Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 09.12.22 16:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Body kit pro C-HR
iu....tak ta Python zelená má blízko zelené na RS3....[odkaz]
Ale jinak ta základní červená, jak je prezentovaná na tvé fotce,[odkaz] je u mě super. Tu bych hned bral. Chce to jen aplikaci diamantového vosku a hezky ji držet čistou. Možná čirá fólie alespoň na předek by taky byla užitečná. Podobný odstín červené jsem měl na mé první MPS. Ta barva mě hned na první pohled okouzlila. [odkaz] -
-
iudex 09.12.22 13:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Body kit pro C-HR
Tom: OK, ak si tú základnú červenú videl naživo a nič moc, rozumiem, ja hovorím len podľa obrázkov, že sa mi zdala prijateľná: [odkaz] Ale je jasné, že v metalíze tie detaily a tvary vyniknú lepšie. A z klasických metalíz je Aventurine asi najzaujímavejšia, blízka achátovej šedej, ale na rozdiel od nej to trochu ozvláštňuje ten jemný odtieň do zelena. Ja osobne by som ale ešte skôr zvažoval modrú Gentian, tá mi príde z tých klasických metalíz najkrajšia: [odkaz]
A ak by nešlo o peniaze, tak volím zelenú Python (ale reálne by som za farbu 2500 eur nedal): [odkaz]
-
Thomasino 09.12.22 13:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Body kit pro C-HR
Nesmíš koukat na fotky z konfigurátoru, ale na reálné fotky !! Z konfigurátorů to je vždy o ničem a zkreslující. Ale tady ty pastelový šedý, co začaly kdysi na Koktě 3 RS, ty se mi nelíbí na žádném autě, natož na Caymanu. Takové mi domů nesmí, pokud si barvu mohu vybrat :-) Chápu, že WL si vybrat barvu nemohl ;-) >:-[] Ale na té 911 GTS to ještě celkem ujde :-!
Tady jsem ti nahrál pár fotek Aventurin Green, na slunku je pěkná. Bez světla to bude spíše nudná šedá, ale nechci moc provokovat, takže za mě by byla taky OK, stejně jako stříbrná. [odkaz] A další fotky.. -
Thomasino 09.12.22 11:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Body kit pro C-HR
Ty jsi ale "zkoumavý". Ano, podle ceny tam vychází nějaká metalíza, buď GT Silver, nebo Aventurin zeleno-šedá. Tu červenou jsem viděl na živo v Polsku i včera na GT4, je to takový obyčejný odstín, tady dávám WL zapravdu. Na dvoře nám stojí několik služebních Oktávek v této základní červené, to by nešlo! >:-[] >:D Buď to bude stříbrná nebo ta zeleno-šedá, ještě uvidíme :-) Nebo mi rupne v kebuli a bude to IBALGIN Ruby Star!! Ale hlavně na Caymanovi zbožňuji ty zadní blatníky a přechod k zadnímu oknu a na nemetalických a pastelkových barvách tak nevynikou, kdežto na metalíze díky její hloubce to je krásně vidět! :-)
[odkaz]
[odkaz] / [odkaz] / [odkaz]
-
iudex 09.12.22 11:39
« Re: Re: Re: Re: Body kit pro C-HR
Tom: tak prd je z tej konfigurácie vidieť, musel som si otvoriť konfigurátor, aby som zistil, že si dal zelenú Aventurine. Fajn farba, ja by som ale ušetril a nechal červenú Guards. No a ten interiérový paket GTS by som určite nedal, ako fajn, je to pekné, ale za 4882 eur? Za to to určite nestojí. Takže len tieto dve položky by ušetrili 5900 eur (cca. 145t Kč) a to je sakra dosť (aj pri Caymane).
So zvyškom konfigurácie sa stotožňujem.
-
pradeda777 09.12.22 09:57
« Re: Re: Re: Re: Body kit pro C-HR
tms....já měl kámoše co se dostal k DB9 dá se říct "nechťa". Půjčil jednou nějakému známému sumu peněz a ten mu dal do zástavy tu DB9. No a pak peníze nevrátil.....a DB9 zůstala kámošovi. Ale ten ji vůbec nepoužíval. Preferoval Boxera. Myslím, že mu stojí v garáži dodnes..... :-! -
pradeda777 09.12.22 09:44
« Re: Re: Re: Body kit pro C-HR
iu....mě se ten C-HR kit líbí až na ten "sněhohrab" vpředu.. >:-[] Jinak dobrý...I think... ;-) No, a ty "utopená" kola a snížený podvozek jsou očividně jen pro show.
Nicméně v USA je C-HR tuning populární. Samozřejmě modifikace co se týče atm. motoru jsou omezené a často odkazují na limitace dané CVT převodovkou. ....[odkaz] Ale Amíci jsou borci a určitě se brzy někdo najde, kdo si poradí i s tou CVT...
;-) -
Thomasino 09.12.22 09:20
« Re: Re: Re: Body kit pro C-HR
Já o tom krásným Alcantara interiéru přemýšlel celou dobu (to nejsou jen červené nitky) , ale tak nějak jsem nebyl ochoten jít přes 2,6 mega >:-[] Nakonec jsem ušetřil 92 tisíc za automat, pak 75 za sedačky, takže když jsem viděl znovu ten interiér, tak jsem si řekl, že bych toho pak litoval a dám ho tam >:-[] >:-[] Kámoš teď objednal Astona za 5 mega a mimochodem jen za Alcantara strop připlácí 50 tisíc. Je to ale včetně A sloupku, na který koukáš před sebou, takže hlavně kvůli tomu do toho taky šel. Kůží obšitá palubka a dveře jsou u Astona samozřejmostí >:-[] >:-[] [odkaz] -
iudex 09.12.22 08:31
« Re: Re: Body kit pro C-HR
Tom: tak potvrdzuješ moje podozrenia, že tie príplatkové sedadlá pre C GTS sú rovnaké ako základné, iba s elektrickým nastavovaním. A kvôli elektrike nemá zmysel si priplácať. Akurát sa divím, že namiesto toho, aby si sa tešil, že trochu ušetríš (keď sám hovoríš, aký je Cayman drahý a nechcú spustiť), tak obratom chceš ušetrené peniaze (a ešte viac) vraziť do ďalšej (pomerne zbytočnej) výbavy. 8-s
Pradeda: GR Corollu v zámorí ju absolútne vychvaľujú, skoro rovnako ako CtR. Hoci na rozdiel od CtR tu mám už určité výhrady k dizajnu, tiež by som si ju vedel predstaviť v garáži. Ale je zbytočné o tom špekulovať, do EU nepríde, pre nás je len Yaris (a keby aj prišla, po vzore CtR by možno nastrelili takú cenu, že by to aj tak bolo pasé).
Ad tuning CH-R: ako píše wl, je to des, tuzing pre kolotočárov.
-
pradeda777 09.12.22 08:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně
tms......hmmm ....než vycoulovat 130k za nějaký červené nitky, tak bych raději přihodil 1 Yariska a šel do GT4. Vypadá daleko líp, má vyšší výkon a točí až do 8000ot/min. To už je skoro jak Honda Vtec.... ;-) [odkaz] -
white label 08.12.22 21:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně
Th
Jo, souhlas, taky máme na 911 GTS ten GTS interiér paket s červ. prošíváním, pásy atd.
Ale záleží i na barvě laku, aby to ladilo, a za mě rozhodně volant v kůži, alcantara patří na sedačky. ;-) -
Thomasino 08.12.22 20:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně
WL - dneska jsem měl možnost si sednout do základních sedaček PLUS (základní pro verzi GTS, u čtyřválcových Caymanů jsou ještě "základnější" s menším bočním vedením) a pak přesednout do těch PLUS s 18-ti směry elektr.stavitelné v Caymanu GT4. Tím že jdu do manuálu, tak levá noha nepotřebuje nutně být opřená (odložená) a když jsem řídil to GTS s manuálem, tak mi zase tak nechyběla za tu půlhodinu lepší opora stehen, tak asi nechám ty základní, ušetřím 75 litrů a spíše se připlatím 130 za ten GTS alcantara/karbon interiér paket s červeným prošíváním. Ten jsem dneska okukoval u té GT4, co měla najeto 30 Tkm a vypadalo to fantasticky !! Ten červený otáčkoměr se mi taky líbí, červené pásy a logo GTS nahoře na sedačkách v červeném prošití taky bezva. Tady je hezky vidět u Boxsteru GTS, jen má kožený volant, kdežto v základu je alcantara volant :-) [odkaz] -
pradeda777 07.12.22 13:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně
iu.....ETA (short for Expected Time Arrival).....poslední týden v lednu (23) ;-) (Auto je již vyrobené).
"Horší případ" příští rok ještě nehrozí. Ale ten další rok (2024) who knows???? Spíš bych to viděl na 2025. Ale ať se stane cokoliv, když se mě bude nová líbit moc, tak starou dám na protiúčet a vezmu novou, tak jak jsem to udělal v roce 2010 s MPS.... ;-) -
white label 06.12.22 19:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně
Th
Tyhle dvě Porsche centra jsou od sebe vzdálené 75 km, při dodržování rychlostních limitů cca 3/4 hodiny cesty.
A ve Varšavě jsou dvě Porsche centra, vzdálené od sebe jen 8-9 km (jihozápadně od centra). -
Thomasino 06.12.22 19:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně
Jedou to tam poláci ve velkém !! :yes: >:-[] Ale Krakow je už z Ostravy přece jen o kousek dále.. Tak až se tam konečně dostaneme na prodloužený víkend, co plánujeme už tak 3 roky, tak se zajedu podívat :-) -
white label 06.12.22 19:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně
TH
Jj, velké centrum, výhoda většího trhu..., to jen my si hloupě menší trh ještě zmenšíme zbytečným rozdělením na dva státy.
A taky v nedalekém Krakowě je krásné moderní Porsche centrum:
[odkaz] -
Thomasino 06.12.22 18:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně
Ta nová CH-R vypadá dost zajímavě, velikost auta taky celkem OK :yes:
Dneska jsem si udělal z Ostravy malý výlet do PORSCHE Centrum Katowice, necelou hodinku z Ostravy. Opravdu hoooodně velký autosalon :yes: :yes: Mají tam originál 356 :-) Tady pár fotek: [odkaz] -
Dany 05.12.22 12:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně
Chlapi, pekná akcia.
Fred, mal si sa len lepšie obliecť. >:D
iudex: trojka je prímárne zadokolka a predok sa pripája, nie? Z toho čo popisuješ mi príde, že ESP sa nespráva konzistentne. Niekedy to chytí a inokedy na to kašle. -
-
Thomasino 04.12.22 15:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně
Sníh dorazil v pátek i do Brna, tak jsem konečně přezul eRko na zimní kola. Byla to tentokrát trochu jebačka, protože jsem použil 19" disky BBS CH-R co jsem měl před tím na GTI Clubsport a musel jsem dát podložky 10mm. Pneu Bridgestone Blizzak LM005.
Vypadají sice trochu malé ty 19-tky proti 20" letním kolům, ale co se dá dělat. [odkaz] -
iudex 03.12.22 19:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně
Jakub Rejlek si kúpil novú GR86: [odkaz]
Inak ma to celkom prekvapilo, ani nie tak voľbu typu auta (kto iný by si mal kúpiť RWD atmosféru s manuálom), ale že taký známy automobilový žurnalista, dlhé roky v biznise bude vyberať niekde aspoň vo vodách Caymanu GT4. -
Thomasino 03.12.22 18:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně
Záleží na autě. U Iudexové 340i to podle jeho povídání vypadalo, že mu do toho stejně kecá ESP. U mojí první M2 zase při vypnutí ESP se to přeplo ze Sportu do režimu Comfort, kdy to mělo pomalé reakce na plyn. Za to M2c zůstane v daném režimu, ať už Sport nebo Sport Plus. Ke všemu si nastavím jeden ze tří režimů převodovky a drží otáčky výše a řadit si mohu ručně pádly. Sakra, a proč já to chci vlastně prodat!!?? Včera jsme si užili dost zábavy.. Jenže ten Cayman GTS 4.0 s tím atmosférickým čtyřlitrem má ty reakce na plyn tak rychlé a řízení tak upovídané.. -
iudex 03.12.22 18:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně
wl: neviem presne, čo máš na mysli (M3 xdrive? 911 Turbo?), ale najdostupnejšia štvorkolka s preferenciou zadku a samosvorom je v M240i xDrive, čo je teda jeden z top kandidátov. A možno aj M240i iba v zadokolke (to by bola taká M2 pre chudobných).
-
Thomasino 03.12.22 17:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně
Iudex - GR86 je podle všeho top auto. To by byla dobrá volba! Taky Subaru doveze pár BRZ, už mají menší problémy s emisemi jako dříve. A takový nečas jako byl včera je jen výjimečně. A dá se řešit tak, že holt někde přespíš :-) Já když jezdím do Hradce na driftování, tak dopoledne v klidu vyjedu, cestq 2.5 hodiny, od 13 hodin je akce, pak se potkám s kamarádem nebo kamarádkou, přepím na penzionu a druhý den jedu na pohodu zpátky. I tak mají moje záda dost. A podle všeho takové akce v Brně na Polygonu občas budou. Je škoda, že to nikdo neorganizuje na Polygonu na Slovakiaringu. Nebo o tom aspoň nevím. Jestli nám to zruší v Hradci, budu muset občas vyrazit na Sosnovou k České Lípě, tedy nějakých 3.5 hodiny. Jinak tam jezdí mimochodem dobře organizovaný klub GT86/BRZ. -
iudex 03.12.22 16:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně
Inak ako si tak rekapitulujem včerajšiu akciu, napadá mi hriešna myšlienka, že by som predsalen mohol dať šancu aj zadokolke. Ono tá zábava je na inom leveli a mať predokolku, na tom polygóne by som sa len tak bezcieľne vozil (možno ak by to bola nejaká oldschool FWD s rúčkou, tak možno by sa dal šmyk vyvolať, ale to je úplne iná kategória ako drift). A Tomova M2 na zimákoch držala prekvapivo dobre.
Takže moje úvahy o návrate k FWD asi nechám tak a do porfólia kandidátov zrejme zahrniem aj RWD. Do týchto mojich úvah dobre zapadol aktuálny výborný test Toyoty GR86 od Miša Karpata: [odkaz] (a Karpat píše, že má info z importu, že voľné autá sa priebežne dopĺňajú).
Ale zase cesta naspäť v tej snehovej chumelici mi potvrdila, že štorkolka je podstatne vyššia miera stability a trakcie. -
Thomasino 02.12.22 22:03
« Re: Re: Zasněžený Polygon v Brně
Škvělá fotka ta první !! >:-[] >:D :yes:
Díky!
Jinak klobouček dolů, Iudex. Jet 2.5 hodiny na akci, pak tam přes 3 hodiny blbnout (s přestávkama) a pak jet další minimálně 3 hodiny zpátky v noci při sněžení!! Je vidět, že jsi ještě mladý muž plný síly !!
Jinak ke konci bylo vidět, že už se ti to začalo dařit. Je to jen o tréninku :-) -
iudex 02.12.22 21:56
« Re: Zasněžený Polygon v Brně
Fajn akcia, aj keď organizácii sa mohli trošku viac povenovať. Ja som si dal na svojom aute tri stinty, plus dva ako spolujazdec s Tomom a dokonca raz s Fredom na jeho autobuse. Mne to teda moc nešlo, nejak som čakal, že na mokrej ceste pri teplote okolo nuly a pribúdajúcom snehu sa to bude šmýkať jedna radosť, ale prekvapivo to držalo. A bojoval som s ESP, mal som pocit, že ani v režime DSC off ma to plne nepustilo, alebo aspoň väčšinu času, lebo dvakrát som nečakane dal hodiny a zostrelil pár kužeľov. Ale s každým stintom to bolo lepšie a pri treťom sa mi už párkrát darilo prehodiť z ľavého driftu do pravého. Ale je pravda, že oproti zadokolkám to je ťažšie, vždy sú tam aj tie predné kolesá, plus je to furt len bežné auto, neeMko, tá ostrosť motora a reakcií tam nie je, Tomova M2C je niekde inde.
Inak musím pochváliť Toma, tie množstvá akcií sa na ňom prejavili a driftuje veľmi dobre. Ale úplný king bol Fred, s otvoreným KTM na letných semislickoch (!) jazdiť na zasneženom okruhu, keď mu ostrekovače striekali vodu rovno do interiéru >:D, to je najvác. >:-[] Plus driftoval aj s "autobusom" Dodge.
[odkaz]
[odkaz] -
Thomasino 02.12.22 20:02
« Zasněžený Polygon v Brně
Odpolední driftování na Polygonu v Brně bylo zajímavé >:-[] Z mírného deštíku se po chvilce stalo trvalé sněžení, tak Speedfred musel po pár kolech hodit X-Bow pod plachtu a párkrát vyjel s velkým PickUpem. IUDEX trénoval driftíky se svojí čtyřkolkou a 2x jsem ho svezl v mojí zadokolce. Jen ta "trať" na brněnském Polygonu není ideální pro začátečníky a pro nás věčné začátečníky, je tam jen pár, míst kde je více místa a prostor pro chyby. Ale aspoň nějaký trénink... Každopádně v Hradci je to výrazně lepší, ikdyž malinko z ruky :-) Jsem rád, že jsem kluky zase po delší době viděl. Na jaře snad uděláme nějaký sraz třeba v Rožnově... Aspoň 3 fotky tady: [odkaz] -
woody-alien 01.12.22 22:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Cenník type R
Thom: No on to zas takovej problém není. ;-) STK ti udělá servis v rámci pravidelný prohlídky....a logicky to i přesně vychází. Koupíš nový auto a v rámci 4 leté prohlídky ti zároveň udělaj emise a STK. Nikam sám nejezdím....a navíc se ti určitě nestane, že bys neprošel. No ale když ses dal na ojetiny.... >:-[] ;-) -
pradeda777 01.12.22 20:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cenník type R
tms.....povinná STK....není vopruz......je to TUNEL... :no: Další způsob jak stát odrbává motoristy a ti jen nadávají. Ale nic se s tím nedělá. A při tom je to normální zlodějna... >:-[]
Když už, tak jednou za 4 roky jako v Polsku by úplně stačilo.
PS. Tuším, že Yarisek prošel "bez zaváhání". -
Thomasino 01.12.22 14:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Cenník type R
Přesně tak !! Není nad zadokolku, nebo některé šikovné čtyřkolky, kdy s v tomto počasí na široké a přehledné křižovatce můžeš rozjet kráááásně bokem ;-) >:-[] >:D
P.S.: Tak jsem byl dneska s Yarískem na STK, kam jsem posledních 25 let vůbec nemusel. Teda pominu těch 2300 Kč, ale jako něco málo přes 2 hodiny času v háji (v pracovní době), včetně cesty !! To je teda pěkný vopruz, tohle absolvovat každý 2 roky A Jako má to něco do sebe, to střídání aut max. po 3 letech a neřešit STK, jen při prodeji evidenčku, která je do 30 minut vždy vyřízená. [odkaz] -
Market 01.12.22 10:09
« Re: Re: Re: Cenník type R
iu:
Po mojej skusenosti s 310 konikovou predokolkou si myslim, ze nemas za cim lutovat (a pri ten cene novej CTR uz dvojnasobne).
Ak bolo krasne a uplne sucho, tak to bolo fajn (akurat na tie sviznejsie rozjazdy trebalo davat pozor).
Ale akonahle bol studeny alebo nebodaj vlhky asfat, tak ma ten prenos vykonu iba na predok dost sral (bolo to schopne zahrabat aj na trojke).
TYGeR je v tomto uplne iny level... -
iudex 01.12.22 09:56
« Re: Re: Cenník type R
Ja som popravde rád, že nasadili takú brutálnu cenu, aspoň ma nemusí trápiť, že sú vypredané; aj keby neboli, 55 tisíc za predokolkový mainstream by som nikdy nedal. Stará stála 37t eur, to je nárast ceny o 18t alebo 49%. Asi neexistuje auto, ktoré by medzigeneračne zdraželo o polovicu.
A s tým názorom o prestrelenej cene nie som sám, vo všetkých testoch zmieňujú, že cena je vysoká. -
pradeda777 30.11.22 14:56
« Re: Cenník type R
iu.....mám tomu rozumět tak, že objednávky na CTR přijímají??? Já měl za to, že nás "postkomunisty" z toho vynechají......Dále. Díval jsem se na specifikaci a nikde nemůžu najít zmínku o elektricky vyhřívaných sedadlech??? Chápu, že by to bylo s tímto stylem sedadel složitější a pamatuju, že v mé ITR taky vyhř, sedáky nebyly. V Austrálii mě to nevadilo. Ale tady by to byl pro mě závažný nedostatek. ... Specifikace: SPORTOVNÍ SEDADLA S LOGEM TYPE R
Nová lehká závodní sedadla typu R jsou umístěna níže než dříve a jsou navržena tak, aby poskytovala větší oporu zad.
Tak objednávky na CTR neberou. Před chvílí jsem volal do Brna a borec se moc omlouval a říkal, že už přes měsíc žádné objednávky neberou a že je na příští rok (23 kusů) už dlouho vyprodáno. Dále zdůraznil, že v EU máme velký problém s pokutami za emise a Honda bohužel nemá, jako na př. Toyota, žádné kredity které by mohla použít. Dále řekl, že v USA takový problém nemají a proto tam žádné restrikce na objednávky nejsou.
Ještě štěstí, že se mě tato nová CTR moc nelíbí, tak mě to nemusí nějak mrzet.... :-!
Dobrá zpráva je, že paštika od Gašpárika se po dlouhé době opět objevila na pultě tady u nás v prodejně Bachan. Změnila se jen nálepka a přirozeně i cena. [odkaz] .... ;-) >:D >:-[] -
iudex 30.11.22 09:46
« Cenník type R
Angláni pojem liftback nepoužívajú, pre nich je všetko, čo má 5 dverí hatchback, vrátane Octavie.
EDIT: tak som zistil, že type R má už slovenskú cenu. Starý bol za 37t eur, nový som tipoval niekde okolo 43t. Ako sa zverejnili cenníky inde, usúdil som, že ten odhad budem musieť zvýšiť, ale ako hornú hranicu som tipoval cenu na úrovni prémiových štvorkolkových HH, t.j. 48-49t. No a realita je... 55t eur (!) presne 54990 eur :-(
To je proste úlet. Nech je Civic akokoľvek dobrý, furt je to len mainstream so štvorvalcom, ktorý ale stojí viac, ako prémia so šesťvalcom (M240i stojí 54541 eur).
EDIT2: česká cena je 1.299.990 Kč, český konfigurátor tu: [odkaz] -
pradeda777 29.11.22 14:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brno
iu....možná by bylo dobře doplnit, že v Austrálii, když policie v provozu viděla nebo nachytala někoho "ve vraku" (což ale bylo málokdy, protože tam nikdo nemusel jezdit "ve vraku", tak majitel dostal doporučenou obsílku, aby se do x dnů dostavil na policejní technickou kontrolu, která byla hodně přísná a "mastná". Vůz (pokud něco našli), pak musel dát do x dnů do pořádku jinak deregistrace.
Jo, v Austrálii se taky každý rok platil za vůz nemalý registrační poplatek. -
-
iudex 29.11.22 11:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brno
Deda: a ja práve tvrdím, že povinná STK je rozumná vec. Povaha nás Slovákov a Čechov je taká, že kým nás nebudú nútiť do údržby auta, tak by tu mnohí jazdili v šrotoch ako v Bangladéši. Pretože priemerný Slovák (Čech) vynaloží peniaze, len keď musí a bez kontroly by autá jazdili dovtedy, kým by sa nerozsypali uprostred cesty. -
pradeda777 29.11.22 10:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brno
tms...tož já sem si musel na STK taky zvykat. V Austrálii se technická dělá jen při prodeji vozu. Jinak je každý majitel za technický stav vozu zodpovědný sám. To jen tady komunisté vymysleli dobrý kšeft pro kámoše a ovce jim to žerou dodnes...... :'-( :'-( >:-[] -
Thomasino 29.11.22 09:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brno
Když já nejsem zvyklý na nějaké STK !! Když se koupí nové auto, platí technická na 4 roky a déle jak 3 roky jsem ho už přes 20 let neměl, takže já nejsem zvyklý řešit nějaké STK >:-[] >:D Jen při prodeji zajedu na evidenčku, to jsem za půl hodinky až hodinku pryč, a je vyřešené. -
pradeda777 28.11.22 16:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brno
tms.....to je fakt...STK na Yarise mám poznačené v diáři na 18.10.22, to sedí..... :-! Je třeba zkontrolovat kulatou nálepku vzadu na RZ. Jak si na tom s očima? Já byl teď u očařky a na můj věk prý docela dobrý..... >:-[] A nakonec to parkování pro invalidy bylo přece k něčemu dobré....taky z toho propadlého STK mohl později být pěkný flastr.... -
Thomasino 28.11.22 16:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brno
Praděda, vyskytl se nám na Yarískovi jeden problémek. Teda kromě toho, že jsme dostali za stěrač oznámení, že jsme spáchali přestupek se stáním na invalidech, v místě kde přes rok chybí značka (jen je namalovaná vybledlá na zemi a bez svislé značky je to neplatné) a kde tu značku bídáci před týdnem vrátili, ale předpokládám že ji tam dali v době kdy jsme tam už stáli a ukecám to a nic platit nebudu >:-[] Tak ke všemu nám na lístek dopsali, že máme od října propradlé STK !! >:-[] 8-s To jsme se ani nebavili, že STK končí hned v říjnu :'-( :-O Takže budu muset zajet a nechat udělat. -
white label 28.11.22 02:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brno
pd7
Zimní pneu nejsou něco, co by ti usnadnilo prodej takového auta za (pro tebe) atraktivní cenu. Spíš tím zbytečně upozorňuješ na to, že auto jezdilo i v zimě, což nejsou zrovna kladné body při jeho prodeji. ;-)
P.S. Mladý to dělá profesionálně a podle něj je finančně rozhodně zajímavější prodat zimní kola zvlášť, než s autem, kde ti každý maximálně tak poděkuje, ale nezaplatí nic slušného za ně. -
pradeda777 26.11.22 20:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brno
w-a.....já rozumím....ale moje dilema spočívá v tom, že je šance, že v prosinci nebo lednu budu absolvovat několikadenní dovolenou a nechtěl bych dovolenou odkládat nebo někde uvíznout. Ano, nechystám se do hor, ale i v takových Luhačovicích může zamrznout a napadnout sníh a třeba zrovna když budu muset cestovat tam a nebo zpět. A na druhé straně se bude později 1er lépe prodávat, když k ní budou i "zimáky". :-! -
woody-alien 26.11.22 19:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brno
wl: Přesně.Podstata zimáků je v tom, že buď bydlíš v oblasti, kde je v zimě pokaždé nasněženo, namrzlo nebo břečka, nebo potřebuješ jezdit každý den bez ohledu na počasí a samozřejmě nemůžeš spoléhat na to, že bude sucho. I kdyby v tvém okolí zrovna sucho bylo.
Kupovat si zimáky na auto, s kterým chceš vyjíždět jenom za sucha, je zbytečná investice. A dokonce kontraproduktivní.
Ono se ty odstíny těžko hodnotí podle fotky, protože stejný odstín vypadá na dvou různých fotkách často úplně jinak (nebe a dudy).
Ta základní červená na mě naživo působí tak lacině, že bych jí nedal přednost dokonce ani před bílou, nebo černou (a to už je co říct), přitom naopak karmínově červená by byla pro mě (na řadu 718!) favoritem.
A ta modrá metla Gentian, za mě naživo nejméně zajímavý odstín ze všech metalíz z nabídky, to i ta Aventurin mi proti ní přijde jako super charismatický odstín...
Ale proti gustu...