Volkswagen Golf VI (Thomasino)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 05.04.10  00:15

« Re: Zadní difuzor na GTI

Taky bych začal s vizuálně nápadnějšími věcmi. Nuž fičím na kutě, tak dobrou všem. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.04.10  00:09

Stávající je méně nápadný, což někdy taky není na škodu.. A stejně na to nyní nemám a kdybych měl, chtěl bych začít foliema, kolama, brzdama a nebo našetřit na druhé víkendové auto ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 05.04.10  00:07

Vůbec to nevypadá zle. Někdy ale zastávám názor, že v jednoduchosti je krása. A tak se mi teď ten stávající líbí víc. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.04.10  23:59

« Zadní difuzor na GTI

Berustina - to je ten zadní difuzor, jak jsem o něm dneska mluvil ;-)
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto m-z-

m.z. 04.04.10  21:45

« Re: SRAZ ROŽNOV

Je to maxík, takže by byl určo největší >:-[]
    Chtěl jsem i Transitem, ale musel jsem na ty kolotoče, slíbil jsem to.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.04.10  21:32

M.Z. - tak jsi měl dorazit Transitem, aspoň by se jmurjr necítil s dieselem tak osamoceně ;-) >:D A ještě by jsi měl asi největší auto.. Ikdyž otázka jak se to vezme, ten Lexus taky nebyl žádný drobeček >:D

Postupně přidám ještě fotky z cesty do Rožnova a zpátky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Honza-Micka

Honza Mička 04.04.10  18:08

tak to jsi frajer,ze jsi to zvladnul >:D kdyz jsem byl v Londyne z zabavnim parku,tak jsem nesel radeji ani na jednu atrakci.. >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.10  17:32

nudna >:D
  • « 00 Reagovat !

foto m-z-

m.z. 04.04.10  15:37

Pěkný sraz jste měli,chtěl jsem se dojet podívat,ale doma mi na víkend zůstal Transit >:D
    Přemlouval jsem Šárku, ať mi půjčí Mini, ale byl na mě vyvinut zákeřný nátlak a musel jsem absolvovat žaludeční nevolnosti na kolotočích v Porubě.Vystřelení v kouli za 250,- na osobu 8-s
    Příště se budu snažit dorazit.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.04.10  14:34

Aha, chybka se vloudila! Opraveno ;-) :-)

Tizy - a jaká je silnice od ValMezu na Vsetín?
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 04.04.10  13:52

Thomasino:

[odkaz]

dobrá fotka, akorát si mě v popisu prohodil s Rextonem ;-) ja nemám Fabču...detail
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.10  13:36

ja jel klasiku na Valmez a Vsetín. Ja si právě říkal kudy jedeš. Ořes bystřičku je to fajn, hlavně kopec, kde se jezdi vrchy :-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 04.04.10  12:51

Thomasino: Tak já mám Samsung S8000 jet s 5mpix foťákem, tak ta kvalita je celkem dobrá, ale jak píšeš, musím to zmenšovat na 800x600 :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.04.10  12:41

Tizy - kudy ty jsi pak jel zpátky? My to brali zase přes Valašskou Bystřici na Vsetín, super silničky, nádherně jsem se svezl i cestou zpátky ;-) >:D Proto jsem chtěl vyjet zavčas, aby nebyla za chvilku tma..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.04.10  12:17

« SRAZ ROŽNOV

Beru - já to na Maxe tenkrát v pohodě našel na webu KN ;-) Jen mi to pak v ELITe dodali špatně :-) Každopádně neměli problém ho pak dobropisovat, ikdyž byl rozdělaný sáček, jelikož z mejlů bylo jasné, že se spletli oni. V servise Ford se zase spletli a rozdělali ho, ikdyž bylo podle tvaru zřejmé, že tam nemůže pasovat, protože to bylo do Maxe před faceliftem. Ale je s podivem, že u faceliftu C-Maxe došlo i ke změně vzduchového filtru..
    Teď to pořeším stejně, domluvím si u ELITe (jsou distributor v ČR) filtr pro G6 GTI r.v.2009 a pokud dodají špatný typ, tak si ho zase hezky vymění ;-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.04.10  12:13

PeT-a, to je foceno mobilem? Na některých to není poznat.. Ale jak jsem tady už psal dříve, trochu je problém s tím malým rozlišením fotek 800x600 :-( Měli bychom zkusit také za pomoci Ricarda prosadit navýšení rozlišení fotek na MACZ! Ať se nevozí jen v Lexusech a Infinity ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.10  12:10

jmujr: nahrej nekde na net fotky ze vcerejska at se muzem pokochat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 04.04.10  11:38

no jak tak koukam, tak na pristi volbu admina MACZ se budu hlasit i ja. Za necely dva roky si z honorare nasporit na novyho Lexusa.. to by se mi taky libilo!! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 04.04.10  11:06

[odkaz]

Fotogalerie dole, posledních 6 fotek....

...... na ukázku, foceno mobilem ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 04.04.10  09:59

Mojita zdrbu pozdeji.. :-) jestli to neni problem, daj pod Jumper
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…