Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
soulfly1983 02.11.10 09:52
« Re: Tak už také přezuto na zimu..
pekne vyzeraju tie oz lounge, aj ked podobny dizajn (hlavne DOTZ a AEZ) je dost popularny momentalne a je ich vidat na vsetkych druhoch aut od fabii az po X5 :P ale na tvojom cervenom GTI urcite velmi pekne vyniknu..
kolko vazi jedno kolo nevies? nejak som tuto info nikde nenasiel -
Thomasino 01.11.10 20:33
« Tak už také přezuto na zimu..
Matheas, ale ty kola stojí desítku za jedno :-O :-( Teda bez pětikila...
Taky se mi líbí nejvíce, ale bohužel si je nemohu dovolit 8-s :-O
Už jsou objednané ty OZ Lounge 10 za pět a půl za jedno ;-) Za značkové 18" kolo celkem slušná cena..
Navíc se mi vždycky líbila mnohapaprsková kola a hodí se k ostřejším rysům GTI 6 více než třeba ke kulatějšímu pětkovému GTI... Přijdou tento nebo příští týden. Uvidíme na jaře jak na tom budou vypadat. Dneska jsem přezul na zimu, ikdyž podle předpovědi asi malinko předčasně ;-\ Ale auto je nyní tišší a o něco "měkčí" :-) Zimní GoodYeary jsou prostě vždy super :-)
[odkaz]
[odkaz]
-
Thomasino 17.10.10 12:17
« Re: MOJITO, jsi tady?
Mojito - tady dole v tomto odkazu najdeš ty Superturisma na šestkovém červeném Golfu GTD. Nevypadá to špatně, ale díky "dvojitému lemu" (druhý asi zpevňující je trochu uskočený) ty kola vypadají menší než ve skutečnosti jsou (na tmavší barvě kola je to o něco lepší než na světlejších).
To ty Lounge 10 kolo opticky zvětšují, tak jako třeba na vašé staré "žábě" ;-)
[odkaz]
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 16.10.10 20:35
thomasino - ten první odkaz (černá GTI) se hodí spíš opravdu na černý auto, u červené si jistej nejsu ;-\ ...ale jsou dobrý,to jo
Zbytek odkazů mě neoslovil,teď musím shánět ty moje vysněné IROCy ;-)
btw : nejlepší jsou stejně ty,co má WL nebo ty tvoje repliky,není to žádnej ,,bastl,, -
Leg 16.10.10 19:45
Ahoj, ja sa prihováram takisto za tie BBS LM, len neviem, či ich vyrábajú vo vhodnom rozmere, vzhľadom na štýl by som tipoval, že budú mať dosť malé ETa že budú dosť široké. A určite budú tak dva až trikrát drahšie ako tebou spomínané CH-R :-( . Ja by som určite volil z tvojho výberu práve tie CH-R, či už matné čierne (tam je super ten leštený "minilímec") alebo klasické strieborné. Číslo dva by boli tie superleggery, v tej čierno-červenej kombinácii to vyzerá trendovo, navyše to s tvojim autom perfektne ladí, len mám pocit, že pri lesklých celočiernych diskoch musí človek venovať zvláštnu pozornosť pneumatikám, pretože v kontraste s lesklým čiernym diskom majú tendenciu pôsobiť vyprašivele (tam veľmi pomôže aspoň tenký strieborný či leštený "pás" po obvode alebo matná farba disku namiesto lesklej). Preto by som možno volil matnú čiernu, rovnako ako matné čierne superturizmá, čo by bola voľba číslo 3. Tie lounge moc nežerem, prídu mi také trošku "samoúčelne prezdobené", navyše ja osobne moc nemusím podobné čierno-strieborné kombinácie... -
Thomasino 16.10.10 00:19
« Re: MOJITO, jsi tady? :-)
Tak to jistě za to stojí i ty OZ kola, taky nejsou levné a TOP modely Aleggerita, Superleggera či Superturismo váží kolem 8 kg v 18" :-)
[odkaz]
Ale stále jsou asi o 2-3 litry levnější.. A ty Lounge 10 stojí dokonce do 6000, ale budou mít asi normální váhu..

Mimochodem dnes proběhl minisrázek s nickem GTI_Třebíč, který těsně před tím převzal své nové červené GTI :-) Také na 17" kolech, 5 dveří, DCC a bez xenonů >:D Ale má tam navíc DSG, LED zadní světla (už ve standardu), navigaci a parkovací čidla :-!