Autorádio Ford 6000 CD s tlačítkem AUX
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
štíreček1 20.09.09 17:14
« Re: Autorádio Ford 6000 CD s tlačítkem AUX
TAk ten aux nebyl ani v mém maxovi a divím se, že ford šetří na takových prkotinách a dává to jen do vyšších výbav. Vstup sice mám nachystaný a když jsem oddělal tunel u ruční brzdy, tak jsem tam našel i přivedené drátky, takže mi chyběla jen ta koncovka za kterou chtěli ve fordu tři stovky. Nakonec jsem použil svou, kterou jsem našel doma a zabudoval ji tam. Není to sice origoš ford, ale funguje a stejně není vidět. Náklady nula, pouze trochu času. Není ale nad klasické cd, kvalita zvuku je úplně jinde. -
"-- skrytý --" 20.09.09 12:45
« Re: Autorádio Ford 6000 CD s tlačítkem AUX
manuál mámm bohužel jen papírovej. Jinak rádio chroupe přepalovaná CD bez problémů, neumí MP3, jinak bez problémů, funguje jak má. Zrovna jsem k němu ve fordu nechával dodělat externí vstup pro AUX, pro zajímavost cena s prací cca 1000 kč. -
xsnakex 15.08.09 09:53
« Autorádio Ford 6000 CD s tlačítkem AUX
Zdravím spoluforďáky,
mám na vás prosbu.Nemáte někdo pls český manuál v pdf (nebo jiné digitální formě) na rádio Ford 6000 CD s AUXem a "stříbrnými" tlačítky rok výroby 2007 ? [odkaz]
Sehnal jsem ho v angličtině,němčině,ale čeština je prostě k nenalezení...
A pak ještě bych se chtěl zeptat,jak vám toto rádio přehrává pálená CDs?Máte s tím nějaké problémy (Error,chrastění při přehrávání,...)?
Předem díky za jakékoli informace.
tady na této stránce, jinak sorry za takvou "reklamu"