Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
woody-alien 14.11.19 08:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie
iudex: Pche, to já když si v SSS pustím nějakou pořádnou basovou linku, tak se rozdrnčí tak, že vypadávaj krytky z disků. >:D
FoST vypadá dobře...a vždycky když něco takovýho vidím, mám tendenci se pohrdavě vyjadřovat o krabicích typu nové Kugy, co máš v základu s tříválcem a předokolkou už za pouhých 750t. ;-) To mi pak každá koruna navíc, kterou bych dal za něco typu STéčka, dává smysl.
No a jelikož jsem Blíženec, což jak známo jsou dva lidi v jednom >:-[] , tak zcela v rozporu s výše napsaným smekám klobouk před jedním docela obyčejným SUVéčkem za pár šupů. ;-) To co dal ten Wrangler, dá (s lehkou pomocí) taky.
[odkaz] -
iudex 14.11.19 08:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie
Tiež som pozrel a potešilo, ani nie tak čas lepší ako dosiahol type R, ale skôr chvála podvozku, motora a celkového naladenia.
P.S. Dnes mi začali v 3er rezonovať repráky, pri basových a nízkych tónoch sa rozrezonujú celé dvere, radšej som rádio vypol a počúval len vŕzganie tesnenia dverí. 8-s
Nemať to auto R6, tak téza o starej škodovke platí na 100%. Začínam byť mierne frustrovaný.
P.S.2 pre deda nové X3M: [odkaz] Otázka je, či aj to vŕzga. -
iudex 13.11.19 08:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie
Ron: upozornil si na vec, čo si aj ja už nejakú dobu všímam, aj keď to presne nepočítam: že všetci nenápadne zdražujú, Volkswagen ale asi najvýraznejšie. Že zdražie Passat po facelifte, to by ešte malo trochu logiky, ale teraz som pozrel starý (!) Golf (ktorý už má nástupcu) a aj ten zdražel. Napr. najlacnejšie GTI stojí už takmer 34t eur (33920) a eRko je skoro 43t (42970) eur. A to je rozdiel oproti cenníku z jari (síce len o pár stoviek, ale predsa); cenníky z minulých rokov už nemám, ale od dôb, keď som ja kupoval GTI, to je zdraženie pri GTI a R o cca. 3000 eur (GTI manuál stál 28700 a automat bol tuším 2500 eur, obdobne Rko bolo 37700 s manuálom + 2500 automat). -
Ronault. 12.11.19 21:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie
speedfred: To je můj cíl, přece jen velké a pomalé auto máme (Picasso), současný kombík v dieselu nepotřebuju a dokonce se ani jako rodinné auto vedle Picassa tolik neosvědčuje. Třeba včera jsem ho výjimečně vzal jak jsme jeli s malou dcerou plavat místo Picassa aby se mladý (nevlastní syn) potrénoval s novým řidičákem a prostě dcera celou cestu vykloněná ze sedačky a koukala dopředu, protože přes ta nízká boční okna nevidí ven jako v Picassu. Nemluvě o tom, že Isofixy daleko hůře dostupné a nakládání taky horší, prostě francouzské MPV je rodinný ideál.
Dany: Leštěné 17" jsou klasické Milton Keynes [odkaz] , mě by se na zimu líbily [odkaz] tady jsou dokonce na GTI: [odkaz]
Myslím si, že brzdy problém nebudou, když jsou schválení v technickém průkazu i R16 6J, tak se musí vlézt i 7J R17.
Ano, ,áš pravdu, guma se příčně více bude žvýkat na užším disku, ale zase v zimě to až tolik vadit nebude a i na suchém asfaltu to bude lépe sedět než na povolené šířce 185 ... -
Ronault. 12.11.19 21:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie
WL: ad kola, zavoláme si.
Ad Cena, ano, už na to koukám, základní cena je o 11 000 Kč vyšší a všechny příplatk o 100 kč kus, maximálně o 200 Kč u dražších příplatků. Celkově by mě moje konfugurace teď vyšla o 12 700 Kč dráž, tedy o 1,8%...
Tímto díky paní na prodejně, která mi to prozradila předem. :-) -
Ronault. 12.11.19 18:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie
WL: ještě že jsem si už auto objednal :-!
Je to ale klasický marketingový tah koncernu. Ceník je tak blbě udělaný, že potřebuješ konfigurátor a za něj se musí připlatit 8-s >:D
Reálně se obávám, že to bude aktualizace cen nahoru, jak tvrdilo několik prodejců, že příjde v listopadu :-| -
white label 12.11.19 18:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie
Tak tak, woody mě prokoukl. Vzal jsem si dnes (v čase 17:35:45) na vw.cz volno a do konce roku dávám konfigurační lekce/informace přednostně ke kávě a dezertu/zmrzlině.
Prostě PPPV (podpora prodeje po vwalašsku). ;-)
P.S. Abyste neřekli, tak vám to teď na chvíli zase pustím, stejně teď v sedm zavíráme bar. -
woody-alien 12.11.19 17:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie
Ron: Nj, vážně. >:D
[odkaz]
Třeba se white label vrací k myšlence Cimrmanova informačního šapitó a potřebné informace dostaneš jedině ke stolu s patřičnou objednávkou kávičky, dortíku nebo zmrzliny. :yes: ;-) -
Ronault. 12.11.19 16:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie
... hmmm, tak se konečně prokázalo to, co tvrdím dlouho, že WL je chodící konfgurátor
VW, tohle mi píše když na stránkách VW chci konfigurátor:
"Whitelabel Error Page"
... no doufám, že se nám brzo uzdraví, nevím kam bych jezdil na skvělou vanilkovou. 8-s >:D >:D >:D
-
Dany 12.11.19 14:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie
Ron, s kolami je vždy problém. Aspoň máš nad čím dumať cez zimu.
Leštené by som na zimu nedával, lebo tenká vrstva laku ťažko odoláva zimným podmienkam a potom začínajú oxidovať. Ak si našiel aftermarket so zhodným ET a ešte sa ti aj páčia, tak to by bola cesta.
GTI bude mať proti bežným verziám väčšie brzdy a design kola pre bežnú verziu nemusí na ne pasnúť, aj keď je dodržaný priemer.
Užšia šírka disku spôsobí to čo si písal, ale má to aj druhú stranu. Guma bude viac prečnievať cez disk, ala ochrana, ale bude horšie prenášať priečne sily. Bude sa viac pohybovať voči disku. Inak by malo ísť na 7J maximálne obuť šírku 225, čiže v tomto smere je to kosher.