FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
lordmystic 13.03.07 11:40
« Re: Re: Vadne vstriky
DIMe myslím že stačí špatná nafta. Vstřiky se ti pak opotřebovávají víc a odchází. Navíc eletkronika u Forda je přecitlivělá a i relativně zachovalej vstřikovač to detekuje za vadnej. Alespoň já osobně stále doufám že mé vysokotlaké čerpadlo bude v relativním pořádku a pouze odchází vstřiky - protože kdyby bylo vysokotlaké čerpadlo špatné a měl jsem kovové špony v systému, předpokládám že by vstřikovače odešli naráz ne? -
lordmystic 13.03.07 07:26
« Re: Vadne vstriky
Dobrý den,
stále doufáme, že opravy vstřikovačů Delphi budou možné ke konci měsíce března.
Jan Mareček
Hale s.r.o.
777 625 999
----- Original Message -----
From: xxx
To: marecek@fordhale.cz
Sent: Monday, March 12, 2007 4:36 PM
Subject: Oprava vstřiků
Dobrý den.
Chtěl jsem se pouze zeptat, zda-li jste již zahájili opravy vstřikovačů pro TDCi motory. Vím že se doposud pouze měnili, ale dostal jsem informaci, že v průběhu března by u vás měla být možnost nechat si vadný vstřik opravit za příznivější cenu než je jeho výměna. Předem děkuji za jakoukoliv informaci.
... -
"-- skrytý --" 12.03.07 23:42
« Vadne vstriky
Zdravim lidicky, uz doslo i na me, mam TDCi z roku 2002, 96kW. Auto mam na diagnostice a premereni tlaku a prepadu na vstrikovacich u jednoho znameho servisaka. Celkem z jistotou jsou to vadne vstriky. No a moje otazka zni, kolik dam za novy vstrik? Nasel sem nejake lidi co o tom psali, ale ty data nejsou moc aktualni. Psal sem taky do Delphi servisu v Praze a bylo mne receno, ze jeden vstrik cca 6000,. bez DPH. Ptal sem se i na repas, i kdyz si na svych strankach vychvaluji, ze ty trysky umi repasovat, tak mne doporucili vstriky koupit nove. -
"-- skrytý --" 12.03.07 17:43
« Re: Re: špatná nafta
Petře T. v Hale mi říkali, že nové vstřikovače kalibrují-jakou kalibraci máš na mysli-měnili mi všechny vstřiky-bez řádné kalibrace by to snad nešlo, nebo se mýlím? Nicméně ono klepání či bouchání pozoruji závislé na naftě-nejméně VP diesel+2násobek Standy. Liju Standu vždy a ke každé naftě-peníze raději na litr nepočítám. -
« Re: Re: PP
Ono to tak mají VW Groep, že PP má dvě úrovně : jedna se nuluje po těch dvo hodinách, druhá zůstává a dá se nulovat jedině ručně....
Je to v každém případě lepší, i když jsem to nijak často stejně nepotřeboval......
Na drühou stranu maželčina Fábie, která slouží jenom na popojíždění, má s tím dvouhodinovým držením PP v pohotovosti problém , kdy v zimě to cucá baterii........... -
Jozef0351 10.03.07 20:48
« Re: Re: Re: Re:
Postup je dosť krkolomný, kombináciou zapínania zapaľovania a svetliel, ale ak máš Mondeo tak okamžitú spotrebu nastaviť nedokážeš. Ten PP to nevie. Postup nájdeš niekde tu na Webe v starých diskusiách. Nepamätám sa kde lebo jediné na čo to bolo dobré bolo že sa do toho dalo fakt dostať takým krkolomným spôsobom >:D Podobne som si vypol to neustále pípanie nezapnutých pásov aj keď som išiel iba po parkovisku. Ináč s pásmi problém nemám. Musíš si kúpiť inú značku alebo FF2. >:D Predpokladám že všetky nové modely od Focusa 2 vyššie to majú. Síce v Transite ju tiež nemáme ale je to základý model s jednoduchým PP. -
hil 10.03.07 16:11
« Re: Olomouc
To PetrT: To nic, zjistil jsem, že jsem každou chvíli jezdil okolo. Tak jsem se tam jen stavil. :-)
Kdyby to někdo v OL hledal je to kousek za OBI, Tesco, Elektroword a spol.
Hned vedle autobazaru Žádník. U výpadovky - dálnice na Brno, přesněji stará silnice na Brno. -
"-- skrytý --" 10.03.07 14:08
« Re: Re: Re: Re: Aditiva
vica:
no jo, bude to lepší a na rozdíl od přídavku tzv. čističe to začne uvolňovat nečistoty postupně.
Také vliv na chod motoru je podstatný (zkoušel jsem 2násobnou dávku, super).
Hlavní výhodou je vylepšení mazivosti nafty. Při přechodu z normální nafty s 500 ppm síry (před 2 roky) na naftu nízkosirnatou (50 ppm) se podstatně snižuje mazivost nafty. Tehdy je hrozně důležité, aby se v rafinerii přidávalo dost mazivostní přísady.
Jenže oni tam rozhodně neplýtvají !!!
A v distribučním řetězci nafta hrozně trpí.
Je prostě dobré postarat se o to sám.