Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 04.04.10 21:32
« Re: SRAZ ROŽNOV
M.Z. - tak jsi měl dorazit Transitem, aspoň by se jmurjr necítil s dieselem tak osamoceně ;-) >:D A ještě by jsi měl asi největší auto.. Ikdyž otázka jak se to vezme, ten Lexus taky nebyl žádný drobeček >:D
Postupně přidám ještě fotky z cesty do Rožnova a zpátky ;-) -
m.z. 04.04.10 15:37
Pěkný sraz jste měli,chtěl jsem se dojet podívat,ale doma mi na víkend zůstal Transit >:D
Přemlouval jsem Šárku, ať mi půjčí Mini, ale byl na mě vyvinut zákeřný nátlak a musel jsem absolvovat žaludeční nevolnosti na kolotočích v Porubě.Vystřelení v kouli za 250,- na osobu 8-s
Příště se budu snažit dorazit. -
Thomasino 04.04.10 12:17
« SRAZ ROŽNOV
Beru - já to na Maxe tenkrát v pohodě našel na webu KN ;-) Jen mi to pak v ELITe dodali špatně :-) Každopádně neměli problém ho pak dobropisovat, ikdyž byl rozdělaný sáček, jelikož z mejlů bylo jasné, že se spletli oni. V servise Ford se zase spletli a rozdělali ho, ikdyž bylo podle tvaru zřejmé, že tam nemůže pasovat, protože to bylo do Maxe před faceliftem. Ale je s podivem, že u faceliftu C-Maxe došlo i ke změně vzduchového filtru..
Teď to pořeším stejně, domluvím si u ELITe (jsou distributor v ČR) filtr pro G6 GTI r.v.2009 a pokud dodají špatný typ, tak si ho zase hezky vymění ;-) :-! -
Thomasino 04.04.10 12:13
PeT-a, to je foceno mobilem? Na některých to není poznat.. Ale jak jsem tady už psal dříve, trochu je problém s tím malým rozlišením fotek 800x600 :-( Měli bychom zkusit také za pomoci Ricarda prosadit navýšení rozlišení fotek na MACZ! Ať se nevozí jen v Lexusech a Infinity ;-) >:D