Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 10.11.14  19:21

« Re: Uz je doma

Taky zajímavý test a hlavně auto...
    [odkaz]
    Je to sice Nadauta, ale za ty peníze kdybych hledal dálniční koráb....
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.11.14  12:28

Ron: zaujímavý test, aký to rozdiel oproti doterajšej kritike nového Mondea. Avšak akokoľvek by som rád veril optimistickému náhľadu tohto testu, skôr sa mi zdá realite bližší pohľad väčšiny ostatných testov, kde Mondeo hodnotia skôr kriticky (Autoexpress, auto.cz, autoforum...) Najviac chvály ide na vonkajší dizajn, tam sa skutočne dá vidieť istá podobnosť s Jaguarmi; interiér už ale dosť kritizujú (materiály, dizajn, infotainment), dokonca vzadu je vraj menej miesta ako v predchodcovi, čo je pri tak veľkom aute neakceptovateľné. Hlavne ale ide kritika na jazdné vlastnosti, kde Mondeo ešte vymäklo, skomfortnelo, čo išlo na úkor jazdných vlastností. Jednou vetou to zhrnul Autoexpress: Mondeo is no longer the best driving car in the class. Neviem, či sa mi ho podarí vyskúšať osobne (prestal som chodiť do značkového servisu), ale takto od stola podľa prečítaného/videného to vidím tak, že Mondeo sa vydalo cestou Passatu a tam sa obávam, že bojujúc na jeho poli jeho zbraňami Mondeo nemôže vyhrať.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.11.14  06:37

robia s tou rs6 kou rozruch na celom slovensku,
    niečo staršieho data výroby [odkaz]
    ich brauch benzin >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 09.11.14  20:56

Covenat: Ono to je asi dáno povahou novináře, takový Kuba z autozurnalu je prostě nadšenec ze všeho, nepamatuju si, že by někdy něco sepsul vyloženě natvrdu, jak to umí třeba často zbytečně petrolhead s MX5 Koubek nebo Janda, přitom na to povětšinou až tolik nemají... ale aspoň se to dobře poslouchá a je to uvěřitelnější. Nemám rád ty soudce.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 09.11.14  20:43

Ronault.

To je ten test na který jsem před pár dny upozorňoval....(omylem ho dali na youtube dřív a pak ho stáhli) ....pozastavoval jsem se nad tím, že v autozurnalu. com mondeo vychválili i po stránce jízdních vlastností a naopak třeba na auto.cz nebo autoforu ho zase sepsuli...a pak se v těch novinářích vyznej.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 09.11.14  19:37

Pro zájemce odkaz na video s autozurnalu. com, je tam prvotní svezení s novým Mondeem, což by mohlo zajímat současné a ex majetele, pak je tam test Meganu 1,5 dCi, kde zase padne jak je to super auto, které má vypilované jízdní vlastnosti a kvalitně zpracovaný interiér - zvláštní jak mohou být rozdílné dojmy s postupem času a končí to testem RS6 s upraveným softwarem a RS7... neskutečné výsledky výkonu... takový výkon před několika lety měly jen vrtulníky >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.11.14  17:16

Nedávno tu (na webu) byl poměrně zmatený článek k povinnému monitoringu tlaku pneumatik, kdyby tu k tomu dali jen odkaz na tohle, bylo by to mnohem jasnější/jednoznačnější, názornější a přínosnější: [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.11.14  10:58

BW: >:D To si vzpomínám na historku, jak moje známá přijela s hrozivě rachtající Š120 a že jí tam něco svítí a jestli se podívám. Svítila kontrolka mazání. Tak jsem chtěl změřit olej, ale ten se na měrce vůbec neobjevil. No,dobrý, tak ho tedy vypustíme. Do připravené vaničky nateklo tak možná půllitru černočerné hmoty. >:D Povídám, to je v pytli, ty jezdíš bez oleje. Motor pravděpodobně kaput. Tak jsme ho vyndali a otevřeli. No, klikovka šla rovnou na 4.výbrus, vyměnili jsme pánve na klice i na ojnicích, ale motor přežil. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.11.14  06:45

woody moja mama vo fabii nemenila olej tri roky >:D keď som šiel do servisu napriek jej poznámke veď auto ide, na otázku kedy sa menil olej som dal odpoveď je to mamine auto, zasmial sa a pokračoval >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 08.11.14  23:23

Cov: No, jak kteří.. ;-) Při zápůjčce Clia RS byla dokonce v přejímacím protokolu, který jsem podepisoval, poznámka, že je nutno při zkušebních jízdách tankovat minimálně N98 a ještě mě na to zvlášť upozornili ústně. Přitom podle údajů výrobce Clio RS jezdí normálně na N95.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 08.11.14  22:39

woody-alien
    Smutná ukázka majitele....auto na 4-5 let a pak po mě potopa. 8-s

Já zůstanu u osvědčeného....výměna po zajetí a pak co 15tisíc nebo rok a olej ven.

Bully_
    Naštěstí ty naše auta jezdi i na 95 když je potřeba a prodejci to u předváděček neřeší vůbec ...tankují normálně 95 pořád.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 08.11.14  22:08

Cov: Fakt to tady nepiš, nebo to s HerbimTSI sekne... ;-) [odkaz]

"Mám najeto nějakých 25 tis/km. Na doporučení některých jsem nedal a jedu pořád longlive olej. V 15 tis/km jsem nechal udělat test v nezávislém servisu a olej byl ok. Nesdílím útlocitné potřeby některých majitelů, kteří mění olej u nového auta po 2,5 tis./km a během 15tis ještě 2x. Je mi jasné, že to může být impuls k vášnivé až ohnivé polemice, ale auto je přecejenom spotřební věc a prostě budu věřit výrobci."
    >:D :yes:

• « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 08.11.14  21:05

Covenant:
    tak to bude asi stejne jako vsude v Evrope. To same me potkalo i v Nemecku, kde jsem vubec nemohl najit pumpu se Super Plus, aby tam nevisela cedule "Ausser Betrieb".
    Nejde o trend, ale o vymenu vsech zasob PH pred zimni sezonou prave v tomhle obdobi.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.11.14  20:47

Cov
    Ale ne, volal jsem tam teď a mají ho normálně dál v nabídce.

Tu předčasnou výměnu oleje nikde nezveřejňuj, mohli by tě obvinit z ekologicky nevhodného přístupu... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 08.11.14  19:10

Asi to tak bude...pump s 98 ubývá

Akorát jsem teď koukal white label na OMV a tam z totemu zmizela, tak jestli jen nemají zimní variantu...u Horalu je v nabídce pořád....

woody-alien
    No nekup pak takové auto...v podstatě skoro bez údržby ;-) a já si tady plánuju kde to půjdu zajíždět a první výměnu už po 1000-1500km >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.11.14  19:05

w-a
    Ano, přesně v duchu, dřív se měnil vzduchový filtr po 30 tis., dnes to ovšem "umíme" až po 60 tis., možná se nám (díky limitům EU) celkově drasticky zlepšilo ovzduší... >:D 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 08.11.14  18:56

Cov: A výměnu oleje po 50 tisících....a provozní náklady uváděné v propagačních materiálech nám dramaticky klesají. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.11.14  18:52

Cov
    Tak to tipuji spíš na práci marketingu, než na změnu vycházející z práce technického oddělení... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 08.11.14  18:42

white label:

Jestli jsi teď´ nedávno nekoukal do konfigurátoru vw .....tak u G7R udělali změnu a jako předepsaný benzín dali 95 natural....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.11.14  18:09

w-a
    Ano, a jak by ti napsala Kylie, přední náprava má vůz pouze řídit, nikoli pohánět, k tomu má sloužit naopak náprava zadní..., i když od mimořádně spokojené majitelky její úžasné C5 (s údajně předpisovou trakcí) se tomu nevěří snadno. >:D >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…