Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.12.19  23:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 GTS (991.2) vs M4 CS

On ten splitter neubere moc na výšce, jen asi 1,5cm a stojí asi 8500 Kč, takže by to nebylo až tak hrozné. Na prohrnování sněhu v Lungau to bude na příští rok dobrý! ;-) [odkaz]
    Plus zadek takový (-origo M Perf. se mi nelíbil): [odkaz]
    P.S.: WL - dobrý odhad. Už jen proto že ta barva se na M240i nabízí od léta a po novém roce končí výroba M240i. A mě se pořád líbí, možná si někteří sousedi ani nevšimnou změny auta! Ve finále byla i SUNSET Orange, ale přijde mi už moc tmavá když nesvítí slunko a tady kolem už jich jezdí nějak moc (X1, X2, nové trojky..).
    P.S.S.: Ještě jsem si udělal radost a dodatečně objednal na palubku ten dekor v karbonu z M2: [odkaz]
    Jinak by tam byla z výroby divná kombinace stříbrné lišty se vzorem s černou linkou dole a hned napravo je pak stříbrná lišta u výdechu ventilace. To mi dost neladilo: [odkaz]
  • « 10 Reagovat !

foto white-label

white label 10.12.19  23:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 GTS (991.2) vs M4 CS

Th
    Viz:
    white label dnes 14:01
    « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 GTS (991.2) vs M4 CS
    iu
    Jak znám Thomasina, tak asi zůstane u předchozího odstínu modré, protože ta druhá modrá není nic moc.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.12.19  23:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 GTS (991.2) vs M4 CS

tms.....carbon difuzor bych si dal říct. Ale splitter ani náhodou. Jednak si myslím, že to visuálně na auto moc nepasuje a také si su jistý, že bych ho už dávno někde o rantl zničil.
    S těmi omezenými možnostmi nastavení adaptivního podvozku máš pravdu. Ale mě to nevadí, protože většinou jezdím v comfortu a jen na dálnici ve sportu. Tam to tužší řízení tolik nevadí.
    M2 CS má adaptivní podvozek. Ale obávám se že to bude jak už sem někde psal. V comfort to bude tvrdé a dál už jen horší.... >:-[]
    Edit. Kua chlapi běžte spat. Já musím brzy ráno v 8 vstávat....
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.12.19  23:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 GTS (991.2) vs M4 CS

Nový Polo GTI je fajn, byl jsem se na něj dívat než jsem objednal Atecu, ale blbě se mě do něj leze, škoda že není už třídvířko :-( Ženská by aspoň neremcala že Ateca je velká a široká.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.12.19  23:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 GTS (991.2) vs M4 CS

Ron má v Limestone objednané Polo GTI.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.12.19  23:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 GTS (991.2) vs M4 CS

Mě ta červená přijde na živo spíše jako základní červená na Fábii a Oktávce. A u firmy nám stojí pár takových Oktávek, to bych taky mohl lézt do jiného auta >:D >:D
    Dobře, prásknu to na sebe, kola budou stříbrno-šedá, barva bude Long Bech Blue, tedy stejná jako je na M2 (a nedávno představené předokolková M235i GrandCoupé se čtyřválcem). I ty ledvinky jsou nově v takové matné chromové (šedé), takže to k těm kolům bude ladit (ikdyž ty zůstanou jen jako zimní). Taky kdo by se stále umýval s černými vnitřky kol ;-)
    [odkaz] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.12.19  23:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 GTS (991.2) vs M4 CS

tms....tak tady ta červená (při tomto osvětlení) vypadá dobře. Ale skutečnosti je to jak rudá vlajka.....ani to jméno by mě nesvedlo.......
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.12.19  23:26

Jednak ty adaptivní podvozky jsou poměrně poruchové a taky možnosti nastavení nejsou tak nezávislé jako u koncernového GTI nebo CUPRY, takže když dáš měkčí tlumiče, nedáš střední nastavení volantu, nebo Sport na převodovce :-( Je to hodně navázané napevno. A zkusil jsem si M240i s adaptvním podvozkem a líbilo se mi nastavení měkké tlumiče, ale Sport na převodovce a motoru. Proto jsem nechal obyč.podvozek a pokud nebude sedět naladění podvozku, dá se změkčit jiným profilem nebo značkou pneu, nebo dát jiný podvozek. Ušetřil jsem 250-300 tisíc proti M2c, takže je nějaký budget na úpravy. Už na mě v práci čeká karbon splitter a karbon difuzor >:-[] :-!
    P.S: Jo a KW dělá už i elektronicky ovládané podvozky, jen stojí majlant. Taky jsou opravdu úplně jinde než seriové. Z M240i umí takový KW V3 udělat uplně jiné auto!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.12.19  23:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 GTS (991.2) vs M4 CS

Ronaulte, na čem máš Limestone? Něco mi asi uniklo. Ty máš nějaký Golf ???
    Limestone se mi osobně třeba líbí. Ale stále je to jen "50 odstínů šedé" a sportovní auto má mít prostě výraznější barvy >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.12.19  23:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 GTS (991.2) vs M4 CS

tms.....tož nevím jestli jsi udělal dobře s tím adaptivním podvozkem. KW tlumiče nejsou elektronicky ovládatelné a každá změna nastavení se musí dělat fyzicky. Nevím jak často budeš mít náladu si s tím hrát. Na druhé straně tě to bude zase lákat na NS...8-s
    [odkaz]
    2er už mají na konf. na výběr pouze 5 barev. Ale stále je tam ta tvá modrá.... ;-) I moje bílá.... ;-) [odkaz]
    Jo, a s těch tvrdých podvozků mám opravdu "větry"..... >:-[] A s těch nepoddajných sedadel taky.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.12.19  23:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 GTS (991.2) vs M4 CS

Jenže tento obrázek evokuje tvoji Carmin Red a to ve skutečnosti bohužel zdaleka není. Je fakt, že komu se nelíbí zadní světla, tak tady se ztrácí. Po faceliftu už ty světla působí o něco lépe, ale znám pěknější zadky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 10.12.19  23:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 GTS (991.2) vs M4 CS

Mě se líbí ta stříbrno šedá. Černá vůbec. A barva asi ta tmavě šedá, ale na coupé by se dalo snést i červenou. Taky si občas říkám, že jsem měl zvážit červenou, že když je pod mrakem, tak ta limestone je trochu moc tmavá až do houbově hnědé, že červená je dneska in, ale zase odstíny šedé nezestarnou a nebudou nikdy sr.t, maximálně nudit.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.12.19  23:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 GTS (991.2) vs M4 CS

Th
    Mně se ta Melbourne Red líbí a tomu autu sedí, zvlášť zadní partii prospívá to barevné splynutí se zadními lampami, včetně odrazek v nárazníku:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.12.19  22:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 GTS (991.2) vs M4 CS

Mimochodem, na výběr jsou kola celá černá, stříbrno-černá a stříbrno-šedá. Tvar stejný.
    Ke každé barvě se ale podle mě hodí jiná kombinace a každému se bude líbit něco jiného >:-[]
    [odkaz] [odkaz] [odkaz]
    [odkaz] [odkaz]
    [odkaz] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.12.19  22:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 GTS (991.2) vs M4 CS

Tady je ta červená Melbourne ještě vidět v katalogu. Název barvy by se mohl líbit Pradědovi ;-)
    [odkaz]
    Tady jedna M240i v červené:
    [odkaz] [odkaz]
    Mě se k tomu autu prostě nehodí.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.12.19  20:57

Takhle "na doraz" to byly "jen" dva roky, ale těch hodin bylo měsíčně v průměru kolem 400! A rozhodně to pak nespadlo (ze dne na den) na polovinu.
    Vyložit se dá všechno různě, podstatné je, že mě osobně nejvíc sedí snadnější, lépe se to vyslovuje a připadá mi to přirozenější... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 10.12.19  20:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 GTS (991.2) vs M4 CS

WL: jen dva roky a jen od rána do večera? :-) taky bych chtěl ;-) těch 270 až 330h měsíčně mám už 7 let v kuse. Já jen hledal chybu ve svých 5 vteřinách na 1000 metrů a hledal další odkaz.
    Ty jsi neopravil snažší na snazší, ale na snadnější,. což se dá vyložit i jako to, že jako jediné spisovné považuješ snadnější ;-) Prostě furt jen hledáš chyby, napovídáš místo abys naslouchal :-( >:-[] >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.12.19  20:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 GTS (991.2) vs M4 CS

Th
    V konfigurátoru už žádná červená není.
    Ten odstín Estoril se mi nelíbí hlavně naživo.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.12.19  20:14

Ron
    Mně se omlouvat za to, že pracuješ, rozhodně nemusíš (to tě naopak šlechtí), když jsem začínal podnikat, dělal jsem dva roky od rána do večera 7 dní v týdnu (opravdu nepřeháním), naštěstí tu tehdy nebyl ani net, natož chytré mobily a neměl jsem ještě ani rodinu.
    A v létě tady taky chodím mnohem méně, než teď mimo sezonu.
    Napsal jsem to (žes to tady dal až na druhý den) proto, že si tím argumentoval tak, jako bych ten tvůj odkaz měl k dispozici ještě před mou reakcí o rozdílu 15s, což jsem reálně rozhodně neměl.
    A o "snažší" už bych také nic nepsal, pokud bys neoponoval pozměněně spisovným snazší.
    Takže já se v podstatě primárně pouze bráním tvým "(ne)argumentům", nic víc, nic méně. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.12.19  19:58

Je tam taková nevýrazná nudná červená metalíza, nakonec taky vypadla z výběru jako první. Je to blbý odstín, to na Atece mám mnohem hezčí metlu. Navíc nemohu mít dvě stejné barvy, blbě se pak říká pojedeme červeným autem, nebo červeným autem?? >:-[] Estoril se mi celkem líbí, místo M2 byla před 2 lety málem M240i RWD automat Estoril.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…