Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))
s-mike (RSKa) 09.07.08 14:03
« Re: Sraz a foto
vysokou slecnu hodnotim velice pozitivne, Ricarduv velmi pomaly trajekt zase negativne!!
Pokud jde o fakt, jestli jsem cetl reakci redakce, tak jsem ji, stejne jako řada z vas, nejdrive prehledl. Az po mem dotazu na L. Zezulku jsem byl odkazan do patricnych mezi. Takze ano, odpovedi jsem videl.. -
Ricardo 09.07.08 13:24
« Re: MOTOKÁRY 20.7.2008 BRNO PREZENČNÍ LISTINA
panove a damy, prozatim vypada prezencni listina srazu takto:
cajsi
Vette93
jmurjr
s-mike
kaa
pokud mate zajem se zucastnit, prekopirujte tento seznam a pridejte na konec svuj nick..
Bohužel nakonec nestíhám, leda že byste to táhli až dlouho do večera. Vracím se trajektem v sobotu ve 23:00 a cesta trvá údajně 16 hodin jízdy... Nedá se stihnout všechno ;-\ -
Chobot 09.07.08 11:09
« Re: Jen
A jo. Vcelku to vypadá že se snaží. Uvidíme jaké budou výsledky. Zatím to zní rozumně. Akorát nějaké ty body-viz třeba rozdělení aut do kategorií, fotka týdne- by chtěly doprojednat.
Fotky týdne by v celku mohlo fungovat jako hlas pro nejlepší recenzi, relativně i bez admina prostě jen nějakou vychytávku aby to na konci týdne sebralo tu nejvícekrát vybranou a vrhlo ji na původní stránku jako best. Těžko ale řícci jak složité by to bylo s proveditelností(a se zatížením, již tak ne zcela košér funkčnosti MAcz)-přeci jen fotek je tu .....no hrozně.
Auta dle kategorií se zdá jediné řešení jako se zadává v recenzi sedan, kombi, kupé atd. Avšak první problém je to co je psáno v dopise a druhý vidím v tom že dost lidí ani moc neví co mají za auto.
Ale tak kdyby bylo uděláno jen co bylo napsáno že půjde a bude tak je to krok dopředu a nebylo to zbytečné. Jsem spokojen. -
s-mike (RSKa) 08.07.08 22:18
« Šviháku!
Pro tebou zminene problemy je v sousedstvi motokar panske vlasove studio "Charme Przehazovaczka". Sam tam travim casu hojne.. Nemas se tedy ceho bat, tak čile pripoj svuj podpis na doklad sve ucasti!!
Zaroven preji klidnou, dobrou noc, duchna me jiz jaksi magicky pritahuje!