Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 12.08.12 17:19
« Posmutnělé nedělní ráno
Neděle, krátce před sedmou hodinou ráno.
Absolutní klid v blízkém okolí malinko ruší jen popraskávání good-yearek na štěrkovém povrchu. Vystupuji a po pár metrech do mírného kopečku se ocitám před mohutnou kovovou bránou. Opatrně beru za kliku a vzápětí vstupuji do hájemství ticha, smíření, rozjímání… Není tu vůbec nikdo a popravdě řečeno jsem tomu rád. Rozlehlý prostor je přehledně uspořádán a bloudím jen chviličku. Poté mě intuice nebo snad něco jiného přivádí přímo k prostému ale dominantnímu kříži a k množství svíček pod ním.
Zapaluji připravenou svíci a pokládám ji k řadě dalších. Pár minut se snažím uspořádat myšlenky. Ne, nejsou jen o tobě, Krisposi, jsou i o mých blízkých, které jsem již ztratil, ale i o těch, jejichž ztráty se musím obávat. Čas je neúprosný. Tobě ho osud bohužel vyměřil příliš málo. Je mi to opravdu moc líto.
Odpočívej v pokoji….
[odkaz]
-
Leg 07.08.12 08:40
« Re: Vyhlášení
Dve novinky:
1. Mám nové auto
2. Už mám nafotené do súťaže.
Ako som avizoval, tentoraz som si dal fakt záležať. Aby som čosi naznačil ešte pred oficiálnym prihlasovaním do súťaže (a zároveň vám predstavil novú káru), dovolil som si spraviť menšie "behind the scenes" video: [odkaz] Enjoy >:D
PS Po skončení fotenia sadnem do auta, pokúšam sa naštartovať a ... ani ťuk. Tak nielen na Ford ale ani na produkt VW Group sa človek nemôže v dnešnej dobe spoľahnúť. Tuším ostanem u svojej vernej jednotky, síce sa na ňu nedá pozerať, ale aspoň ma všade dovezie >:D -
woody-alien 02.08.12 00:03
« Téma pro měsíc srpen
Matheas zatím nikde, a protože už je hodina duchů, splním svou výhrůžku a zveřením zatím neoficiálně nové téma: Pampadadá.......
"Moje auto a radosti léta"
Nic světoborného zato dost univerzální téma, tak doufám, že účast bude na úrovni. ;-)

Děkuji moc za všechny, co to máme tak hodně daleko.