BMW 320si (Wii-Jay)
Erl 18.01.10 12:44
« Re: MACZ víkend na Šumavě
hh to mi připomnělo, jak sme se ve škole rvali o vyřazený PC... jsme si říkali, jak se HDD zadarmo bude hodit. Horší bylo, když jsme se na něj pořádně podívali - stálo tam 20MB >:D Už si nějak nepamatuju kdo si ho vzal, protože ho nikdo najednou nechtěl... >:D -
Thomasino 18.01.10 12:40
« Re: MACZ víkend na Šumavě
Chlapci, to já když začínal v roce 90 s počítači, tak se prodávaly komply s 512kB až 1MB (megabyte, ne gigabyte!!) operační paměti RAM a harddisky byly 20MB !! >:D A grafika měla tak 256kB paměť, za pár tisíc se dalo rozšířit na 512kB :-) A ještě to stálo 250 tisíc za 1 ks s 9" (nebo 14") monochromatickým monitorem, ten měl jen černé pozadí a oranžovou nebo bílou barvu >:D >:D -
Thomasino 18.01.10 12:35
« Re: přidané fotky na GrossGlockner Strasse
WII - ale my bychom na tebe museli čekat po delších úsecích :'-( V zatáčce ti to sedí možná o kousek lépe, ale na zrychlení a pružnosti motoru ti zase po vracečkách těžce ujedeme ;-)
A to si ani nedělám pr.del.. Už jsem si tam s Maxem připadal jako šnek.. Tvoje 320si je sice proti Maxovi stále o něco silnější, ale přece jen 211 koní a slušný krouťák v celém spektru otáček je něco jiného :-!
Plánujeme to na květen, ještě nevím jestli na to budou ovšem prachy.. Pár dní ubytování v Bolzanu a pak TOPGEAR trasa Stelvio-Bormio-Livigno-Davoz a zpátky.. A pár výletů po okolí.. -
Ondřej Šámal 18.01.10 12:31
« Re: MACZ víkend na Šumavě
Tak já problém s místem řešil prakticky už od doby, kdy sem si koupil první PC s ohromujícími 1,85 GB >:D Momentálně mám v noťasu 160 GB + 1 TB (vlastně 931 GB) exterák, kde už mám asi 500 giga jen v seriálech a filmech >:D Já mám Western Digital a sem spokojenej, dá se pořídit klidně jen samotnej disk, ke kterýmu si koupíš rámeček, nebo už rovnou disk v rámečku ;-) -
Wiii 18.01.10 12:30
« Re: přidané fotky na GrossGlockner Strasse
Thomasino:
Hele do Zell Am See (přesněji do nedalekého Fürthu) jsem jezdil asi 6 let v kuse na hory a na GrossGlockneru jsem taky byl, ale obojí ještě jako neřidič ;-\ :-( A Stelvivo... Tam jsem jeste nebyl vůbec :-) Kdy tam chces jet? Ze bych ti ukázal jak to vypadá když auto drží v zatáčce? >:D >:D >:D -
Thomasino 18.01.10 12:25
« přidané fotky na GrossGlockner Strasse
WII - přidal jsem pod C-MAXe nové fotky z loňské dovolené u Zell Am See a především úžasných silniček na GrossGlockner :-)
Moc rád na to vzpomínám, snad se letos zadaří výlet na Stelvio ;-)
Byl jsi na jedné z těchto vyhlášených silnicích a vrcholcích??
ypsilon 18.01.10 12:20
« Re: MACZ víkend na Šumavě
wiicko-ty vole ja se nevymluvam,jen me nasral jeho neobjektivni pristup a radoby vychova,to mel jit vychovavat na stredni >:D :no: a ja vul jsem si myslel,ze to bude formalitka i u me a vubec jsem se na to nekoukl ze jo ;-\ je to moje posledni zkouska vid..tak jsem se z toho potreboval vypsat a tahle diskuse je super ventil ;-)
jj,uz to tak bude a ted v lednu je malo prace,takze jsem rad za kazdej solich ;-) jinak bych jel hned.. -
Wiii 18.01.10 12:16
« Re: MACZ víkend na Šumavě
Koná se to o víkendu 29-31.1.2010 a ubytování v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe.
takže potvrzení účastníci:
FRPE
Wii-Jay
Xganga
Element5
(talio2)
(Erl)
(Kubyyyk)
Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?
Tak pište a nestyďte se -
ypsilon 18.01.10 12:11
nazdarek vsichni :-)
tak jsem dnes nedal zkousku a poprve od prvaku budu opakovat zk ;-\ :no: myslel jsem,ze uz to bude jen takova formalita,kdyz jsem mel uz z prvniho testu za 2,z druhyho za 1 a z prace 3,ovsem opak je pravdou..jinym to dal hned podle prumeru,ale nektere zname firmy zkousel,takze mi rekl,ze trojku mi muze dat kdykoliv,na dvojku mam prumer,ale ze mam na vic,at si to prolitnu a prijdu ve ctvrtek >:D tak jsem mu rekl,ze mi o znamky nejde a ze se spokojim i s trojkou a on,ze je za me zodpoveny u statnic a ze dnes to bylo nedostacujici..jen tak pro priklad tam po me sel kamarad a toho se jen zeptal,co dela za bakalarku,dal mu za dve diky znamkam a pa >:D
jeee,koukam,ze se nekam jede..ale bohuzel 29. i 30. pracuju :-(
takze ted jsem,ale opravdu smutny a to dvojnasob :'-(