woody-alien 28.11.12 10:08
« Re: Fotosoutěž - Hlasování pokračuje
iudex: Pořád je lepší být na takovou eventualitu připraven a nespoléhat na náhodu. Což je krásně vidět na naprosto bezradných tvářích majitelů odstavených Passatů. Ten jejich výraz mě vždycky donutí sáhnout do kapsy a hledat nějaký drobný. :-| >:-[] -
iudex 28.11.12 09:45
« Re: Fotosoutěž - Hlasování pokračuje
Nie, pre manželku do mesta pre pocit bezpečia a lepšie parkovanie pri obrubníkoch jedine toto: [odkaz] Moja polovička sa na takom niečom zviezla na Islande a uznala, že s tým by sa nejakých parkovacích šrámov už nebála. >:D
P.S: Inak pre povestnú spoľahlivosť Fordov som si do mobilu nainštaloval aplikáciu iMHD, aby som stále vedel, kedy mi ide najbližší autobus. ;-) -
woody-alien 28.11.12 09:26
« Re: Fotosoutěž - Hlasování pokračuje
Legacy : Nenech se mýlit. Mondeo jsem dlouho na ten záběr připravoval, absolvovalo nesčetně oprav a vylepšení, aby bylo vůbec pojízdné. Pak projedeš louží a je po všem. Odtáhl jsem ho do garáže, kde dobře posloužilo pro současné téma - no...a teď jsem v pořadníku na ten jedinej pojízdnej Ford. Tuším, že na mě vychází cca půl hodiny někdy kolem 4.března 2013. :'-( >:D -
Leg 28.11.12 08:52
« Re: Fotosoutěž - Hlasování pokračuje
woody-alien: nie, napísal to dobre, ono medzi nami šťastnými nemajiteľmi Fordov sa už dlhšiu dobu povráva, že pojazdný je už iba jeden Ford, ktorí všetci forďáci sharujú medzi sebou a teda singulár je celkom v poriadku. Ostatné Fordy už slúžia len na fotenie do rôznych komunitných webov a amatérskych fotosúťaží. A vzhľadom na to, že ty si vyhral minulé kolo zachytiac auto v pohybe, myslím, že šťastným majiteľom onoho posledného mohykána si práve ty. >:D
Mates: ospravedlnenie prijímam a takisto to zohľadním v budúcom kole >:D
wl: Isetta je moja srdcovka (rovnako ako pôvodné mini a pôvodný Fiat 500), preto som si aj kúpil najmenšie BMW čo je aktuálne v ponuke. >:D Celkovo mám menšiu slabosť na malé autá, čo možno súvisí s tým malým a mäkkým. Vlastne nie, takí si kupujú SUV >:D -
Mates81 28.11.12 01:16
« Re: Fotosoutěž - Hlasování pokračuje
Vážně to vidím poprvé :-) tak nějaký ten pátek už na tom světe jsem, ale stále se považuji za mladého >:-[] schodou okolností, prohlásil známí jednu hlášku v neděli ráno. Dřív, když mi bylo 18náct, mohl jsem chlastat 3 dny a půl dne jsem se z toho dostával, teď piju půl dne, a 3 dny se z toho dostávám >:D >:-[] >:-[] -
white label 28.11.12 00:43
>:D :yes:
Odchází s noblesou ekologicky smýšlejícího člověka! Kam se na Ford, v tomto ohledu, hrabe třeba taková Toyota se svými pseudoekologickými hybridy. 8-s :no: >:-[]
Jinak aktuálně sním o červeném jednodveřovém "BMW 0er coupé": [odkaz]

A řidiči koncernových vozů zastavují u krajnice vždy, když velmi vzácně narazí na pojízdný vůz značky Ford v běžném provozu, takový neuvěřitelný okamžik si nechce nechat ujít (případně i vyfotit/natočit) snad každý "zapálený" motorista. >:D