BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 04.01.10 17:07
« Re: Sraz Brno 7.1.2010 ve 12:30
Wii-Jay
Vytvoří se tím jednak superhladký, na špínu tolik nepřilnavý povrch, takže auto myješ jen "wappkou" a pak stíráš do sucha (nejlépe nějakým mikrovláknem, nebo jelenicí), pokud možno bez šamponu, který není nutný a vrstvu teflonu by pomalu ale jistě rozpouštěl.
Navíc vrstva teflonu chrání lak i proti nepříznivým vnějším mechanickým vlivům... Doba působnosti takové ochrany je asi 6-12 měsíců, podle "intenzity provozu"... -
Wiii 04.01.10 16:45
Kubyyyk:
Já jsem si říkal, že jsem ho videl u Hansse pod A4 a s titulkem Asphalt... Ale kdyz tam Asphalt dorazil jinym autem, tak jsem si nebyl jistej >:D :no:
Jinak Indulonu uz mam sbalenou >:D Mam ji vzdycky v zadní kapse.. Nikdy nevíš kdy se může hodit >:-[]
WL:
Co ten teflonový vosk? Jaký to má funkce? :-) Ze bych to tam taky nahodil :yes: -
Wiii 04.01.10 15:56
Thomasino:
No já Brno az tak neznám, takze pokud se domluvíte na jiném místě, jen mi prosim dej adresu nebo GPS ;-) :yes: Jinak pokud mi dáš adresu té tvé myčky tak na teb kdyžtak počkám před ní... aspon me pak protáhneš městem >:D :yes: :yes:
Olíí:
Zkus napsat Asphaltovi nebo Edgarovi (Mateo Mendosa).. .bude ho jeden z nich znat ;-) -
Thomasino 04.01.10 15:46
WII, tak já jsem si nakonec domluvil ruční mytí s voskem a teflonem na zimu na myčce v Králově Poli a hotové to bude ve 12 hod :-) Takže můžeme sraz domluvit klidně někde v Kr.Poli nebo poblíž, nebo třeba u Campusu v Bohunicích (kousek od D1), u té červené knihovny. Popřemýšlíme ještě nad místem kvůli focení ;-) Také zjistíme jak se hodí místo ostatním.. Dá se případně doladit až ve středu ;-) -
Wiii 04.01.10 15:28
« Sraz Brno 7.1.2010 ve 12:30
Sraz se bude konat 7.1.2010 ve 12:30 na křížení D1 a D2 před ElektroWorldem (vedle IKEA), adresa je Skandinávská 6. Hned vedle je i jedno místo na focení, aniž by to toho lezly stromy, sloupy apod. Snad tam bude volno pro pár aut. Takže doufám, že dorazíte v hojném počtu!!! ;-)
GPS: 49°9'15.551"N, 16°37'40.259"E
PS: zatím jsem na 100% potvrzen já (Wii-Jay - BMW 320si) a Thomasino - VW Golf VI GTI :-) Ale ať dorazí kdo může, rád Vás poznám :-) :yes:

Jinak ten efekt poznávám i při běžném barevném vozku, když se mi auto tak nešpiní, respektive často se jakoby samo v jízdě deštěm (pokud za někým nejedu) i trochu "umyje".