Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 15.11.19 23:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie
WL: Výborně hrála v Metanolu, tu obyvatelku Havířovského sídliště, včetně jejího vzteku, vystihla na výbornou, možná ještě lépe Matha Issová. :-) Jen jsem přemýšlel co hrála ve Vyšehradu >:-[] musel jsem to zhlédnout znova, holt začátky nejsou lehké :-) -
white label 15.11.19 18:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie
-
Dany 15.11.19 10:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie
Iudex, bol som v Aréne. Predtým som tam bol už v nejakej menšej sále na rozprávke so synátorom, ale tam bol zvuk o dosť horší. Najhorší, čo som zažil, bol v Maxe, kde som bol na Metallice zo San Frnacisca so symfonickým orchestrom. To sa nedalo počúvať
Ako som už písal Woodymu, vo filme je silnejší príbeh, takže žena by mohla byť spokojná (predsa sa jej páči Mustang). Nemôžeš ju lákať na zvuk burácajúceho osemvalca ;-) -
-
iudex 15.11.19 09:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie
Dany: asi si bol v Aréne, či? Tam zvuk spraví polovicu dojmu. Ja si asi budem musieť počkať neskôr, resp. na stiahnutie, na takúto tému polovičku nepresvedčím a sám to nedám (idem zajtra na malokarpatskú vínnu cestu, takže asi nebudem v stave šoférovať. >:-[]
P.S. moja automobilová frustrácia dosiahla takú mieru, že pozerám baterkáč a skúšobne som si nacenil Superb plug-in hybrid. >:D 8-s O niečo drahší ako 2,0TSI, ale zase mínus dotácia. Možno nástupca Mondea. -
Dany 15.11.19 08:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie
Dedo, tak to už aj ja som zo starej školy ;-\
Tiež som sa večne vo všetkom hrabal a už ako násťročný som začal s motorkami. Mal som rozobratý nejeden karburátor, laboroval so zapalovaním, predstihom, sviečkami, vzduchom, výfukom... Robil som nejakú tú generálku vrátane brúsenia kľuky (nie, že by som ju sám brúsil), znižovanie hlavy atď.
No doba pokročila, auto je v záruke a času je málo. Ale keď ma naserú a budú tvrdiť, že to je normálne, tak ma budete musieť držať... >:-[]
Inak, bol som včera po dlllhom čase v kine na Le mans 66. Chlapi bežte na to. Náramne som si to užil aj vďaka skvelému zvuku Dolby atmos vo VIP. Na jednej strane ide o množstvo kanálov, keď máte pocit, že GT40 prechádza priamo cez vás, tak aj o kvalitu hardware. Už som dlho nezažil, aby zvuk v kine takto stíhal. Osemvalce zneli úžasne. Trochu uchádzam na zvuku, no
WL: som býk -
pradeda777 15.11.19 00:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie
iu....X3M .......zatím vše co jsem četl nasvědčuje tomu, že to má dost tvrdý podvozek. Plus...je to sviňa už hodně velká.... ;-) Vedle X2 je to jako David a Goliáš. Porovnávali jsme to se soudružkou minulý týden v Renocaru (Jo, a to video jsem už dříve viděl.....)
Vrzganie. Koupil jsem kdysi v Aussie zánovní Hondu Civic 1500, u které se při rozjezdu a při zastavování ozýval z řidičových dveří "clank" zvuk. Při zkušební jízdě jsem tomu nepřikládal velkou váhu, protože jsem byl přesvědčen, že je ve dveřích spadnutý nějaký šroubek nebo matička. Chyba! Po asi 50ti marných pokusech to vychytat jsem byl přesvědčen, že to byl hlavní důvod proč se bývalý majitel toho téměř nového vozu zbavil. Nasvědčovala tomu konečně i evidence, že čalounění dveří už bylo přede mnou odstraněno a znovu nainstalováno. Možná několikrát. Náhoda mě však přivedla k příčině tohoto "clank". Jednou jsem s Hondou popojížděl dopředu dozadu za barákem s pootevřenými dveřmi a bingo...no "clank". Při dalším pátrání jsem zjistil, že inner panel dveří byl při zavření dveří v jednom místě interference fit s door opening na A sloupku. To vytvořilo podmínku pro kondici ne nepodobnou té, která se používá v divadlech pro napodobování hromobití. Snad by se tenkrát daly dveře přesadit, ale tím sem se nechtěl zdržovat. Vzal jsem jednoduše gumovou paličku a panel v místě kontaktu "upravil" a bylo po "clanku"..... ;-) Ufff, to jsem si tenkrát oddychl.
iu....rychle odvez vůz do BMW ať si s tím poradí nebo se z toho zblázníš..... :-! -
pradeda777 14.11.19 15:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie
Dany....su ze staré školy a vyučil jsem se na motorkách od staršího bráchy.
Takže. Když to nechtělo startovat, vyšroubovala se svíčka. Když byla suchá a házela jiskru, tak tam nešel benzin. Zaassrraanná tryska v karbecu. Když byla mokrá a neházela jiskru tak to byl obvykle můstek mezi kladívky přerušovače. Někdy se stávalo, že jiskra byla slabá a to byl zase kondenzátor nebo cívka nebo svíčka sama. Toto víceméně platilo i pro auta před elektronickým zapalováním a vstřikováním benzinu. Nic víc tam nebylo.
V dnešních autech plných elektroniky některé zásady sice stále platí, ale vše je pro domácího kutila komplikovanější. Na druhé straně mají servisy k dispozici různé analyzátory, které se napíchnou do ECU a ten vyhodí kód, který indikuje kde je problém a co je třeba vyměnit. Takže by to v tvém případě měla být pro servis pouhá "pinkačka".
-
Dany 14.11.19 14:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie
WL: Zatiaľ to robí sporadicky a vždy naskočí. Nad elektrom uvažujem, ale iba ako druhým autom. Práve tam by to dávalo perfektný zmysel. Krátke trasy do 15km a cukačky. Ak by som na e208 vedel vybaviť 30% zľavu +8t € dotáciu, tak by to mohlo byť zaujímavé.
Žena by Icocpit asi neriešila a ostatné by sa mu dalo odpustiť. -
-
pradeda777 14.11.19 13:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie
Dany.....náš Yaris, když začíná mít potíže se startováním, tak nám tím chce říct, že potřebuje dobít baterku. Po dobití je vše v OKju....
Samozřejmě to má dost do činění s chladnějším počasím a krátkými jízdami po městě. -
Dany 14.11.19 11:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezutie
Iudex, aspoň ti rezonujú v rytme osemvalca?
Ja som bol v servise s tým špatným štartovaním. Žiadne zásahy od kuny, alebo tučniaka neboli viditeľné, tak nech sa na to pozrú odborníci v servise. Dozvedel som sa, že to je "normálne", ale že sa na to pozrú, aby som nemal pocit, že ma odbili. Už som sa dlho tak nepobavil >:-[]
[odkaz]

Je to skvělá (za mě lepší, než Marta I.), především divadelní, herečka, co se filmů týče, nemá jméno typu Aňa, Táňá. Marta..., takže do větších/nákladnějších filmových projektů se jí prosazuje těžce.
Teď v neděli 17. listopadu začíná na HBO výborný seriál "Bez vědomí", tam bude hrát taky:
[odkaz]
P.S. Zrovna u Vás v Tešínském divadle hrála, svého času, poměrně často.