BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.01.10  14:09

« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010

Takže tímto zvu všechny zdejší na velké dobrodružství! >:D Tato akce je pro veškeré "uživatelstvo" MACZ a koná se o víkendu 19-21.2.2010, ubytování a noční párty (chlastání, zábava, povídání či jak tomu chcete říkat) bude v Hotelu Srní [odkaz] rezervaci si každý zajistí sám, takže čím dříve tím lépe (kapacita hotelu je 280 osob). Na hotelu se v pátek 19.2.2010 odpoledne sejdeme a pak bude program a skupinování jen dle domluvy jednotlivců ;-) Takže na 99% bude program společný (vyjma Kubyyyka, který v tu dobu už bude lejt na baru >:D ).

Zatím potvrzení účastníci:
    FRPE (Seat Leon Cupra)
    Wii-Jay (BMW 320si)
    Xganga (dorazí s Willy Fogem)
    Element5 ( Volvo V70R)
    Kubyyyk (Jaguar X-Type)
    Ypsilon (BMW 330i)
    OS (BMW 120d)
    Certina (BMW Z3 nebo 118i)
    Erl (BMW 125i)
    ReznikCZE (Alfa Romeo 159)
    Reznikův brácha (Alfa Romeo MiTo)
    WNC (Škoda Octavia II)
    Zino (Seat Leon)
    Chosé (Škoda Octavia I)
    Hanss (+ další z MoDa)
    Dadánek (99%)
    Rexton666 (99%)
    NoSwear (90%)
    PeT-a (80%)
    WL (70%)
    Dave (50%)
    tofoj (?%)

Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?

Tak pište a nestyďte se :-)

PS: Snad jsem na nikoho nezapoměl :*)

PPS: Přítelkyně se neberou, vyjímka platí pro MACZ páry (např ZonixX a Lady Ka) a pro uživatelky MACZ (Subaristka, Kájuška, Fefetonka atd.) a taky pro Řezníka >:D >:D

PPPS: Neodpovídejte na to, at můžu editovat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.01.10  14:08

WII - to mě překvapuješ, že se ti ta první nelíbí :-( To světlo na ní je úžasné.. Ale ten Cayman nahoře v Alpách mě dostal sám o sobě >:-[]

Ronault má super fotky, to je jasná věc. Ta série v Třinci je opravdu skvělá! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 24.01.10  14:05

Thomasino - upřímně asi tě teď raním ale Ronault má daleko čitelnější a lepší fotky, včera jsem mu trochu pomáhal je vybrat a tu co jsem mu navrhl je jasná výherní ... :yes: Takže Tome budeš asi zase druhej ze dvou ... >:D >:D

Wii - kdyžtak to zase aktualizuj ... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 24.01.10  14:05

FRPE: Kecal bych kdyby řekl, že ne...R19 od včerejška jede >:D :-) .....ale i tak nechávám Šumavu na těch 60% :-) snad se vše podaří....

Při nejhorším dorazím s kámošem a jeho Fokynem (Focusem)

[odkaz]

>:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.01.10  14:01

Cau Thomasino, hele tu první bych vůbec nezvažoval, nelíbí se mi ani trochu, to je lepší ta druhá... Ta se mi celkově nejvíc líbí, ale chybí na ní nejaké to pořádné auto ;-\ Takže výsledek je Cayman nebo jestli tam nemas jeste neco? ;-)

FRPE:
    Jo a zapoměl jsem, Peta se zmínil že dorazí >:-[] >:-[] Takže na další soupisce ho tam hned napíšu na 100% >:-[] :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 24.01.10  14:01

Thomasino - bílej bavor u Lifestylu - to je jasná výherní fotka!

Peta - co ty a šumava? Už ti R19 jede? :-)

Wii - je to jen chvilkový - pak tě zase pustím ... za pět let teda ... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.01.10  13:57

Ahoj FRPE, myslím že nic o čem bys nevědě ;-)

Jinak, ano trochu me to obtezuje, ale ta bílá mě tolik nebolí na oči jako bolela Thomasinova cervená, tak si nestěžuju >:D >:D Zatim >:-[] Kdybys měl nafťáka, na 100% bych ti účelově snížil hodnocení >:D Kdo by to měl dýchat??!! >:-[] :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.01.10  13:57

Zdarec Wii-Jay! Chválím moc pěkné foto do soutěže, fakt dobrý!!
    Pomoz mi prosím s výběrem té správné fotky, nemohu se rozhodnout. Pojal jsem to spíše jako noční série a myslel jsem, že jde o více fotek najednou.. Nevím, jestli vybrat tu první nebo tu s tím Caymanem a nosičem lyží.. Mrkni na posledních 6 fotek u Maxe ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 24.01.10  13:56

wii: chápu....

a nějaká ta tisícovka za audi taky bude dobrá >:D ;-)

ahoj FRPE :-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 24.01.10  13:54

Ahoj všem, je něco nového ohledně šumavy? :-)

Jinak Wiičko - nefoukají tě moje zplodiny z výfuku na čelní sklo? >:D >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.01.10  13:49

Brut:
    S6 je škoda aby stala venku na mrazu a na dešti a za všech těhle nepřízní, když byla celý svůj doposavadní život garážována, je to prostě auto navíc. Jezdí super, ale já radši 320si a obě si nemužu nechat.... ;-\

Peta:
    Hele na co nam je auto, který by pořád stálo a nejezdilo by se s nim ;-) A stavět nějakou hnusnou stodolu vedle jinak hezkého baráku je barbarství >:D S6 bude sloužit dobře i dalšímu majiteli ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 24.01.10  13:47

Hele, to mi neříkej, že prodáváte S6, kvuli tomu, že by stála venku >:D >:D

i kdyby, je problém v dnešní době postavit jednoduchou garáž?? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 24.01.10  13:46

Wii-Jay...já to napsal špatně, hned sem si toho všíml, tak sem dal edit, opravil to, ale po aktualizovani webu, se to za to opravené hodilo ještě jednou s tou původní chybou ;-\ stává se mi to tu často, dkyž ěnco edituji...ale co nadělám 8-s jinak není S6 škoda? :-) Nech obě! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.01.10  13:32

Peta:
    Hele kdyby se S6 vesla s RX do garaze, tak bych si asi BMW v lete nekupoval, protoze co si budeme povidat, je nam vsem lito prodavat S6 za penize ktere jsou tak smesne >:D >:D :no: Hold mít S6 o 20 cisel min, tak ji neprodavam, ale taky nemam 320si, coz by mi dnes bylo lito >:D 320si me bavi nejak vic ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 24.01.10  13:06

Krásná, ale na mě moc nóbl....

Nějaký čas sem jezdil do školy se spolužákem se starší S4, Audi je super, ale raději bych to BMW....cenu zatím nepíšu, na nějaké lepší stejně momentálně nemám, vše je jestě v dalekém horizontu..... :-)

ale i tak dík....

PS: Nech si jí ty místo BMW >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.01.10  12:56

Peta:
    Jednička je krásná ;-) Ale naftu bych asi nechtěl, ale moje auto to nebude >:D >:D Jakou máš cenovou představu? Pokud hledaš auto, koukni taky do mých novinek :-) :yes:

Brut:
    Já hlavně koukal, žes to přidal dvakrat a pprvé správně a podruhé špatně >:D >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 24.01.10  12:54

hehe >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 24.01.10  12:53

PeT-a ty jeden rejpale >:-[] dit sem si to hnedka opravil, bohužel po editu se to objevilo znovu, s chybou :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 24.01.10  12:49

fajn dík...

Hmm, do toho mi pořád jestě pár tisíc chybí. Neboj, sleduju trh pečlivě pořád..... ;-) Hodně se mi líbí i jednička. Taková 120D s 130kw nemusí byt špatná....
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.01.10  12:46

Ukážu ti ho jak jen budeš chtít ;-) Svezu te a vsechno, ted se to jen váže na pocasi, budto te svezu poradne, nebo skoro vůbec a pomalu >:D >:D Jinak je jedna 320si na prodej ;-) Na slovensku za 450 tisic korun :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…