FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
hil 20.02.07 17:03
« Re:
To Kutil:
Právě že hodně, někdy i za 10.000,- Kč za týden - Transit (taky TDCi) dálkový trasy a teď ještě Mondeo , proto jsem do toho šel.
O těch nástrahách s pokutami a vysokých urocích při překročení vím, přesto by se nám to mělo vyplatit. Tedy když si dáme na překročení lhůt pozor. -
« Bez nadpisu
To hil: Do té CitiBank bych nešel. Výhoda 3% z čerpaného paliva + 1% ze zboží. Nevýhoda poplatek za vedení 850,-Kč ročně a vydřidušský poplatky za cokoliv ( 500,-Kč/měs pokuta za nesplácení, za překročení 500,-Kč/měs, úrok 5%/měs). Jedině ji používat jen na koupi u Shell a to bys musel načerpat 1050litrů abys vydělal jen na roční poplatek. Kolik načerpáš ročně? -
Jozef0351 16.02.07 18:16
« Re: Re: Všimli jste si? SHELL - Nechci slevu zadarmo!
No keď som si pred pár rokmi menil body za ďalekohlad a hodinky tak cena sa blížila k 0,5 Sk / bod. Bežne sa dalo niečo vybrať niečo za cca. 0,30 Sk / bod. Ale tá terajšia bombastická akcia je fakt urážka zákazníka. Na slovensku je to 1 Sk / bod = 0,14 Sk / bod. Sú fakt na hlavu. Rád by som vedel koľko ľudí to využíva. Chudáci pumpári si asi už vypočuli svoje lebo sa mi ešte nestalo že by sa mi to odvážil niekto na pumpe ponúknuť pri platení. Tankujem iba na Shell. -
Dong1 16.02.07 07:12
« Re: Všimli jste si? SHELL - Nechci slevu zadarmo!
hil: Zaklad vsech bonusovych akci...kdyz si vymenis nejake body za nejakou odmenu, tak nakonec zjistis ze toto sou ty nejdrazsi veci v tvem zivote.
Totez bohuzel vetsinou plati i akcich "a k tomu dostanete zdarma" :-)
A to se vyplati >:D -
hil 15.02.07 22:39
« Všimli jste si? SHELL - Nechci slevu zadarmo!
Natankujte a vyměňte si 12 SMART bodů z Vaší SMART karty za slevu 2 Kč na každý litr.
Slevu lze uplatnit pouze na celkové množství natankovaných litrů, nikoli na část tankování.
Sleva činí 2 Kč za 1 litr jakéhokoli paliva Shell.
Slevu získáte výměnou za 12 SMART bodů za každý zlevněný litr.
A to se vyplatí!
Někdo tu jednou vypočítal hodnotu bodu na 0,50 Kč. To je tedy sleva
2,- Kč za pouhých 6,- Korun :-) -
« Re: Re: Re: Topení
Ale mě to topí, i když je ta ručička teploměru níže ! A když potřebuji zatopit rychleji, tak pouštím větrák naplno ručně a ono to vlaží v podstatě hned a nečeká na tu vysokou teplotu jako automatika....pravda, asi se to o to později zahřeje. Údajně je ten rozsah mezi krajními polohami teploměru jen 5 stupňů...... -
eda.nezbeda 15.02.07 14:33
« Re: Re: Topení
S tim mam take problem, ale uz sem si zvykl. Akorat ted mi to netopi a uz sem i nechal vymenit termostat a furt nic. Teda topi, ale pozde a malo.
A to pak muzou byt ty pridavne zhavici elementy, ktere sou bud ve vode nebo ve ventilaci (spis ve vode). A to bude nejspis pricina u me.
To je ale hlavne odpoved na otazku, jestli se tam dava pridavne topeni - dava ... ale neni to zrovna pridavne topeni, jen takova berlicka, aby se to rychleji ohralo ...
Predpokladam, ze to ma i 2,2 TDCi, ja mam 2,0 96kW. -
hil 15.02.07 13:52
« Re: Re: Topení - vedro na nohy
Zkoušel, pak to zase fučí moc těma průduchama v palubce.
Než to deletí ke mě , je to na ramena a krk už studený. Zkoušel jsem i směrovat vzduch z průduchů jinam, ale zatím jsem nepřišel na to, jak to udělat abych neměl pečený nohy a bylo to v celým autě OK. Tedy zatím by mi stačilo aspoň u řidiče... -
impaler 15.02.07 11:22
« Re: Topení - vedro na nohy
Hil: panáčka se šipkou na prsa zkoušels?
Já dnes ráno výjimečně ano, i když nic jako ty nepozoruju - měl jsem zamlžené vnitřní zrcátko, a to sem čučel, jak rychle mi bylo horko. Jezdím každé ráno stejně a můžu porovnat, že to je proti plnému automatu zásadní rozdíl.
Jinak jsem taky bezděky zjistil, jak je super vyhřívání skla - zapomněl sem ho manuálně zapnout, byly zrovna ty čtyři stupně a neseplo samo. Furt sem nemoh odjet, jak to bylo zamrzlý...normálně už dávno jedu. :)