BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.02.10  09:48

« Re: 3.4.2010 MEGA MACZ sraz

Suba:
    Komárovice jsou super ;-) :yes: :yes:

Thomasino:
    Pro mě za mě, klidně to o týden posuneme ;-) Pokud to zajistí větší účast :-) Ale to už nezaručuju, ze se budu moct zúčastnit ;-)

Zino:
    No já bych to viděl tak, že pro většinu lidí by to bylo na jeden den a pak by byli lidi, kteří by se mezi sebou domluvili a sešli se klidně už v pátek a někde se ubytovali na celý víkend ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.02.10  09:35

« Re: 3.4.2010 MACZ sraz

Zdravím

Subaru: V jihlavě na letišti je velkej betonovej plac do čtverce, před hangárem, ale čtverec je takovej blbej tvar... To bylo zase keců před asi pěti roky že tam budou dělat betonovou plochu :-(

Koukám že v databázi letišt', máš i Dačice >:D tam kdyby chtěl někdo přistát, tak letadlo rozseká a xichtem skončí v jednom z mnoooha krtinců >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.02.10  08:06

preco je super obrovsky mega zraz len jeden den ? :-O co takto srni >:D mne sa pod tri dni ku vam neoplati chodit a ked to je velka noc ako pisal thomasino to by ma rodina ani nepustila >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.02.10  08:02

WII - drobná připomínka mé přítulkyně z dnešního rána. Ten víkend 3.4. je pak velikonoční pondělí a někteří by mohli chtít odjed na celý víkend. Nebo spíše jejich partnerky ;-) :-) Co to posunout o týden později?
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 24.02.10  00:50

V Hrochově to vypadá hezky, ale je to hodně z ruky. Copak my Pražští profrčíme Hradeckou D a jsme tam, ale dostávat se tam od jihu z D1 bych opravdu nechtěl.

Co si budeme nalhávat, ideální místo (uprostřed republiky) leží poblíž D1.

Takže ta Cerekev je výrazně lepčí :-)

Ale ještě jsme hledal a nalezl:

ideální lokace:
    1) Komárovice u Jihlavy 49°20'23.99"N, 15°40'11.99"E (to vypadá nejlépe)
    2) Polná u Jihlavy 49°27'5.89"N, 15°45'53.289"E

vzdálenější lokace (jako Hroch):
    3) Vendolí u Svitav 49°43'6.682"N, 16°26'1.221"E
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.02.10  00:27

Já hlasovat nebudu, aspon ne takhle :-! Mám frpeho rád :*) :*) >:D

já jsem pro hrochův týnec ;-) Ale tenhle víkend v sobotu se seberu a pojedu obhlédnout možné kandidáty a taky zjistím, jak je to s tou přstupností ;-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.02.10  00:23

WII - už jsi hlasoval? ;-)

edit: jdu spát, zítra večer nashle, dobrou!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.02.10  00:15

Okouknutí zařídím ;-)

ještě je celkem zajímavá nouzová plocha Nová Cerekev u Pelhřimova GPS 49°24'33.828"N, 15°8'37.213"E.... měla by být Na prodej nebo k pronájmu.. myslím že by se to dalo domluvit nějak rozume a nic by jsme tím neporusovali :-) kdyby to bylo třeba jen za 2 litry, tak to klidně zaplatím sám >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.02.10  00:11

WII - to je vypadá dobře! Snad tam není nikde závora. Flexu sebou ;-) Je to uprostřed republiky.. Chtělo by před tím ale okouknout! ;-)

Takže, kdo chce velký sraz:

kdo chce letiště, ať oboduje Frpeho ExCupru 1-1-1
    kdo chce okruh, nechť -//- 2-2-2
    kdo chce věřejné bezplatné velké místo, nechť -//- 3-3-3
    kdo chce plochu u Hrochova Týnce, boduje 4-4-4
    [odkaz]

;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.02.10  00:04

« Re: 3.4.2010 MEGA MACZ sraz - ANKETA U FRPEHO

To je celkem zajímavá myšlenka! Máš takových o půlnoci více, 4ever??
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.02.10  00:02

Pánové, asi jsem na to narazil "nouzová plocha Hrochův Týnec u Chrudimi" GPS 49°56'45.371"N, 15°53'43.732"E.... :yes: nebo nouzová plocha Vraclav u Vysokého Mýta GPS 49°57'11.086"N, 16°6'28.021"E :-)

Splnuje to vse... je to zadara, je to velká plocha a je to cca uprostřed ČR :-) :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 24.02.10  00:02

Wii: Milovický letiště je asi ta nejlepší volba z hlediska velikosti. Byl jsem tam minulej rok na Votvíráku a je to fakt obrovský. Je pravda, že není uprostřed republiky, ale najít lokalitu, která by vyhovovala všem, asi neni možný. Navíc je možnost, že účast potvrdí mnohem víc lidí z Čech než z Moravy, takže budou Milovice vyhovovat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 23.02.10  23:58

X-ganga = moje řeč! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 23.02.10  23:58

Dobře - vyhlašuji anketu:

kdo chce letiště, ať oboduje Frpeho ExCupru 111
    kdo chce okruh, nechť -//- 222
    kdo chce věřejné bezplatné velké místo, nechť -//- 333

To bude nejpřehlednější anketa a nikdo na ní nebude trpět >:D >:-[] ... a časem se to spočítá (pokud mi to Frpe nespočítá >:D )
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  23:56

Thomasino:
    Ano to je nereálné ;-\ Bohužel... No já bych to nechal na tu sobotu, v nedeli ti nikdo neprijede ;-) Jinak obchoďák je celkem blbý, to se mi moc nezdá.... Zkusíme něco najít....

Xganga:
    Účast by byla, s kým jsem zatím mluvil tak řekli že rádi dorazí. Takže to bych jako problém neviděl ;-) Pojištění je pravda že by se muselo zaplatit.. ideální by proto bylo letiště v milovicích, které je veřejně přístupné :-) Ale není uprostřed ČR :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 23.02.10  23:52

Wii: To určitě, jenže čim víc aut, tim víc problémů. Pokud budeš chtít pronajmout letiště na nějakou soukromou akci, budeš muset zařídit třeba i nějaký pojištění v případě nehody (což se klidně může stát). A spoustu dalších věcí.
    Každopádně bych nejdřív udělal nějakou anketu, jakej by byl zájem a teprve podle toho koumal, co dál ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.10  23:51

WII, asi to s tím okruhem neklapne, to je moc komlikací a velké riziko :-( Vymyslíme nějaké místo u nějaké přehrady, nebo se dá fotit i na nějakém parkovišti u památky nebo v nejhorším nějakého nákupního centra nebo většího obchodu typu Lídl apod, nejlépe který je v té době zavřený ;-) Ale to nevím které mají v SO nebo v NE odpoledne zavřené..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.02.10  23:50

Subaru4ever: Spíš něco jako lepší (=míň podmotorovanou) sérii, ve finále by to mělo mít cca 62 kW proti 50 kW sériovýmu agregátu, otázka je kdy dám peníze dohromady
  • « 00 Reagovat !

foto Subaru4ever

Subaru4ever 23.02.10  23:48

Marty: budeš dělat dragster ??? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.10  23:47

No proto by to chtělo sponzora který dělá něco přez auta a má obrovské obraty >:D vzal by tam i auta s kterými by se člověk mohl svézt >:D >:D To by bylo ideální >:D >:D Ale to jsme ted v říši snů >:D Asi to dopadne na nějaké letiště ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…