12:37

Keby ste mali Mazdu, 360° kameru máte v cene. >:D
    A keď už to človek má, tak to niekedy aj použije, v určitých situáciách to vie byť užitočné, napr. pri parkovaní s vyznačenými čiarami, kde to ukáže bočné čiary a umožní zaparkovať rovnomerne do parkovacieho miesta. Ale na nejaké precízne parkovanie to aj tak moc neposlúži, je to skôr orientačné a kľudne by som sa bez toho zaobišiel a určite to nie je vec, za ktorú musím priplatiť.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…