OCTAVIE 2 77KW TDI

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Octavia

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.11.06  09:20

« zdirka

to shark:
    je tam klasicke sluchatkove jack,a jak je zde napsano jde jenom o audiosignal ID tagy tym tahat nepudo
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.11.06  21:27

« Re: Re: Re: problémy s MR2007

AUX: Konektor jakýkoliv který bude pasovat - na 99% je to jen audiosignál, tedy jsou tam tři signály Left, Right a GND, tedy dva zvukové kanály a zem. ID tagy tím pádem asi tahat nepůjdou.
    AUX jsem měl na autorádiu před 10 lety a tam to bylo takhle a konektor byl normální - na sluchátkový jack 3,5 mm. Jak to má oktávka samozřejmě netuším, ale pochybuji, že by vymýšleli něco světoborného.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.06  16:26

« Re: Re: problémy s MR2007

K té zdířce AUX bych se rád pozeptal na to co mi nikdo není schopen odpovědět. Jaký je potřeba konektor pro přopojení mp3 playeru (pokud možno tak aby si to tahalo i id3tagy apod)? S jakým typem playeru to nejlépe funguje? Díky za rady.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.06  16:54

« Re:

Dobrý den,
    problém zkřivení kotoučů jsme řešili v rámci celé fy neboť na cca 15 autech octavia I se přesně dle níže uvedeného křivily kotouče. Do cca 80-100tis naprosto v pořádku, následná výměna, pak cca 4tis a problém je znovu. Někeří z nás si je nechali vyměnit cca 3x.
    Řešení bylo nakonec nalezeno ve sportovních kotoučích. Zítra zjistím výrobce. Není to díl, který je povolen od Mladé Boleslavi, ale již jsem s tím od výměny najel cca 40tis a naprosto bez problémů.
    Výrobce těchto brzd dává doživotní záruku.
    Nejprve se namontuje nový kotouč a nechá se staré brzdové obložení, po cca 300km se vymění za starý původní kotouč a dá se nové obložení. Po dalších cca 300km se zkompletuje nový kotouč s novým obložením.
    Kotouče jsou vrtané a vypadají opravdu krásně. Jen je to celé jaksi tvrdší a tak to občas píská :)
    Cenu jsme v rámci reklamace dohodli tak, že servis v rámci reklamací zaplatí nové sportovný brzdy do výše ceny standartních a naše fy uhradí navýšení.
  • « 00 Reagovat !

foto Jozef0351

Jozef0351 27.10.06  09:28

« Re:

Skrútene kotúče. Mne sa to stalo tiež. Spôsobili mi to nesprávne namontované elektróny. V pneuservise mi nedali dolu zo skrutiek čo držia disk take miniatúrne podložky ( originál diskom nevadia lebo tie majú skosené hrany ) a tým koleso nerovnomerne pritláčalo na kotúč. Po cca. 5 tis. km mi začalo triasť volantom pri brzdení. Musel som na novom aute meniť komplet brzdy. Servis mi reklamáciu samozrejme neuznal.
  • 00 Reagovat !

foto

27.10.06  07:33

« Bez nadpisu

prosím o radu mám octávii 1.9TDI. Při rychlosti asi 80-100km v hodině
    při slabém brždění se mi rozklepe volant.podotýkám,že mám už druhé kotouče a auto bylo v servisu,kde nebyla shledána závada,když mi je
    vyměnily(kotouče)bylo vše v pořádku ujel jsem asi tak 4000km a závada se opět vrátila.Díky za radu
  • 00 Reagovat !

foto

19.10.06  09:04

« Bez nadpisu

Mam modelovy rok 2007 i kdyz jsem nepocital, ze ho uz dostanu. Kdyz jsem objednaval, jeste jsem o nem nevedel. Pak jsem cekal na auto a po cca. mesici vysla informace, ze bude skodovka delat zmeny a zrovna co jsem chtel, radio stream s mp3 a audio zdirku. Nastesti jsem tohle vsechno uz dostal, ale mozna i prave s tim cukanim :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.10.06  20:54

« Re: Re: RE: Vyjadreni zavodu Skoda-Auto k cukani

..... a vůbec jak se dá zjistit datum výroby vozu?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.06  10:06

« Re: RE: Vyjadreni zavodu Skoda-Auto k cukani

Ktery MR prosim mas ? Respektive, kdy presne Tve auto vyrobili ?
    Diky.
  • 00 Reagovat !

foto

18.10.06  08:39

« RE: Vyjadreni zavodu Skoda-Auto k cukani

Tak mam po cukani.
    Pardon, ale mou korespondenci se zavodem skoda-auto nebudu zverejnovat, ono by to stejne k nicemu nepomohlo. Pokud mate jeste nekdo problem s cukanim a vas servis si s tim nevi rady, doporucuji kontaktovat primo zakznicky servis skoda-auto kde vam zajiste pomohou, poradi. Ja dostal doporuceni kontaktovat vedouciho servisu v Autoplusu II. v Moste a vse se nakonec dotahlo do zdarneho konce.
    Mam za sebou v tuhle chvili tri cesty po 110km s novym softem v ridici jednotce a mam prozatim takovej pocit, ze spolu s odstranenim toho neprijemneho cukani, motor uz tolik nerezonuje.
    No mam radost, ze to mam za sebou. Snad to je na dlouhou dobu posledni neprijemnost. Auticko se mi ted libi jeste vic :-)
  • 00 Reagovat !

foto

10.10.06  10:41

« problémy s MR 2007

Všem moc dík za příspěvky, dneska jedu do servisu tak uvidím co s tím kluci udělaj.. jo a mimochodem- na to cukání jsem zapomněl. Dělá to asi kolem dvou tisíc a občas je to fakt nepříjemný 8-s .. Ondra V.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.06  18:07

« Re: Vyjadreni zavodu Skoda-Auto k cukani

muzes to prosim te dat nekam na Web, napr. v PDFku ? urcite by to pomohlo i dalsim majitelum TDI v O2...
  • 00 Reagovat !

foto

09.10.06  16:53

« Vyjadreni zavodu Skoda-Auto k cukani

Ahoj lidi,
    jak jsem se tu pred casem rozciloval, ze mi muj autosalon nechce prehrat soft v ridici jednotce, ze prej neni zadny update a kdyz to neukazuje zadnou chybu, nic neprehraji, tak jsem napsal do skodovky a dostal odpoved, ze od 35 tydne vydala skodovka novou verzi softu pro ridici jednotku. Zitra si opet zavolam do servisu a uvidime, ted uz mam v ruce alespon oficialni vyjadreni skodovky, tak mi nemuzou rict ani n.
    Pokud tedy nekomu stale jeho naftacek cuka, vyzadujte prehrani ridici jednotky novym softem.
  • 00 Reagovat !

foto

08.10.06  16:26

« Bez nadpisu

Má už nekdo najeto víc jak 200000Km?
    Prý odchází vstřikovače PD,asi už to není takový držák jako moje Octáva 1,9TDI 66kw, která má najeto 303000km a šlape jako hodinky >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.06  14:58

« Re: problémy s MR2007

Ja mam OII od unora 2006 a taky uz jsem mel nemalo problemu. Napr. super radio STREAM, problem na predni naprave, el.ovladani zrcatek, dvojite tesneni ve dverich........!!!!! Vsechno bylo opraveno a vymeneno v zaruce, ale toho casu straveneho v servise. A o pristupu k zakaznikovi ani nemluvim..... Mel jsem pred tim OI a zadny problem. Do servisu jsem jezdil jen na povinne kontroly. Proto jsem se rozhodl pro OII, ale asi priste zmenim znacku. Nekupuji nove auto proto abych byl skoro kazdy mesic v servise!!!!Mam pocit, ze to vychvalovani nove Octavky oproti te stare bylo dost prehnane.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.06  14:17

Mám OII v MR 2007 od června. Najeto cca 11.000 km a spokojenost. Jedine co se zatim "porouchalo" bylo uvolneni zdirky AUX vstupu pod operkou (novinka MR 2007). Elektronika zatim chvalabohu slape jak ma a to tam mam Climatronic, destovy senzor, parkovaci senzory apod.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.06  11:57

« Re: Re: Re: problémy s MR2007

Vzhledem k takovemu navalu problemu to je jiste nejake "pondelni" auto, dost dobre neni mozna takova koncentrace vzajemne nesouvisejicich zavad s elektronikou, takze je evidentni lidsky faktor (Polak jeste ozraly a nevyspaly po vikendove pitce) :(
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 06.10.06  11:43

@ov: Asi vazne smula na kus, ja mam 30 kkm a zatim naprosto bez problemu (stejne jako na predeslem OI RSku ;)
    V kazdem pripade vse reklamuj a nebud spokojeny, dokud auto nebude 100%
  • « 00 Reagovat !

foto spitfire

spitfire 04.10.06  17:34

to ov: To máš nějakej blbej kus. Já mám O2 dva roky a najeto 50.000 km a nic podobnýho se mi tam zatím nevyskytlo.
    Přeju pevný nervy při reklamaci.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.06  15:17

« Re: Re: problémy s MR2007

tak kterej den bylo vyrobený opravdu netuším :?: :roll: , jen jsem myslel jestli to nebude tím že nasadili novej MR, ale tam krom rádia s mp3 a novejch barev nic výrazně neměnili... tak nevim. Jinak jsem ale s autem jako takovým spokojenej- jízdní vlastnosti, spotřeba a schopnost hltat kilometry jsou úžasný. Jen ta elektronika..
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…