FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
lordmystic 03.04.07 14:18
« Re: Re: Stanadyne -STANDA - davkovani
Já dávám již delší dobu pravidelně dvojnásobnou dávku standy a v pohodě. I když je pravdou, že "zásadní" ztišení motoru nepozoruji, no už jsem si asi zvykl. Ovšem studené starty jsou o trošku jemnější bez toho asi dvouvteřinového zaškobrtnutí které tam bývalo bez standy než se srovanjí otáčky hned po nastartování. Že by to zvyšovalo výkon to se také nedá pozorovat, snad jedině trošičku kultivovanější chod za studena, po ohřátí nepozoruji podstatný rozdíl. Ale asi záleží jaká nafta se tankuje a míchá se standou, beru teď docela kvalitní naftu. -
« Re:
Nevim, asi divne jezdis.... Kolik ma auto najeto?
1. Kdyz jedu jak prase, tak spotrebu nedostanu dlouhodobe nad 7,5 l, ted mam dlouhodobou 7,3 dle PP. Pri vynulovani PP na dalnici plny knedlik (180-210 dle kopcu) je spotr. 8,6 l
Pri poklidne jizde s ohledem na spotrebu ne mene nez 6,3 l/100km.
2. Kdyz jsem mel stare mondeo 1,6i tak jsem pri prasecim stylu jezdil za 11 l/100km, pri klidnem stylu jizdy s ohledem na spotrebu tak 7,5 l/100km. V zadnem pripade se ale neda s tak slabym autem jet stabilne 180! sice max. 215 z kopce s vetrem v zadech, ale jinak byly rychlosti vyrazne nizsi... Neverim, ze s 1.8i se da jet stabilne 180, ani ze pri te rychlosti zere 9,2 l/100km -
pepek 03.04.07 12:10
« Bez nadpisu
to kutil: Auto, které by vyhovovalo tobě ještě nebylo vyrobeno a asi také nebude. Tak zkus tohle Mondeo reklamovat jako to minulé před 6 ti lety - ať má zase FMC srandu z nějakého koncáka, kterému nic nevyhovuje, ale chce za každou cenu ušetřit a pro korunu by si nechal vrtat koleno -
« Bez nadpisu
Ahoj, tak jsem tomu dneska trochu šlápnul na krk a zkusil s tím jet jako s mým starým MK II Mondeo 1.8 benzínem. Nechápu, jak někdo může jezdit se slabším Mondeem jak 2.2TDCI protože to oproti starému nechtělo zase tak moc zrychlovat.
Navím, zda to pořád ještě nemám zajeté, ale těch 400Nm zase až tak moc vidět nebylo, ale za to byla spotřeba 10litrů podle PP.
Přitom rychlost byla do 160km/h. Zajímavé, že když se na plyn šlape zlehka, tak to docela pškně zrychluje, ale když se šlape na podlahu, tak to už jen žere. Snad se umoudří. Snad bude řešením čip.
Staré Mondeo dokázalo jezdil po dálnici Praha - Brno 180km/h za 9,2litrů.
Při běžné jízdě s 2.2TDCI s tím, že ráno vyjedu 7km po Praze a pak 30km po dálnici vychází 7,8 podle PP, což je o 1,3 litru více, jak by mělo jezdit. Dá se sice jet rychlostí 90km/h se spotřebou 5,5 ale to je při častém vyřazování. -
RADEK1 02.04.07 21:50
« Re: Re: disky
Taky se mi zdá ,že si Mondeo zaslouží širší pneumatiky (jezdím 205/50 R17) ,ale pokukuji po 225/50 R17, nebo 225/45 R 17. Snad přesvědčím pány na úřadech a vybojuji si zápis do TP. Jinak v zimě mám 205/ 55 R . 16 Jsou komfortnější ,ale auto tak nesedí jako na letních. >:D Jo a jedete někdo do Brna na tuning sraz tuto sobotu 7.4.07 ? -
« Re: disky
Obutí, Disky:
v létě jezdím 17" Ghia X 7 paprsků a super - pevný kola, dvoudílné matky - tiché, stabilní... Zimní mám 16", 17" znatelně méně vlaje, když předjíždíte ve 220 kamion v silném bočním větru...
resp. 17" je auto tuhé, s 16" to auto se zachvějě, je znát závan větru...
Ale myslím si, že na ten těžký předek bych ocenil i širší pneu než 205...
Ty jsem měl už na 16" 205/45/R16 na staré 1.6 benzín, tam to bylo na tu váhu na předku super... s 2.2 naftou to auto na tu váhu potřebuje do zatáček asi širší... já bych to ocenil, ale asi by byla větší spotřeba... -
-
"-- skrytý --" 02.04.07 17:49
« Stanadyne -STANDA - davkovani
Jak jiz tady nekdo pred casem napsal - "Nekdy davam dvojtou davku na nadrz nez doporucuje vyrobce a je to znat". Tak behem minuleho tydne jsem trikrat davkoval cca 1.5 nasobek STANDY na litr toho, co ma podle vyrobce byt a reknu vam, velke prekvapeni ! Motor je opravdu daleko vice utlumen nez pri beznem davkovani - opravdu doporucuji vyzkouset. Ac jsem mel strach, tak na doporuceni jsem zkusil opravdu jen lehce nad miru pridat a vysledky jsou naprosto evidentni a citelne !!! Pristi tyden budu mit k dispozici merak, tak dam vedet o kolik se zlepsila akustika na mnou jiz zkousenych rychlostech. Redeno bylo dvakrat Shell Diesel Extra (ten obyc.) a jednou OMV Alpin Diesel. -
-
lordmystic 02.04.07 07:25
« Bez nadpisu
kutil: Vše co jsi napsal je pravda, ale já se pozastavoval nad tím, že 77kW do 1,5 tuny těžkého auta je sakra málo... A ještě ve čtyřech lidech byl s tím autem velký problém bezpečně předjet auto jedoucí 80km/h... :(. To že dají 50kW do Fabie která váží něco přes tunu chápu, ale do nového Passata by měl být standard něco jiného... Ale chápu že trh je trh a když to prodají, tak proč ne. -
« TDI
To lordmystic: Dělám pro firmu, která kupuje jako služební auta jedině Oktávie, protože je pak po 3 letech jako hodně ojeté super prodá čechům, kteří si myslí, že české auto je nejlepší.
Ale chtěl jsme něco jiného. Mají jak TDI 81kW tak TDI PD 77kW a TDI PD 96kW přečipované na cca 130kW. 81kW točí od 2000 do 450ot. 77kW zabírá něco pod 2000ot. ale dříve vadne. A přečipovaný 96kW dělá z Oktávky vražedný stroj. Sice jede přes 230km/h ale na silnici už nesedí.
Těch 77kW je i pro Oktávku málo, ale dojede kam má a za krásných 5,5litru. Vždyť i Mondeo se dělalo s 66kW. Prostě jsou lidi, kteří nelétají, ale pohodově si jezdí. Znám hodně lidí, kteří mají Fabii 1.2 a nebo 1.4TDI (HDI nebo TDCI). Pro ně je důležité za kolik to jezdí. A je rozdíl, zda to jede za 4,5litru nebo 8 jako moje Mondeo.
Máte někdo 2.2TDCI s čipem od BitPower? Kolik Vám to žere? -
lordmystic 01.04.07 10:30
« nový passat 77kW TDI
Jsem měl možnost včera projet cca. 40km nový Passat TDI ale pouze 77kW. No řeknu vám, děs a hrůza. Auto s vahou 1498kg (pouze o 7kg lehčí než Mondeo) je absolutně mrtvý :(. Sice krásně točí do 5-ti tisíc otáček, ale např. na čtyřku v 80-ti km/h úplně mrtvé. Při předjíždění tak 3sec nic a pak se začíná pomalu rozjíždět a když se jakž takž rozjede, tak už zase vadne... Fakt nechápu pro koho takovej motor může být určen, snad pro důchodce, ale i pro ženskou je lepší větší výkon, aby se nebála předjíždět...
Tak ti nevím s 1.8 jsem toho moc nenajezdil,ale kamarád ho vlastní,takže sem tam jsme ho projeli. Já tenkrát vlastnil TDDi 85KW a už tenkrát bych řekl,že můj ropák byl živější . Kamarád sám uznal , že mé auto lépe zabírá a táhne. Takže o přínosu dalších 29 KW u 2.2 TDCi nemůže být pochyb. Možná si to chce jen zvyknout , nebo tam máš ůplně jiný motor než my všichni. :P Čas od času jezdím Amserodam CR tak 150,D 160 až 190 a NL dle předpisu 110až 120 . Výsledná spotřeba 6.7 až 6,9 . Ty 2 deci zachraňuje manželka se kterou se musím krotit. >:D Samozřejmě ,že standu leju do každé nádrže asi 1,3 násobek dop. dávkování.