Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 27.08.13  21:36

« tip na počet stokorun

Když tedy máme tipovat, tak zatipuji taky.
    Bude jich asi 198, nebo 199.
    Pokud by se věci měly příliš dobře, tak trochu míň. Třeba 197. >:D
    A pokud by bylo přímo posvícení, tak 195, 196 >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.08.13  21:18

« Re: Koniec telenovely alebo je vybrané

Thomasino: Míjel jsi jen policistky, že tě nikdy nezastavilY? >:-[] No pravda, nemusel bych tolik spěchat, v týdnu kolem 16. bych měl mít volno, to by šlo... ale když mě to nějak nedá :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.08.13  21:16

hnus velebnosti :-O :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.08.13  21:15

Rone, kam jako spěcháš s tím přihlašováním ?? Jezdit jen s převozkou a bez SPZ je nejlepší, vřele doporučuji, to tě mohou nechat klidným i kamery s radarem v tunelech nebo na pražské magistrále >:-[] >:-[] Já jezdil přes měsíc s převozkou (dávali mi druhou, s tím nebyl u prodejce problém), chtěl jsem mít uvedení do provozu takticky až v půlce ledna a ne "o rok dříve" v prosinci ;-) Dokonce jsem ji měl nalepenou zevnitř na pátých dveřích, kde sklo je pod fólií hodně tmavé, takže skoro nebyla vidět. Několikrát jsem míjel policajty, nikdy mě nezastavily, kašlou na to >:D >:D To pak člověk neřeší jestli jede po městě nebo po dálnici o kousek rychleji nebo ne >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.08.13  21:08

matii: A tohle jsi přehlédl ? Právě jsem se divil, že tvůj koment v diskusi chybí... ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.08.13  21:08

Matně si trochu pamatuji, že iudex bílou nechtěl, ale když nyní připustil jak dobře na živo vypadá, tak kdo ví >:-[] Nikdy neříkej nikdy :-!

Viz. těžký pětiválec u Fo ST souhlas, to byl taky jeden z důvodů proč GTI (viz.má recenze). To tehdy ani nevypadaly ty interiéry ve Focusu tak nevkusně jako nyní, dokonce bych řekl že celkově vypadá dvojkový Focus po faceliftu stále lépe než trojkový ;-) Hlavně se mi u něj stále líbí ta postupně se svažující záď a ne kombíkoidně useknutá jako třeba v Golfu :-O
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 27.08.13  21:03

Dneska jsem koukal na nové fotky 308 a tak trochu s úšklebkem si představoval, jak z toho udělají HH. Pak jsem objevil tuhle fotku na FB a hnusný úšklebek se změnil na kyselý xicht. P308R vypadá aspoň v návrhu fakt dobře (sem si nemyslel, že to řeknu) a když tam narvou motor z RCZr, hmmm hmmmm. Ještě něco udělat s tím interiérem.

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.08.13  20:56

woody: No oni mi to chtěli předat v pátek, pravda, ale nemůžu, v pátek si beru půl dne volno a jedu přihlásit, tedy pro značky, což znamená na sever :-) Good song :yes:

Za chvilku hodím první fotky pod Fanouše :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.08.13  20:51

Ron: A ještě něco. Už jen dvakrát se vyspíš, co ? ;-) A nechceš si to přeložit na pátek ? Vždyť víš, že "Thursday doesn´t even start, it´s Friday i´m in love..." >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.08.13  20:40

« Vedlejší soutěž

Na podporu nesoutěžní fotky vyhlašuji vedlejší soutěž o co nejpřesnější tip na to, kolik celkem stokorun (všechny byly pravé!) bylo použito na snímek GTIčka se stokorunama. Téměř všechny je vidět v záběru. Obě fotky lze zvětšit a jsou foceny v rozmezí několika desetin sekundy.
    Nejpřesnější tip vyhraje poukaz na symbolických 100 Kč do (zatím nejmenované) stylové (nekuřácké) kavárny-cukrárny. V případě více stejně přesných tipů rozhodne o jediném výherci losování, a to za přítomnosti státního notáře doktora Stokoruny, finančně úspěšného potomka známého doktora Halíře.
    [odkaz]
    [odkaz]

Své jednoznačné tipy (pokud možno) uvádějte v samostatných příspěvcích s nadpisem "tip na počet stokorun", tedy nikoli např.: "...taky si myslím, že tolik , co tipoval woody..." >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.08.13  20:38

w-a
    To je... ;-)
    Asi po vyhlášení výsledků fotosoutěže, ale zatím je těch tipů hodně málo, zkusím dát ještě opakovačku.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.08.13  20:37

Ron: Pana redaktora osobně neznám, ale jeho hodnocení se mi zdají řekněme rozporuplná. Někdy mu to věřím, jindy moc ne....ale stejně si to nakonec musíš zkusit sám. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.08.13  20:34

wl: Nejlepší je bílá perleť za 380 tisíc. Dostaneš k ní totiž dobrý auto zdarma. ;-) >:D
    A kdy vyhlásíš správnou odpověď na tvoji soutěžní otázku ?
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.08.13  20:04

WL: No tak já mu třeba v popisu jízdních vlastností i docela věřím, tedy to není to správné pojmenování, spíše vím jak auta hodnotí a co od daného vyjádření očekávat... samozřejmě některé věci bohužel nikdy nepochopí ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.08.13  19:51

Ron
    No, když to říkal pan redaktor... ;-)
    Jen abys mu podobně důvěřoval, až zase vyrukuje s nějakou kritikou Renaultu... :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.08.13  19:45

Th
    Bílou barvu (včetně dost drahé perleti) iudex nechce.
    Už se to párkrát probíralo, zvuk pětiválce Fo II ST byl charismatický od volnoběhu až do středních otáček (ale nahoře už to bylo spíš relativně "trápení", a to nejen akusticky, prostě ještě stará turboškola od Volva), daní za něj nebyla jen podstatně větší žíznivost, ale i zřetelně větší sklon k nedotáčivosti (obojí ve srovnání s G5/6GTI).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.08.13  19:33

iudex
    S jistou nadsázkou bych řekl, že jsi napsal to samé co já (34 minut před tvým příspěvkem), jen si k tomu potřeboval "trochu" víc slov a pár předváděcích jízd navíc. >:D ;-)
    Zřejmě se Fordu ty "syntetické kouzla" s úpravou zvuku v interiéru povedly, budu muset vyzkoušet nějaký FocuST ve ValMezu, jestli je to fakt taková akustická "R4 nirvána".
    Škoda, že i GTIčko nebylo v manuálu a po této stránce si je nemohl přímo porovnat.
    Napsáno to bylo hodně napínavě! :yes:

P.S. S konstatováním, že: "...GTI skrátka ponúka hodnotu za každý jeden cent..." jsi to vystihl dokonale. A platí to (už pomalu tradičně) jak při srovnání s meinstreamem, tak s prémií.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.08.13  19:30

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.08.13  18:26

iudex: Gratulace k volbě, tedy pokud je už definitivní a objednal jsi :yes: Teď nastává období, co prožívám právě já a vůbec ti ho nezávidím... a to já jsem ho měl jen týden a půl dlouhé... a dnes jsem své nové auto viděl... už stojí na place za showroomem... zítra se připraví a ve čtvrtek předání :-)

Nicméně k tématu hot hatch.... v neděli jsem byl s Ricardem na nealko pivo, tedy s L. Vaverkou a i když vím, že jej někteří neuznáváte jakožto autonovináře (já tedy v některých ohledech taky), tak GTI VII už jel a prohlásil, že jim posledně testovaný Megane III Grandtour GT [odkaz] , je lepší auto než Golf GTI... což mě tedy z jeho úst překvapilo. Prý je praktické, pohodlné na každý den (netluče i na tak velkých kolech, prý hodně kvalitní tlumiče), ale zároveň díky svému naladění daleko zábavnější než GTI, že je uděláno daleko více mechanicky, řízení je zábavné, GTI je rychlé a sterilní... což v podstatě o GTI tvrdí i Iudex.

No v podstatě je to překvapivé a mě trochu mrzí, že jsem do něj nešel místo 1,6 dCi >:D Pravda, tam už bych asi takovou cenu nedostal a ještě více přebuřil limit, navíc jej pak uživit... ale třeba ještě iudexi nejsi rozhodnutý >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.08.13  17:21

:yes: :yes: :yes:
    Perfektní postřehy a popis, díky moc. Hodně mi to připomnělo moje vybírání a rozhodování přesně před 4lety mezi předchozí generací FoST (bral bych ho v modré a pětidvířko) a mezi šestkovým GTI. Přesně to vystihuje ty rozdíly, že u eSTéčka je to o emocích a radostí z každého přišlápnutí a hlavně pouštění plynu se střílením do výfuku (tam byl ještě ten úžasně znějící pětiválec, ale taky trochu žravý), ale nakonec sviňa hlava a rozum doporučily GTI :-) Ale nikdy jsem nelitoval a zvláště po třech letech při následném prodeji jsem své hlavě poděkoval, že mi pomohla ušetřit dobrých pár desítek tisíc kaček >:-[] Škoda, že už v té době se neprodával Megáne RS Cup v aktuální poslední generaci a nemohl jsem se už tehdy rozhodovat případně i pro něj :-O (Ale v té době jsem neměl ty zážitky a zkušenosti, přišel by mi tehdy asi moc tvrdý a nevychovaný, až dnes po 3 letech s GTI vím, že chci ještě něco více, že se chci hlavně bavit a že jsem ochoten tomu obětovat značnou část univerzálnosti a komfortu).
    Každopádně velká gratulace k výběru GTI, pro každodenní užívání je to asi příjemnější auto, ikdyž tomu trochu ten FUN faktor chybí, to je zase pravda.
    Takže jaká konfigurace? 5-ti dvířko, tlumiče normál nebo adaptivní (upozorňuji jen, že pozdější výměna opotřebovaného tlumiče je pak 2x tak dražší (tuším že 3500Kč/7000Kč za jeden bez DPH), ale určitě vydrží hodně), určitě 18" kola, Xenony s LED svícením, parkovací čidla.. Barva? CSG či Limestone, nebo snad ta perleťová bílá a stane se z tebe druhý "čistič" WL? >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…