BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
FRPE 24.01.10 14:05
« Re: MACZ víkend na Šumavě 19-21.2.2010
Thomasino - upřímně asi tě teď raním ale Ronault má daleko čitelnější a lepší fotky, včera jsem mu trochu pomáhal je vybrat a tu co jsem mu navrhl je jasná výherní ... :yes: Takže Tome budeš asi zase druhej ze dvou ... >:D >:D
Wii - kdyžtak to zase aktualizuj ... ;-) -
Wiii 24.01.10 14:01
Cau Thomasino, hele tu první bych vůbec nezvažoval, nelíbí se mi ani trochu, to je lepší ta druhá... Ta se mi celkově nejvíc líbí, ale chybí na ní nejaké to pořádné auto ;-\ Takže výsledek je Cayman nebo jestli tam nemas jeste neco? ;-)
FRPE:
Jo a zapoměl jsem, Peta se zmínil že dorazí >:-[] >:-[] Takže na další soupisce ho tam hned napíšu na 100% >:-[] :yes: :yes: -
Wiii 24.01.10 13:57
Ahoj FRPE, myslím že nic o čem bys nevědě ;-)
Jinak, ano trochu me to obtezuje, ale ta bílá mě tolik nebolí na oči jako bolela Thomasinova cervená, tak si nestěžuju >:D >:D Zatim >:-[] Kdybys měl nafťáka, na 100% bych ti účelově snížil hodnocení >:D Kdo by to měl dýchat??!! >:-[] :no: :no: -
Thomasino 24.01.10 13:57
Zdarec Wii-Jay! Chválím moc pěkné foto do soutěže, fakt dobrý!!
Pomoz mi prosím s výběrem té správné fotky, nemohu se rozhodnout. Pojal jsem to spíše jako noční série a myslel jsem, že jde o více fotek najednou.. Nevím, jestli vybrat tu první nebo tu s tím Caymanem a nosičem lyží.. Mrkni na posledních 6 fotek u Maxe ;-)
[odkaz]
-
Wiii 24.01.10 13:49
Brut:
S6 je škoda aby stala venku na mrazu a na dešti a za všech těhle nepřízní, když byla celý svůj doposavadní život garážována, je to prostě auto navíc. Jezdí super, ale já radši 320si a obě si nemužu nechat.... ;-\
Peta:
Hele na co nam je auto, který by pořád stálo a nejezdilo by se s nim ;-) A stavět nějakou hnusnou stodolu vedle jinak hezkého baráku je barbarství >:D S6 bude sloužit dobře i dalšímu majiteli ;-) :yes: -
NoSwear 24.01.10 13:46
Wii-Jay...já to napsal špatně, hned sem si toho všíml, tak sem dal edit, opravil to, ale po aktualizovani webu, se to za to opravené hodilo ještě jednou s tou původní chybou ;-\ stává se mi to tu často, dkyž ěnco edituji...ale co nadělám 8-s jinak není S6 škoda? :-) Nech obě! >:-[] -
Wiii 24.01.10 13:32
Peta:
Hele kdyby se S6 vesla s RX do garaze, tak bych si asi BMW v lete nekupoval, protoze co si budeme povidat, je nam vsem lito prodavat S6 za penize ktere jsou tak smesne >:D >:D :no: Hold mít S6 o 20 cisel min, tak ji neprodavam, ale taky nemam 320si, coz by mi dnes bylo lito >:D 320si me bavi nejak vic ;-) :yes: -
PeT-a (RSKa) 24.01.10 13:06
Krásná, ale na mě moc nóbl....
Nějaký čas sem jezdil do školy se spolužákem se starší S4, Audi je super, ale raději bych to BMW....cenu zatím nepíšu, na nějaké lepší stejně momentálně nemám, vše je jestě v dalekém horizontu..... :-)
ale i tak dík....
PS: Nech si jí ty místo BMW >:D >:D -
Wiii 24.01.10 12:56
Peta:
Jednička je krásná ;-) Ale naftu bych asi nechtěl, ale moje auto to nebude >:D >:D Jakou máš cenovou představu? Pokud hledaš auto, koukni taky do mých novinek :-) :yes:
Brut:
Já hlavně koukal, žes to přidal dvakrat a pprvé správně a podruhé špatně >:D >:D :no:

Zatím potvrzení účastníci:
FRPE (Seat Leon Cupra)
Wii-Jay (BMW 320si)
Xganga (dorazí s Willy Fogem)
Element5 ( Volvo V70R)
Kubyyyk (Jaguar X-Type)
Ypsilon (BMW 330i)
OS (BMW 120d)
Certina (BMW Z3 nebo 118i)
Erl (BMW 125i)
ReznikCZE (Alfa Romeo 159)
Reznikův brácha (Alfa Romeo MiTo)
WNC (Škoda Octavia II)
Zino (Seat Leon)
Chosé (Škoda Octavia I)
Hanss (+ další z MoDa)
Dadánek (99%)
Rexton666 (99%)
NoSwear (90%)
PeT-a (80%)
WL (70%)
Dave (50%)
tofoj (?%)
Kdo se ještě přidá ze zdejšího osazenstva MACZ?
Tak pište a nestyďte se :-)
PS: Snad jsem na nikoho nezapoměl :*)
PPS: Přítelkyně se neberou, vyjímka platí pro MACZ páry (např ZonixX a Lady Ka) a pro uživatelky MACZ (Subaristka, Kájuška, Fefetonka atd.) a taky pro Řezníka >:D >:D
PPPS: Neodpovídejte na to, at můžu editovat ;-)