Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
šmoula nešika 09.03.14 20:51
« Re: Jaro dělá pokusy, prodávaj se Focusy..
Jinak, woody, asi dva týdny nazpět jsem v rádiu slyšel, že mají v Děčíně otevírat nový salon Folkswágnu. A prý skvělé zaváděcí akce. Si říkám, to bude určitě provozovat někdo z Rožnovwa. >:D A největší benefity dá na GTI... Nebudou prodávat i Seaty? >:-[]
No, dle mého názoru je Férová volba na trhu hothatchů jasná. Folkswágn, Ford, Fiat, Frantíci... -
-
kubass11111 09.03.14 12:48
« Re: Bye bye Focus
víš co no, tyhle dnešní euroškatule vypadí všechny stejně, navíc ford nejní v okruhu mojeho zájmu, mě zajímá pouze Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Mercedes a Tatra, je toho samo víc, ale primárně :-), Navíc já se spíš opájím historií, myslím že obrázek mluví za vše... [odkaz] -
iudex 07.03.14 21:58
« Bye bye Focus
Tak sa onedlho budem lúčiť s Focusom. Moje prvé vlastné nové auto, prežili sme spolu 4 roky a 50700 km bez jedinej poruchy (nikdy som nemusel domov vlakom >:D ). Kúpil ho hneď prvý záujemca (kamarát pre svojho otca). Uvidím, či sa vôbec ešte dostanem k spoločnej fotke s nástupcom. So long, Focus, nech robíš radosť ďalšiemu spokojnému majiteľovi!
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz] -
woody-alien 07.03.14 21:05
« Re: MA admin?
AG: Tohle
Mercedes-Benz E 500
Vybranou recenzi není možné zobrazit. Je buď smazaná, nebo skrytá administrátorem
Pokud jste autorem této recenze, přihlašte se a dozvíte se podrobnější informace.
V případě nejasností ohledně této recenze, kontaktujte administrátora.