Porsche 996 Turbo (s-mike (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 09.07.08  16:01

« Re: Sraz a foto

Copak trajekt ale pak ta cesta z Calais. Navíc si nejsem jistej jestli pojedem nonstop přes noc
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.07.08  15:02

asi spis odpol, prave z tebou uvedenych duvodu

tak zkus dat panu trajektorovi nejakou pozornost, aby topici v podpalubi vzali k ruce širší lopaty..
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 09.07.08  14:57

Tak ještě záleží kdy bude ten sraz. Pokud řekněme ve 20 nebo 21 hodin tak bych měl stíhat ale tipuju že to dáte spíš na odpoledne když se účastní i mimobrněnští.
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 09.07.08  14:03

vysokou slecnu hodnotim velice pozitivne, Ricarduv velmi pomaly trajekt zase negativne!!

Pokud jde o fakt, jestli jsem cetl reakci redakce, tak jsem ji, stejne jako řada z vas, nejdrive prehledl. Az po mem dotazu na L. Zezulku jsem byl odkazan do patricnych mezi. Takze ano, odpovedi jsem videl..
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 09.07.08  14:00

Těsně vedle, volejbalistka a je z Brna ;-) ale bacha nešahat, jinak budu zlí >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 09.07.08  13:53

basketbalistka? :-)
  • 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 09.07.08  13:46

« Sraz a foto

No hoši, jestli vše půjde tak jak má tak bych dorazil s moc pěknou, normální slečnou (žádná modelka), která je vyšší než obvykle (197 cm) :-) pro rejpaly, do Porsche se v pohodě vejde ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 09.07.08  13:24

« Re: MOTOKÁRY 20.7.2008 BRNO PREZENČNÍ LISTINA

panove a damy, prozatim vypada prezencni listina srazu takto:

cajsi
    Feferonka
    Vladimir
    Ivanuska Matej
    Martin944S2
    4Matic
    Vette93
    jmurjr
    s-mike
    kaa

pokud mate zajem se zucastnit, prekopirujte tento seznam a pridejte na konec svuj nick..

Bohužel nakonec nestíhám, leda že byste to táhli až dlouho do večera. Vracím se trajektem v sobotu ve 23:00 a cesta trvá údajně 16 hodin jízdy... Nedá se stihnout všechno ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 09.07.08  11:20

« Re: Odpověď na dopis uživatelů

Úvodní stránku, ne původní(k tej fotce). Ty slova :-) :-|
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 09.07.08  11:19

« Re: Jen

JJ taky se mi jejich odpovědi zdají rozumné...s těmi fotkami ti mohu říct, že by to bylo obtížné....ale šlo by to ;-) :-) snad vše vyjde jak píšou a zase bude líp :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 09.07.08  11:17

Chobot: No přesně tak. S tou fotkou to jeste nejak vymyslime, problem bude asi v naprogramovaní.........snad to k necemu bylo.

Kysky: není zač >:D , myslím že ani Mike to jeste nečetl, že?
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 09.07.08  11:09

A jo. Vcelku to vypadá že se snaží. Uvidíme jaké budou výsledky. Zatím to zní rozumně. Akorát nějaké ty body-viz třeba rozdělení aut do kategorií, fotka týdne- by chtěly doprojednat.
    Fotky týdne by v celku mohlo fungovat jako hlas pro nejlepší recenzi, relativně i bez admina prostě jen nějakou vychytávku aby to na konci týdne sebralo tu nejvícekrát vybranou a vrhlo ji na původní stránku jako best. Těžko ale řícci jak složité by to bylo s proveditelností(a se zatížením, již tak ne zcela košér funkčnosti MAcz)-přeci jen fotek je tu .....no hrozně.
    Auta dle kategorií se zdá jediné řešení jako se zadává v recenzi sedan, kombi, kupé atd. Avšak první problém je to co je psáno v dopise a druhý vidím v tom že dost lidí ani moc neví co mají za auto.
    Ale tak kdyby bylo uděláno jen co bylo napsáno že půjde a bude tak je to krok dopředu a nebylo to zbytečné. Jsem spokojen.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.07.08  11:09

čéče taky sem si nevšiml :no: >:D díky Ti
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 09.07.08  10:57

« Odpověď na dopis uživatelů

[odkaz]

Jasně v poho, není zač >:D >:D Myslím že hodně lidí to přehlédlo, ale odpověděli celkem na všechno.........
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 09.07.08  10:51

Wow. Nečetl. Mě co nepraští přez nos o tom nic nevím. Jdu na to. Dík. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 09.07.08  10:50

Počkej Chobote ty si nečetl Novinky ze 3.7?? >:D >:D
    Tady:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 09.07.08  10:18

« Jen

mě napadlo, Nějaké novinky ohledně našich návrhů na zlepšováky? Nebo aspoň zpráva že to smetli ze stolu?
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 08.07.08  22:18

« Šviháku!

Pro tebou zminene problemy je v sousedstvi motokar panske vlasove studio "Charme Przehazovaczka". Sam tam travim casu hojne.. Nemas se tedy ceho bat, tak čile pripoj svuj podpis na doklad sve ucasti!!

Zaroven preji klidnou, dobrou noc, duchna me jiz jaksi magicky pritahuje!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.07.08  21:18

« Re: MOTOKÁRY 20.7.2008 BRNO PREZENČNÍ LISTINA

jasan semnou pocitejte staci me jen napsat time a budu tam :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.07.08  21:04

« Re: Miku,

nevím, jestli jsem natvrdlej, ale nechápu, co tím chceš říct ;-\

ale popravdě mě to taky štve, když se to snažím, nějak zpacifikovat než někam jdu a hups, vítr mě celýho rozcuchá, gel co gel >:D :no:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…