Volkswagen Golf VI (Thomasino)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 22.05.10 22:31
« Re: Dnešní velký CRASH na okruhu při závodech FIA GT a hořící Lambo
Bezva. Maserati ujelo hned po startu a mělo čím dál větší náskok, jen jsem nezaznamenal, jak se Aston dostal před GT-R :-( Byl jsem na cestě ze stadionu na střechu nad boxy a střídání Engeho jsem akorát prošvihl. Jak se dalo čekat, asi střídal hned mezi prvními, že? Tím se dostali na druhé místo, nebo je někde předjeli?
Mám to nahrané, taky na to pak budu muset někdy v klidu kouknout... -
Thomasino 22.05.10 22:26
Mojito, jak vlastně skončili ty GT1? Když jsem odjížděl 20 minut před koncem, byl Enge na druhém místě.. Skončil doufám druhý :-)
Sraz bude asi zítra odpoledne po FIA GT v Brně s Reznikem u Campusu, kdyby měl někdo zájem ;-)
5.června je daleko, ale já jsem pro každou špatnost :-! >:-[] -
Thomasino 22.05.10 22:20
Tohle teda byla evidentně jeho chyba, ale měl smůlu v tom, že netrefil tu druhou stranu o 10 metrů dříve, tam by ho ty pneumatiky hodně ztlumily. Takto koupil neskutečnou ránu v plné rychlosti o roh betonové zdi :-( Ke vší smůle zrovna konec svodidel a roh zdi ;-\
[odkaz]
-
Honza Mička 22.05.10 22:14
je to mazec,nezavidim,tohle je presne ta stinna stranka tohohle sportu a zaroven dukaz toho,ze to nemuze delat kazdy a NIKDO by si na tohle nemel hrat v normalnim provozu,protoze to vetsinou ods.ere nekdo jiny -
Thomasino 22.05.10 22:09
No úplně v pohodě myslím neodešel, ale odtáhli ho ven.. Nicméně je prý ve vážném stavu :-( Snad to přežije bez větších následků..
Nevím kolik minut dokáží ty kombinézy vydržet tak silný oheň. Hořelo to i v kabině, jak se ten benzín z nádrže rozlil všedo kolem :-O -
Thomasino 22.05.10 21:53
Bojím se, že to bude mít ještě nějakou dohru a bude z toho ostuda pro brněnské pořadatele :-( Taky by se mohlo stát, že kvůli tomu se tady příště takové prestižní závody mistrovství světa nepojedou :-O
Jinak ta stará sanita vypadala taky divně. Ale měli v tu samou chvilku další sanitu někde úplně jinde u chlápka co dostal infarkt, ta byla mnohem novější a lépe vybavená. Dost smůla, že se to sešlo ve stejnou chvíli :-O -
Thomasino 22.05.10 19:36
« Re: Dnešní velký CRASH na okruhu při závodech FIA GT a hořící Lambo :-(
Koukám, že už tu dal LamboKysky odkaz na fotky, které jsou z jiného úhlu a dobře rozfázované.. Je to děs ;-\ :-(
[odkaz]
EDIT: tak podle fotek a času na časomíře nad cílovkou byl pilot po dvou a půl minutách venku z hořícího auta.. Přišlo mi to jako několik dlouhých minut, když to člověk vidí na vlastní oči kousek od sebe..
Každopádně hasiči prvních pár desítek sekund váhali a ještě začali hasit vzadu motor a ne kabinu kde byl uvězněn pilot :-( Ukazovali to celé teď ve zprávách na Nově.. -
Thomasino 22.05.10 19:31
« Dnešní velký CRASH na okruhu při závodech FIA GT a hořící Lambo :-(
Byl jsem svědkem dnešní velké bouračky na cílové rovince, kdy při závodě Lamborgini Super Trofeo dostalo jedno Lambo smyk při nájezdu na cílovku a trefilo začátek boxové zídky. Okamžitě začalo celé hořet a hořelo několik minut, než ho vůbec hasiči začali hasit :-( Bylo to to děsná scéna, úplně mě z toho mrazilo, když člověk kousek od sebe vidí celé auto v plamenech a ví, že jezdec je tam uvězněný a nemůže ven :-( :-O Nakonec ho asi po 4-5ti minutách (možná i více), údajně šel po svých, ale nějaké popáleniny určitě měl. Stará sanita ho odvezla a pak vrtulník do Bohunic..
Až po několika minutách jsem teprve vytáhl foťák a udělal pár záběrů (jsou v recenzi pod C-MAXem):
[odkaz]

To by pak mohl dorazit i WL, ať ji máš "otestovanou" pořádně >:-[] >:-[]