Mazda 6 - ceny servisu
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
-
riderhenry 31.08.2007 15:21
« Re: Mazda 6 - ceny servisu
Ikdyz zkusenost nemam, rozhodne se nebojim tvrdit, ze servis BMW je drazsi... ;-) Nekteri mozna budou mit o par korun levnejsi servis, ale mazda to dozene na silnici a hlavne by nemusela byt v servisu tak casto, jako nekteri konkurenti... -
Sedvo 16.11.2007 17:40
To si myslíš, že například Škodovka je levnější? Na to v dnešní době zapomeň. Díly jsou srovnatelné a M6 je velice spolehlivé auto, takže žádné náhradní díly nepotřebuješ. Rozvody jsou hnané řetězem a jinak je motor jednoduchý a spolehlivý. Brzdy a další spotřební materiál (oleje, filtry atd.) jsou podobné. -
Asterix 17.12.2007 09:23
Cisto nova s 1-10km Mazda 5, Top vybava s diesel motorom 105 kW sa da kupit za 23.000,-Eur s DPH priamo u Mazda predajcu. Staci hladat v Nemecku a pytat sa na auta s tzv. Tageszulassung. Pri tychto autach mas uz automaticky cca ,-18% usporu a ak si podnikatel tak si mozes este z ceny 23.000 pekne odpocitat DPH. Pridam par prikladov:
[odkaz]
[odkaz]
Na Mazdu 6 dostanes dnes vyrazne zlavy, hladaj na www.autoScout24.de
pekny den
-
-
"-- skrytý --" 26.12.2007 21:56
ojetina
a co by jste mi poradili zkontrolovat a popřípadě vyměnit kdybych koupil ojetou M6, diesel, s cca 130 000 najetými km? popřípadě kde hledat. nejsem podnikatel a jsem z jižních čech.-
Sedvo 03.01.2008 16:59
« Re: ojetina
Tak jedině naftové mazdy nemají rozvod řetězem, takže pokud ti majitel neprokáže v kolika km dělal rozvody (mají se dělat ve 120t km), tak ty určitě udělat. Podstatné je jestli ty kilometry to auto skutečně má, pokud ano a je nebourané, tak by neměl být žádný problém. Co se týká stočených kilometrů, tak doporučuju, když dáš klíček do zapalování a sepneš elektiku, tak ručičky by se něměly pohnout, pokud se třepou, tak si někdo hrál z budíkama. Jinak mám najeto necelých 140000 km a zatím bezproblémů, tedy musím vyměnit sklíčko zpětného zrcátka.-
"-- skrytý --" 03.01.2008 20:11
« Re: ojetina
takže kontrola najetých km a klasika jako rozvody, olej, filtry atd. ještě mě zajímá za kolik jezdíš l/100 km, stačí cca
-
-
Jaké máte zkušenosti ?