Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Fotosoutěž Moje auto.cz 19.05.15 05:48
« Přihlašování do soutěže
Už od 15.5. až do 25.5.2015 můžete přihlašovat své fotky do soutěže za Květen 2015. Téma je "Máj, vyženeme auta v háj". ;-)
PS: Thom - počítám že ty dívčiny na tvém odkazu budou mít tak trochu problém s dýcháním. Asfyxie jak z dob korzetů. >:D -
Thomasino 17.05.15 11:43
« Re: Re: Re: Brno, sobota 23.5.
Bully, my možná budeme od středy 27.5. do soboty 30.5. v Luxembursku. Máš prosím nějaký tip na rozumné ubytování, ale ne moc ekonomické, ale také ne moc drahé? ;-)
Třeba u toho Spa spíme tady - na bookingu v městě WEIMES v Belgii: B&B Maison Ruthier.
Odkaz mi nešel zkopírovat aby byl funkční, nakonec o příspěvek výše to je, hned to první ubytování. -
Bully_ 16.05.15 21:21
« Re: Re: Brno, sobota 23.5.
Thomasino:
prave vim, kdy kam jedes, psali jsme si tu uz o tom. Jak padl muj prijezd pred 3 tydny, tak jsem prave uvadel tenhle termin a az ted navrhuju setkani definitivne, kdyz to teprve ted vim na 100%, ze budu moct konecne dojet. Vyjizdim z Luxu ve ctvrtek 21. a zpatky jedu hned v pondeli 25.5. . Urcite se uvidime jindy ;-) -
-
Thomasino 15.05.15 14:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ST CUPRA zajela rekord
No možná bylo lepší, kdybych to vynechal. Byl jsem (a stále jsem) po té Carbonii nějaký unavený, možná tomu pomohlo že jsem hned druhý den ráno brzo vstával a musel být v 9 hod v Ostravě :-( Hlava včera to soustředění zvládala asi 15-18 minut, pak jsem udělal pár chyb a po jedné větší následoval ten kačírek :-(
Ale bylo třeba ty gumy dorazit! >:D
Objednal jsem 2 ks Toyo R888, tak uvidíme co vydrží a jak podrží ;-) Na Ring a do Spa za týden ale beru na dojetí ty staré Falkeny a teď jedu obut na dva disky běžné letní gumy na kterých pojedu předek :-! -
Thomasino 15.05.15 09:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ST CUPRA zajela rekord
Na takové gumě bych ze Slovakiaringu domů nejel, neboj, nejsem zase takový hazardér >:-[]
To jsem byl včera večer ještě ty gumy dojezdit na brněnském okruhu (mimochodem vylepšení času i v malém provozu na 2:38,9), ale taky jsem měl pěkný smyk a malý výlet do kačítku v první zatáčce na vnitřek do trávy, možná to byla pro ně poslední rána! :-) Ale jen menší, za chvilku zpátky, akorát že se tam taky poťukaly dvě Hondy a dostaly do smyku, takže tam bylo hodně veselo. Mám na kameře, dám pak na YT >:-[] >:D
Zatím video z pohledu té Integry (semislicky Nitto), kterou tam ten černý Accord (ten na slickách) zavřel (od 0:45) :
[odkaz]
-
iudex 15.05.15 08:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ST CUPRA zajela rekord
Leg: ja už som sa snažil v záujme ochrany duševného zdravia nehothečistov presunúť debatu pod woodyho recenziu GTI: [odkaz]
Tom: človeče tak na takto zodratých gumách by som sa bál ísť domov 200km (či koľko to máš z SK Ringu). >:-[]
P.S. Ráno cestou do práce občas zveziem kamarátku, ktorej je ako typickej žene môj Golf úplne ukradnutý, pre ňu je to malé auto nezaujímavej farby (sama má SUV). V 99% prípadov idem predpisovo s davom, predbiehať v kolóne nemá vôbec význam, plus nezahriaty motor. Dnes som sa ale prvýkrát nechal vyprovokovať týpkom na nejakom Chrysleri (tuším 300C) s motorom V8 a semaforový street race som vyhral. Dievčina pri vystupovaní prvýkrát na Golfa pozrela s obdivom. >:D -
Leg 15.05.15 07:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: ST CUPRA zajela rekord
Smile: neviem čo prudíš, treba splniť normu a aspoň raz za týždeň rozpútať plamennú diskusiu. Scenár je vždy rovnaký: R.S. je o trochu zábavnejšie na okruhu a pri ostrej jazde a ostatné hh (prevažne sa bavíme o GTI, R a Cupre) sú zasa výrazne použitelnejšie všade inde. Jeden preferuje to, ostatní ono. A tak stále dokola, týždeň čo týždeň, jeden má rád vdolky iný zase holky, to ale neznamená, že sa o tom nedá diskutovať donekonečna. >:-[]
Thomasino: tak to má byť, kto nezoderie gumy aspoň na prvé plátno, plytvá prírodnými zdrojmi. Koľko si s tými pneu vlastne najazdil? Nepočítaš si náhodou náklady na 1km (predpokladám, že vrámci ochrany duševného zdravia asi nie)? >:D ;-)

Rozhoduji se mezi Djerbou a Mikonosem, nemohl bys mi, jako majitel Dacie, dobře poradit? >:-[] ;-)