Mercedes sraz - 29.6.
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Mercedes-Benz
-
"-- skrytý --" 06.05.08 21:01
« Re: Sraz
Jo ták, no ja jsem naopak rád, že mám nějaké auto s manualem, protože pro řidický prožitek a pořádnou radost z jízdy je automat naprosto k ničemu. Ale na normální přemisťování na automat nedám dopustit. Ale manual je manual, člověk si musi někdy opravdu zařídit. -
Ivanuska_Matej ( RSka) 06.05.08 20:44
« Re: Re: Sraz
jj to ano... stacit staci.. ale...pre mna ako sofera ma hlavne jeden problem... je v nom manual... a kedze ja som od 18 tich jazdil len na autach s automatom, nejako sme sa nikdy neskamaratili... Proste ked nemam na vyber, tak na nom pojdem .. ale urcite si tu cestu neuzivam a rozhodne nemozem vraviet o nejakom "vyblbnuti" -
Ivanuska_Matej ( RSka) 06.05.08 20:10
jouu tak to sa tesim.. ja to realne vidim na ML alebo SportCoupe.. ale ked vyjde dobre statnica tak hadam by som presvedcil otca nech mi pozicia svoje auto... aj ked to nerobi zrovna 3 krat rad ... dufam ze tato akcia konecne vyjde ... doma mam jedne zimne gumy co treba dojazdit :-) tak to letisko by bolo velmi faajn :-) -
Ivanuska_Matej ( RSka) 06.05.08 20:04
Tak to aby som zacal ukecavat aj aj otca nech mi puci AMG a mozme to premenovat na AMG zraz nie mercedes :-)
ved tam pomaly nebude nikto kto by nemal aspon nieco AMG na aute :-) cize je tato akcia uz napevno dohodnuta?? mozem ju zaznacit do kalendara?? -
Ivorry 06.05.08 10:03
« Letiště
Jak už bylo řečeno, vítán je každý, kdo se přidá, čím víc aut a lidí, tím víc si to určitě všichni užijeme >:-[] Už mám kontakt na konkrétního člověka, co má na starosti správu starých letištních ranvejí, ale jak se dalo čekat, zase to nikdo nebere 8-s Vyrážím teď do práce, až dorazím zpět, budu se snažit znova dovolat a nějak se s něma domluvit, ať to máme oficiálně a nehrozí nám, že nás někdo z ranveje vyhodí ;-)