Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 15.04.13 21:29
« Re: Nové téma - Duben 2013
>:D >:D >:D
No ale zase kdyby jsi mě ukecal na základní Golf VI 1,6i s atmosférou, tak jsem mohl prodělat mnohem méně a nadále s ním dneska jezdit ;-) >:-[] A dříve si dopřát ještě zábavnější auto >:D
woody - s kritikou souhlasím, fakt ty origo 15" kola vypadají blbě a nechápu, proč se nedá za slušný peníze dokoupit 16" kola, třeba stejně jako u Golfa nebo dříve Focusu :-O -
white label 15.04.13 21:25
« Re: Nové téma - Duben 2013
Th
Až dnes odeslán? :-O >:D Tak to pak jo, já myslel, žes mi to posílal už dřív a já to jen nečetl... tak aspoň vidíš, že jsem nekecal.
A na to GTI jsem tě víceméně ukecal já, takže bys mi mohl hodit nějaké procenta z té úspory (proti STéčku), ale abys neřekl, tak nějakých symbolických 20 tis. Kč by mohlo (pro začátek) stačit. >:-[] ;-) -
woody-alien 15.04.13 21:21
« Re: Přihlašování do soutěže
Thomasino: Ty 15" vypadaj opravdu strašně, sorry. A ještě víc než masa plechu nad nimi vadí že žebra nejdou až do kraje a kolo je tak ještě opticky zmenšené a taky ty extrémní balóny. Takhle to vypadá jak kolečko z rudlíku. Ty 16" jsou už o několik řádů lepší...to už vypadá slušně. -
Thomasino 15.04.13 16:44
Zatím nemám. Ale zblízka to není žádná bomba, trochu mi tam vadí druhý lem, který to kolo opticky zmenšuje (ale až se zašpiní, bude to lepší ;-) ). Ale se.re pes, tohle není auto aby extra dobře vypadalo, tohle má vypadat trochu obstojně a především má být nápadné a upoutat pozornost, což se mu daří (člověk už nemůže nikam jet, aniž by se nevědělo kde lítám :-O ).
Dobré je že jsou ty kola šedé s nádechem bronzové, na čištění celkem tvarově jednoduché a není na nich toho moc vidět. To chudák Mojito si s těmi lesklými černými na sebe ušil bič !! :-( :-(
[odkaz]
[odkaz]
-
Thomasino 15.04.13 16:06
Woody - chápu, že většina zdejších o pořádném autě jen mluví a sní, a není ochotna si odříkat jiné věci aby si svůj sen splnila, ale tohle není můj případ. Což se nakonec myslím již ukázalo koupí GTI (ikdyž v očesanější verzi), které jsem také 3 roky těžce splácel a musel obětovat spoustu jiných "požitků", jak třeba několik drahých dovolených k moři, vybavení bytu apod. No dobře, každý rok jsem na nějaké Alpy něco ušetřil, ale třeba na Ring už nezbylo :-O Já to vidím tak, že příští rok to na 90% bude, ikdyž trochu samozřejmě záleží na ekonomice, práci atd. A kdyby bylo nejhůře, tak i30 prodám a budu používat auto typu GT86 celoročně. V zimě to bude sice malinko hardcore, ale není to nemožné ;-) -
Thomasino 15.04.13 16:00
woody - ano, jsou to jen 16-tky, nakonec jsem se na ty 17-tky vykašlal. Kdyby to bylo moc houpavé (což samozřejmě proti GTI je, ale na druhou stranu to má být na dlouhé ježdění a do města, takže to až tak nevadí), mohu zkusit tvrdší a kratší pružiny jako jsem měl na C-MAXovi k 16-tkám. Ale už jen díky menšímu ET a větší šířce disku se to auto o dost přitvrdilo (kola jsou asi o 10mm více ven), proti těm hnusným zimním 15-tkám. A ty 15" kola jsou stejná hnusná jako jsi posílal odkaz. Ty byly v ceně. Ale naštěstí jsem si dost tvrdošíjně prosadil, že mi auto dají na zimních pneu (takže jim zůstaly ty letní) a mohl jsem si vybrat letní větší disky a koupil jsem si letní penu (místo abych kupoval zimní pneu a disky). Je třeba je trochu přitlačit ;-) Takže nejen sleva asi 20%, ale ještě výměna pneu..