Mercedes sraz - 29.6.
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Mercedes-Benz
Ivorry 15.05.08 14:48
« Mošnov
Tak mám tady nějaké zprávy ohledně Mošnova, ale bohužel to nevypadá na dobré zprávy :no: Dnes jsem konečně na telefonu sehnal Halatu, který mi řekl, že to pod něj nespadá, spadá to pod nějakého Stegnera. To je ale jedno, věděl k tomu i tak víc než dost, protože žádosti o podobné akce jdou kolem něj. Říkal, že tam teď řešili sraz BMW a pak Trabantů a obojí bylo zamítnuto, tak ať pošlu Stenerovi oficiální žádost (už se stalo), ale mám čekat podobný výsledek :no: Flintu do žita zatím neházím, ale začínám se rovnou ptát, má někdo nějaký další nápad na plochu? -
Ivorry 09.05.08 12:43
« Návrh
Pokud jste pro, udělal bych takový ucelený přehled lidí, co se chtějí účastnit a házely by se tam info o aktuálně diskutovaném místě, ať v tom není zmatek. Spíchnul bych jednoduchou webovou stránku s tabulkou. Pokud jste tedy pro, tak mi pošlete na mail Ivorry@centrum.cz fotku auta (pokud máte), jméno nebo přezdívku, nějaký kontakt (pokud uvést nechcete, tak neuvádějte) a na kolik procent je asi jistá vaše účast ;-) Až se nasbírá pár lidí a budu mít čast tu webovku zmáknout, tak tady dám odkaz, kde se to bude průběžně aktualizovat. Jste pro?