Peugeot 207 SW
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
Ma007 24.09.09 10:13
« Re: Re: Peugeot 207 SW
"HDi = hdičko" je označenie dieslového motoru. Pri motoroch stoja za zváženie aj nové benzínové motory (1,4 VTi 95hp a 1,6 VTi 120 hp) Otázka znie koľko s autom najazdíte ročne a po akých cestách. Do mesta je vhodnejší benzín (aj napriek vyššej spotrebe), na okresky a diaľnice zase diesel. -
"-- skrytý --" 24.09.09 00:45
« Re: Peugeot 207 SW
promin, ale asi nerozumim slangu, natoz ve slovenstine, co je "hdičko"? Jinak už jsem se svezl - aaaa, naprosto super! Svižně si to brouká, ani když to vytáhnete na vyšší rychlost, žádné dunění či dokonce klepání. Pohodlný sedačky ... jojo, myslím, že je rozhodnuto :-) -
Auto CZ 21.09.09 18:50
« Re: Peugeot 207 SW
Na pažoutovi sa mi ešte nestalo, aby ma po siedmych hodinach bolela chrbtica,...inač treba tam dať hdičko a maš postarane o lacnú, spoľahlivu, bezpečnú jazdu..Klio a Fabka su urovňou jazdy o dve generacie dole, Na Cliu si nezvykneš za boha na ten posed za volantom a preposilovane riadenie, Fabka je uzka a sedadlami niekde na urovni prvej kie RIO.. -
"-- skrytý --" 21.09.09 11:25
« Re: Peugeot 207 SW
No uz se asi neni cim chlubit :-) Mel jsem Felicii, podedil jsem ji po rodicich na ma studentska cestovani, sice je jeste pojizdna, ale to vite, trochu babicka. S pritelkyni ted cekame miminko a rad bych jako prekvapeni si pro ne prijel do porodnice v novem. Termin je za dva tydny, takze uz neni moc casu - nedej boze, kdyby si to mrne uminilo, ze chce na svet uz driv. -
"-- skrytý --" 21.09.09 11:01
« Re: Peugeot 207 SW
A co si měl za auto předtím? i když já nikdy neměl problém přesedlat na nové auto. Drž se hlavně té velikosti, kvality modelu, aby netrpěl dětskými nemoci, což v tomto případě je odstraněno. Co jsem koukal jak je 207 přijímána velmi dobře, navíc motory od bmw jsou velikou zárukou kvality. určitě napiš jak si pořídil a jak se jezdí... -
"-- skrytý --" 18.09.09 15:57
« Re: Peugeot 207 SW
Díky za odkaz na tu recenzi - vypada tedy celkem slusne.
O to poptavani se prave snazim. zatim s myslenkou koupe tohohle auticka jen kokektuju, takze se snazim nasbirat infa z dizkuzi a pak si teprve pujdu sednout nekam do salonu za volant. Pro muj ucel by to melo byt rodinne vozitko na nakupy, vylety atd. -
"-- skrytý --" 18.09.09 10:43
« re: 207 SW
jj...je to hlavně praktické auto, co se týče velikosti tak naprosto dostatečné jak pro celou rodinu na víkend nebo i na dovču když jedete na 14 dní. silnější motory, mají opravdu příjemný chod a dostatečný výkon. Záleží co sháníte a na co budete auto používat, ale poje zkušenost i s předchozím modelem je velmi dobrá, nikdy nebyl problém. není nad osobní zkušenost, takže doporučuji vyzkoušet nebo se tady aspon hodně poptat..
Moc diky za rady.