Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.11.12  14:46

« Re: Fotosoutěž - Hlasování pokračuje

Poslouchejte Forďáci, vídím, že se tu zvrhlo ve velmi dekadentní a přízemní antikoncernovou debatu (úspěch se u nás prostě stále neodpouští), ale co jiného vám zbývá, když máte doma jen hromady nepojízdných plechů a ještě k tomu je zima doslova za dveřmi. Vyhřívané okno je v zimě fajn, ale k čemu ten rozhled z Fordu, když v mrazu stejně ani nenastartuje. >:-[]
    A řidiči koncernových vozů zastavují u krajnice vždy, když velmi vzácně narazí na pojízdný vůz značky Ford v běžném provozu, takový neuvěřitelný okamžik si nechce nechat ujít (případně i vyfotit/natočit) snad každý "zapálený" motorista. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 28.11.12  14:29

Ano, ano. Tak to v zimně vypadá ;-) Pěkně se zapne vyhřívání čelního skla a není třeba žádného škrabání, ani garáže pár kilometrů od paneláku. >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 28.11.12  14:10

Nevadí, můžeš si nechat dolít do Fordu vodu do odstřikovačů, a při tom se udělá kompletní generální oprava dotaženého VW Passat >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.11.12  13:29

Mates: Nejsem samaritán Áda, abych tahal do servisů podřadnou produkci... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 28.11.12  13:02

Daleko raději, než pár drobáků, by rádi dostali pomoct v podobě odtahu do serisu >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.11.12  10:08

iudex: Pořád je lepší být na takovou eventualitu připraven a nespoléhat na náhodu. Což je krásně vidět na naprosto bezradných tvářích majitelů odstavených Passatů. Ten jejich výraz mě vždycky donutí sáhnout do kapsy a hledat nějaký drobný. :-| >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.11.12  09:45

Nie, pre manželku do mesta pre pocit bezpečia a lepšie parkovanie pri obrubníkoch jedine toto: [odkaz] Moja polovička sa na takom niečom zviezla na Islande a uznala, že s tým by sa nejakých parkovacích šrámov už nebála. >:D
    P.S: Inak pre povestnú spoľahlivosť Fordov som si do mobilu nainštaloval aplikáciu iMHD, aby som stále vedel, kedy mi ide najbližší autobus. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.11.12  09:34

Leg: Myslíš toto [odkaz] pro manžela s malým a měkkým a toto pro manželku [odkaz] aby se teda nenudila ? ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.11.12  09:26

Legacy : Nenech se mýlit. Mondeo jsem dlouho na ten záběr připravoval, absolvovalo nesčetně oprav a vylepšení, aby bylo vůbec pojízdné. Pak projedeš louží a je po všem. Odtáhl jsem ho do garáže, kde dobře posloužilo pro současné téma - no...a teď jsem v pořadníku na ten jedinej pojízdnej Ford. Tuším, že na mě vychází cca půl hodiny někdy kolem 4.března 2013. :'-( >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 28.11.12  08:52

woody-alien: nie, napísal to dobre, ono medzi nami šťastnými nemajiteľmi Fordov sa už dlhšiu dobu povráva, že pojazdný je už iba jeden Ford, ktorí všetci forďáci sharujú medzi sebou a teda singulár je celkom v poriadku. Ostatné Fordy už slúžia len na fotenie do rôznych komunitných webov a amatérskych fotosúťaží. A vzhľadom na to, že ty si vyhral minulé kolo zachytiac auto v pohybe, myslím, že šťastným majiteľom onoho posledného mohykána si práve ty. >:D

Mates: ospravedlnenie prijímam a takisto to zohľadním v budúcom kole >:D

wl: Isetta je moja srdcovka (rovnako ako pôvodné mini a pôvodný Fiat 500), preto som si aj kúpil najmenšie BMW čo je aktuálne v ponuke. >:D Celkovo mám menšiu slabosť na malé autá, čo možno súvisí s tým malým a mäkkým. Vlastne nie, takí si kupujú SUV >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 28.11.12  07:59

No koukám teda partáku
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.11.12  07:42

Matheas : To bylo skoro STEREO... >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 28.11.12  07:40

Zdravím všechny ,

a připomínám , že hlasovat můžete do 28.11.2012 do 22:00h

a zde jsou naši soutěžící

Zde tedy jsou :

Legacy - [odkaz]
    iudex - [odkaz]
    Mates81 - [odkaz]
    anti99 - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]
    white label - [odkaz]
    eliot - [odkaz]

Hlasuje se do dnešního večera a konkrétně do 22:00h
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.11.12  07:38

« Fotosoutěž - Poslední den hlasování

Připomínám, že hlasovat můžete ještě dnes 28.11., a to do 22.00 hod.

Přihlášeni jsou a o vaši přízeň se ucházejí :

Legacy - [odkaz]
    iudex - [odkaz]
    Mates81 - [odkaz]
    anti99 - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]
    white label - [odkaz]
    eliot - [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.11.12  07:32

wl : Když už jsi u těch vtípků, tak oceňuji, že jsi řidiče Fordů napsal alespoň s dlouhým, když už ne s tvrdým... >:D

"Scénář vypadá hezky, ale je poněkud nereálný, zapomněl jsi totiž na to, že se řídiči Fordu..."
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.11.12  01:21

A teď sChodou okolností chlastáš, nebo se z toho (s tím známÍm) zrovna dostáváš. >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 28.11.12  01:16

Vážně to vidím poprvé :-) tak nějaký ten pátek už na tom světe jsem, ale stále se považuji za mladého >:-[] schodou okolností, prohlásil známí jednu hlášku v neděli ráno. Dřív, když mi bylo 18náct, mohl jsem chlastat 3 dny a půl dne jsem se z toho dostával, teď piju půl dne, a 3 dny se z toho dostávám >:D >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.11.12  01:03

Vážně si zatím neznal legendárního prcka - Isettu? Tak to jsi asi ještě mlaďoch. ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 28.11.12  00:51

Tak tohle vidím propvé v životě ;-) nejvíc mě fascinuje, ten nástup přes předek :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.11.12  00:43

>:D :yes:
    Odchází s noblesou ekologicky smýšlejícího člověka! Kam se na Ford, v tomto ohledu, hrabe třeba taková Toyota se svými pseudoekologickými hybridy. 8-s :no: >:-[]

Jinak aktuálně sním o červeném jednodveřovém "BMW 0er coupé": [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…