OCTAVIE 2 77KW TDI
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia
-
"-- skrytý --" 12.11.06 21:27
« Re: Re: Re: problémy s MR2007
AUX: Konektor jakýkoliv který bude pasovat - na 99% je to jen audiosignál, tedy jsou tam tři signály Left, Right a GND, tedy dva zvukové kanály a zem. ID tagy tím pádem asi tahat nepůjdou.
AUX jsem měl na autorádiu před 10 lety a tam to bylo takhle a konektor byl normální - na sluchátkový jack 3,5 mm. Jak to má oktávka samozřejmě netuším, ale pochybuji, že by vymýšleli něco světoborného. -
« Re:
Dobrý den,
problém zkřivení kotoučů jsme řešili v rámci celé fy neboť na cca 15 autech octavia I se přesně dle níže uvedeného křivily kotouče. Do cca 80-100tis naprosto v pořádku, následná výměna, pak cca 4tis a problém je znovu. Někeří z nás si je nechali vyměnit cca 3x.
Řešení bylo nakonec nalezeno ve sportovních kotoučích. Zítra zjistím výrobce. Není to díl, který je povolen od Mladé Boleslavi, ale již jsem s tím od výměny najel cca 40tis a naprosto bez problémů.
Výrobce těchto brzd dává doživotní záruku.
Nejprve se namontuje nový kotouč a nechá se staré brzdové obložení, po cca 300km se vymění za starý původní kotouč a dá se nové obložení. Po dalších cca 300km se zkompletuje nový kotouč s novým obložením.
Kotouče jsou vrtané a vypadají opravdu krásně. Jen je to celé jaksi tvrdší a tak to občas píská :)
Cenu jsme v rámci reklamace dohodli tak, že servis v rámci reklamací zaplatí nové sportovný brzdy do výše ceny standartních a naše fy uhradí navýšení. -
Jozef0351 27.10.06 09:28
« Re:
Skrútene kotúče. Mne sa to stalo tiež. Spôsobili mi to nesprávne namontované elektróny. V pneuservise mi nedali dolu zo skrutiek čo držia disk take miniatúrne podložky ( originál diskom nevadia lebo tie majú skosené hrany ) a tým koleso nerovnomerne pritláčalo na kotúč. Po cca. 5 tis. km mi začalo triasť volantom pri brzdení. Musel som na novom aute meniť komplet brzdy. Servis mi reklamáciu samozrejme neuznal. -
« Bez nadpisu
prosím o radu mám octávii 1.9TDI. Při rychlosti asi 80-100km v hodině
při slabém brždění se mi rozklepe volant.podotýkám,že mám už druhé kotouče a auto bylo v servisu,kde nebyla shledána závada,když mi je
vyměnily(kotouče)bylo vše v pořádku ujel jsem asi tak 4000km a závada se opět vrátila.Díky za radu -
« Bez nadpisu
Mam modelovy rok 2007 i kdyz jsem nepocital, ze ho uz dostanu. Kdyz jsem objednaval, jeste jsem o nem nevedel. Pak jsem cekal na auto a po cca. mesici vysla informace, ze bude skodovka delat zmeny a zrovna co jsem chtel, radio stream s mp3 a audio zdirku. Nastesti jsem tohle vsechno uz dostal, ale mozna i prave s tim cukanim :) -
« RE: Vyjadreni zavodu Skoda-Auto k cukani
Tak mam po cukani.
Pardon, ale mou korespondenci se zavodem skoda-auto nebudu zverejnovat, ono by to stejne k nicemu nepomohlo. Pokud mate jeste nekdo problem s cukanim a vas servis si s tim nevi rady, doporucuji kontaktovat primo zakznicky servis skoda-auto kde vam zajiste pomohou, poradi. Ja dostal doporuceni kontaktovat vedouciho servisu v Autoplusu II. v Moste a vse se nakonec dotahlo do zdarneho konce.
Mam za sebou v tuhle chvili tri cesty po 110km s novym softem v ridici jednotce a mam prozatim takovej pocit, ze spolu s odstranenim toho neprijemneho cukani, motor uz tolik nerezonuje.
No mam radost, ze to mam za sebou. Snad to je na dlouhou dobu posledni neprijemnost. Auticko se mi ted libi jeste vic :-) -
« Vyjadreni zavodu Skoda-Auto k cukani
Ahoj lidi,
jak jsem se tu pred casem rozciloval, ze mi muj autosalon nechce prehrat soft v ridici jednotce, ze prej neni zadny update a kdyz to neukazuje zadnou chybu, nic neprehraji, tak jsem napsal do skodovky a dostal odpoved, ze od 35 tydne vydala skodovka novou verzi softu pro ridici jednotku. Zitra si opet zavolam do servisu a uvidime, ted uz mam v ruce alespon oficialni vyjadreni skodovky, tak mi nemuzou rict ani n.
Pokud tedy nekomu stale jeho naftacek cuka, vyzadujte prehrani ridici jednotky novym softem. -
« Re: problémy s MR2007
Ja mam OII od unora 2006 a taky uz jsem mel nemalo problemu. Napr. super radio STREAM, problem na predni naprave, el.ovladani zrcatek, dvojite tesneni ve dverich........!!!!! Vsechno bylo opraveno a vymeneno v zaruce, ale toho casu straveneho v servise. A o pristupu k zakaznikovi ani nemluvim..... Mel jsem pred tim OI a zadny problem. Do servisu jsem jezdil jen na povinne kontroly. Proto jsem se rozhodl pro OII, ale asi priste zmenim znacku. Nekupuji nove auto proto abych byl skoro kazdy mesic v servise!!!!Mam pocit, ze to vychvalovani nove Octavky oproti te stare bylo dost prehnane. -
« Re: problémy s MR2007
Mám OII v MR 2007 od června. Najeto cca 11.000 km a spokojenost. Jedine co se zatim "porouchalo" bylo uvolneni zdirky AUX vstupu pod operkou (novinka MR 2007). Elektronika zatim chvalabohu slape jak ma a to tam mam Climatronic, destovy senzor, parkovaci senzory apod. -
« Re: Re: Re: problémy s MR2007
Vzhledem k takovemu navalu problemu to je jiste nejake "pondelni" auto, dost dobre neni mozna takova koncentrace vzajemne nesouvisejicich zavad s elektronikou, takze je evidentni lidsky faktor (Polak jeste ozraly a nevyspaly po vikendove pitce) :( -
« Re: Re: problémy s MR2007
tak kterej den bylo vyrobený opravdu netuším :?: :roll: , jen jsem myslel jestli to nebude tím že nasadili novej MR, ale tam krom rádia s mp3 a novejch barev nic výrazně neměnili... tak nevim. Jinak jsem ale s autem jako takovým spokojenej- jízdní vlastnosti, spotřeba a schopnost hltat kilometry jsou úžasný. Jen ta elektronika..
je tam klasicke sluchatkove jack,a jak je zde napsano jde jenom o audiosignal ID tagy tym tahat nepudo