Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.05.15  22:53

« Re: Re: Re: Přihlašování do soutěže

w-a
    Rozhoduji se mezi Djerbou a Mikonosem, nemohl bys mi, jako majitel Dacie, dobře poradit? >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.05.15  22:15

« Re: Re: Přihlašování do soutěže

Jste to rozdělili na dvě recenze a mrtvo je v obou, tak jak je to bando?? >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.05.15  17:59

« Re: Přihlašování do soutěže

w-a
    Jj a největším "kyslíkovým dluhem" trpí jejich mozková kůra... ;-)
    Není nic horšího, než když chlap "uvažuje" gulama a ženská kozama... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 19.05.15  05:48

« Přihlašování do soutěže

Už od 15.5. až do 25.5.2015 můžete přihlašovat své fotky do soutěže za Květen 2015. Téma je "Máj, vyženeme auta v háj". ;-)

PS: Thom - počítám že ty dívčiny na tvém odkazu budou mít tak trochu problém s dýcháním. Asfyxie jak z dob korzetů. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.05.15  23:05

« Re: Re: Téme fotosoutěže na květen

souhlasím, na mě moc vulgární ;-\

edit: White Labele, nějak se mě přestalo chtít se někdy podívat na Madeiru >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.05.15  22:52

« Re: Téme fotosoutěže na květen

Tento způsob žen, zdá mi se poněkud nešťastným... 8-s
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.05.15  22:48

« Téme fotosoutěže na květen

Bando, tady máte jednu motivační fotku na květnové téma:
    "Máj, vyženeme kozy v háj" >:-[]
    [odkaz]

Tady kdyžtak ještě jedna ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 17.05.15  16:45

« Re: Re: Re: Re: Brno, sobota 23.5.

Posilam ti SZ, prece nebudeme delat z diskuze chat.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.05.15  11:55

« Re: Re: Re: Brno, sobota 23.5.

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.05.15  11:43

« Re: Re: Re: Brno, sobota 23.5.

Bully, my možná budeme od středy 27.5. do soboty 30.5. v Luxembursku. Máš prosím nějaký tip na rozumné ubytování, ale ne moc ekonomické, ale také ne moc drahé? ;-)
    Třeba u toho Spa spíme tady - na bookingu v městě WEIMES v Belgii: B&B Maison Ruthier.
    Odkaz mi nešel zkopírovat aby byl funkční, nakonec o příspěvek výše to je, hned to první ubytování.
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 16.05.15  21:21

« Re: Re: Brno, sobota 23.5.

Thomasino:
    prave vim, kdy kam jedes, psali jsme si tu uz o tom. Jak padl muj prijezd pred 3 tydny, tak jsem prave uvadel tenhle termin a az ted navrhuju setkani definitivne, kdyz to teprve ted vim na 100%, ze budu moct konecne dojet. Vyjizdim z Luxu ve ctvrtek 21. a zpatky jedu hned v pondeli 25.5. . Urcite se uvidime jindy ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.05.15  20:25

« Re: Brno, sobota 23.5.

Tak to je dost škoda, já budu v sobotu ráno vyjíždět směr Nordschleife a následně pak Spa :'-(

Tak už mám hotové video z CarboniaCupu, tentokrát jsem si trochu vyhrál ;-)
    [odkaz]
    Fotogalerie pak zde:
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 16.05.15  00:08

« Brno, sobota 23.5.

Zdravim mistni stamgasty :-) Pristi vikend se konecne dostanu do CR, tak kdo byste treba mel zajem a cas, muzeme se potkat na kus reci o benzinu nekde v Brne.
    Skoda, ze se nam to minulo s Thomasinem- on jede sem a ja k vam, ale urcite to napravime jindy.
  • « 10 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 15.05.15  15:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ST CUPRA zajela rekord

Thomasino
    Já za 10 minut vyrážím na víkend směr Hořice.....jede se tam tradiční přírodní okruh na motorkách.....takový malý český ostrov MAN :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.05.15  14:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ST CUPRA zajela rekord

No možná bylo lepší, kdybych to vynechal. Byl jsem (a stále jsem) po té Carbonii nějaký unavený, možná tomu pomohlo že jsem hned druhý den ráno brzo vstával a musel být v 9 hod v Ostravě :-( Hlava včera to soustředění zvládala asi 15-18 minut, pak jsem udělal pár chyb a po jedné větší následoval ten kačírek :-(
    Ale bylo třeba ty gumy dorazit! >:D
    Objednal jsem 2 ks Toyo R888, tak uvidíme co vydrží a jak podrží ;-) Na Ring a do Spa za týden ale beru na dojetí ty staré Falkeny a teď jedu obut na dva disky běžné letní gumy na kterých pojedu předek :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 15.05.15  13:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ST CUPRA zajela rekord

Thomasino
    Škoda že si neřek....myslel jsem že po závodě na masarikáč nepojedeš, jinak bych se včera taky ukázal ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.05.15  09:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ST CUPRA zajela rekord

Na takové gumě bych ze Slovakiaringu domů nejel, neboj, nejsem zase takový hazardér >:-[]
    To jsem byl včera večer ještě ty gumy dojezdit na brněnském okruhu (mimochodem vylepšení času i v malém provozu na 2:38,9), ale taky jsem měl pěkný smyk a malý výlet do kačítku v první zatáčce na vnitřek do trávy, možná to byla pro ně poslední rána! :-) Ale jen menší, za chvilku zpátky, akorát že se tam taky poťukaly dvě Hondy a dostaly do smyku, takže tam bylo hodně veselo. Mám na kameře, dám pak na YT >:-[] >:D
    Zatím video z pohledu té Integry (semislicky Nitto), kterou tam ten černý Accord (ten na slickách) zavřel (od 0:45) :
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 15.05.15  08:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ST CUPRA zajela rekord

Leg: ja už som sa snažil v záujme ochrany duševného zdravia nehothečistov presunúť debatu pod woodyho recenziu GTI: [odkaz]
    Tom: človeče tak na takto zodratých gumách by som sa bál ísť domov 200km (či koľko to máš z SK Ringu). >:-[]
    P.S. Ráno cestou do práce občas zveziem kamarátku, ktorej je ako typickej žene môj Golf úplne ukradnutý, pre ňu je to malé auto nezaujímavej farby (sama má SUV). V 99% prípadov idem predpisovo s davom, predbiehať v kolóne nemá vôbec význam, plus nezahriaty motor. Dnes som sa ale prvýkrát nechal vyprovokovať týpkom na nejakom Chrysleri (tuším 300C) s motorom V8 a semaforový street race som vyhral. Dievčina pri vystupovaní prvýkrát na Golfa pozrela s obdivom. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 15.05.15  07:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: ST CUPRA zajela rekord

Smile: neviem čo prudíš, treba splniť normu a aspoň raz za týždeň rozpútať plamennú diskusiu. Scenár je vždy rovnaký: R.S. je o trochu zábavnejšie na okruhu a pri ostrej jazde a ostatné hh (prevažne sa bavíme o GTI, R a Cupre) sú zasa výrazne použitelnejšie všade inde. Jeden preferuje to, ostatní ono. A tak stále dokola, týždeň čo týždeň, jeden má rád vdolky iný zase holky, to ale neznamená, že sa o tom nedá diskutovať donekonečna. >:-[]

Thomasino: tak to má byť, kto nezoderie gumy aspoň na prvé plátno, plytvá prírodnými zdrojmi. Koľko si s tými pneu vlastne najazdil? Nepočítaš si náhodou náklady na 1km (predpokladám, že vrámci ochrany duševného zdravia asi nie)? >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 14.05.15  23:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: ST CUPRA zajela rekord

Thomasino
    Zamaskuj ještě to plátno a prodáš je na bazosu jako zánovní >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…