BMW 320si (Wii-Jay)
David Silver 24.02.10 09:35
« Re: 3.4.2010 MACZ sraz
Zdravím
Subaru: V jihlavě na letišti je velkej betonovej plac do čtverce, před hangárem, ale čtverec je takovej blbej tvar... To bylo zase keců před asi pěti roky že tam budou dělat betonovou plochu :-(
Koukám že v databázi letišt', máš i Dačice >:D tam kdyby chtěl někdo přistát, tak letadlo rozseká a xichtem skončí v jednom z mnoooha krtinců >:D ;-) -
Subaru4ever 24.02.10 00:50
« Re: 3.4.2010 MEGA MACZ sraz
V Hrochově to vypadá hezky, ale je to hodně z ruky. Copak my Pražští profrčíme Hradeckou D a jsme tam, ale dostávat se tam od jihu z D1 bych opravdu nechtěl.
Co si budeme nalhávat, ideální místo (uprostřed republiky) leží poblíž D1.
Takže ta Cerekev je výrazně lepčí :-)
Ale ještě jsme hledal a nalezl:
ideální lokace:
1) Komárovice u Jihlavy 49°20'23.99"N, 15°40'11.99"E (to vypadá nejlépe)
2) Polná u Jihlavy 49°27'5.89"N, 15°45'53.289"E
vzdálenější lokace (jako Hroch):
3) Vendolí u Svitav 49°43'6.682"N, 16°26'1.221"E
Wiii 24.02.10 00:15
Okouknutí zařídím ;-)
ještě je celkem zajímavá nouzová plocha Nová Cerekev u Pelhřimova GPS 49°24'33.828"N, 15°8'37.213"E.... měla by být Na prodej nebo k pronájmu.. myslím že by se to dalo domluvit nějak rozume a nic by jsme tím neporusovali :-) kdyby to bylo třeba jen za 2 litry, tak to klidně zaplatím sám >:D >:D -
Thomasino 24.02.10 00:11
« Re: 3.4.2010 MEGA MACZ sraz
WII - to je vypadá dobře! Snad tam není nikde závora. Flexu sebou ;-) Je to uprostřed republiky.. Chtělo by před tím ale okouknout! ;-)
Takže, kdo chce velký sraz:
kdo chce letiště, ať oboduje Frpeho ExCupru 1-1-1
kdo chce okruh, nechť -//- 2-2-2
kdo chce věřejné bezplatné velké místo, nechť -//- 3-3-3
kdo chce plochu u Hrochova Týnce, boduje 4-4-4
;-) :-) -
Wiii 24.02.10 00:02
« Re: 3.4.2010 MEGA MACZ sraz
Pánové, asi jsem na to narazil "nouzová plocha Hrochův Týnec u Chrudimi" GPS 49°56'45.371"N, 15°53'43.732"E.... :yes: nebo nouzová plocha Vraclav u Vysokého Mýta GPS 49°57'11.086"N, 16°6'28.021"E :-)
Splnuje to vse... je to zadara, je to velká plocha a je to cca uprostřed ČR :-) :-) ;-) -
Ondřej Šámal 24.02.10 00:02
« Re: 3.4.2010 MEGA MACZ sraz
Wii: Milovický letiště je asi ta nejlepší volba z hlediska velikosti. Byl jsem tam minulej rok na Votvíráku a je to fakt obrovský. Je pravda, že není uprostřed republiky, ale najít lokalitu, která by vyhovovala všem, asi neni možný. Navíc je možnost, že účast potvrdí mnohem víc lidí z Čech než z Moravy, takže budou Milovice vyhovovat ;-) -
Subaru4ever 23.02.10 23:58
Dobře - vyhlašuji anketu:
kdo chce letiště, ať oboduje Frpeho ExCupru 111
kdo chce okruh, nechť -//- 222
kdo chce věřejné bezplatné velké místo, nechť -//- 333
To bude nejpřehlednější anketa a nikdo na ní nebude trpět >:D >:-[] ... a časem se to spočítá (pokud mi to Frpe nespočítá >:D ) -
Wiii 23.02.10 23:56
Thomasino:
Ano to je nereálné ;-\ Bohužel... No já bych to nechal na tu sobotu, v nedeli ti nikdo neprijede ;-) Jinak obchoďák je celkem blbý, to se mi moc nezdá.... Zkusíme něco najít....
Xganga:
Účast by byla, s kým jsem zatím mluvil tak řekli že rádi dorazí. Takže to bych jako problém neviděl ;-) Pojištění je pravda že by se muselo zaplatit.. ideální by proto bylo letiště v milovicích, které je veřejně přístupné :-) Ale není uprostřed ČR :-( -
Ondřej Šámal 23.02.10 23:52
« Re: 3.4.2010 MEGA MACZ sraz
Wii: To určitě, jenže čim víc aut, tim víc problémů. Pokud budeš chtít pronajmout letiště na nějakou soukromou akci, budeš muset zařídit třeba i nějaký pojištění v případě nehody (což se klidně může stát). A spoustu dalších věcí.
Každopádně bych nejdřív udělal nějakou anketu, jakej by byl zájem a teprve podle toho koumal, co dál ;-) -
Thomasino 23.02.10 23:51
« Re: 3.4.2010 MEGA MACZ sraz
WII, asi to s tím okruhem neklapne, to je moc komlikací a velké riziko :-( Vymyslíme nějaké místo u nějaké přehrady, nebo se dá fotit i na nějakém parkovišti u památky nebo v nejhorším nějakého nákupního centra nebo většího obchodu typu Lídl apod, nejlépe který je v té době zavřený ;-) Ale to nevím které mají v SO nebo v NE odpoledne zavřené.. -
Komárovice jsou super ;-) :yes: :yes:
Thomasino:
Pro mě za mě, klidně to o týden posuneme ;-) Pokud to zajistí větší účast :-) Ale to už nezaručuju, ze se budu moct zúčastnit ;-)
Zino:
No já bych to viděl tak, že pro většinu lidí by to bylo na jeden den a pak by byli lidi, kteří by se mezi sebou domluvili a sešli se klidně už v pátek a někde se ubytovali na celý víkend ;-)