lordmystic 27.04.07 10:33
« opravy vstřikovačů hale
Tak jsem objednán do Ford Hale v Praze na tu opravu vstřikovače. Mají tam teď docela nával (ani se nedivím) tak mě objednali až na 9.5. Tak vám pak hned poreferuju co to obnáší a jak to v praxi vypadá - tedy jestli do té doby někdo už neporeferuje dřív. No a pak ještě jedu nechat si to trochu chipnout do Bitpoweru a hned mám super dárek ke svým 30-tinám :). -
"-- skrytý --" 27.04.07 08:58
« Re: trojkombinace
Zdravím, Dime. Mám tu pár postřehů. Pár chlapů, co si nechalo provést upgrade čerpadel z ročníků 2002 a 2003 hlásí zlepšení. Zdá se, že se skutečně podařilo spustit opravy vstřikovačů Delphi ve 3 servisech. Takže Ti, co mají problémy, ať nekupují nové, když se to dá ošetřit opravou. -
"-- skrytý --" 26.04.07 14:21
« Re: trojkombinace
Klimatizace je zátěž pro ten řemen a tudíž i ty kladky, a obecně jakákoliv zátěž, i od alternátoru....například když jsem pustil xenony, tak se zvuk změnil. Přepracované ty díly údajně nejsou, prý se jenom vyměňují pořád dokola.... naštěstí na ně platí záruka, i ta prodloužená, zaplacená. -
"-- skrytý --" 25.04.07 23:20
« Re: Rachoceni pri zapnute klimatitzaci
Diky za postrehy. Nepotesili jste me..Objednal jsem se do Olomouckeho servisu AMH na prohlidku. Treba to vyresi softwarovy upgrade:) Nemate nekdo s timhle servisem zkusenosti? drive jsem jezdil do Ford Atoma v Brne, ale od doby, co mi natrikrate marne spravovali klimu a odreli auto tam nemusim. Za podminek se vlastne da uplatnit zaruka? Auto jeste nema tri roky je servisovane ve Fordu ale ma 104tkm. Nikdy jsem se o to nezajimal, ale v pripade, ze by mi to usetrilo 20tis za setrvacnik, bych mozna nejakou sanci uvital. -
"-- skrytý --" 25.04.07 13:50
« Re: Rachoceni pri zapnute klimatitzaci
Zdar všem..............to víte, že vás tady nenechám bez dozoru . Jen jsem se převtělil do Dim- dvojka. Rachotí napínací kladky, měnili mi je zrovna včera, v záruce, už podruhé.......vydrží to tak rok, neboli tak 30 - 40 tis km. Stojí to údajně asi 8 tis Kč. Dělá jim to už roky, ale pro Ford je zřejmě jednodušší to měnit, než hledat nějaké řešení.. když si to navíc lidi zaplatí, když nemají záruku..... -
"-- skrytý --" 25.04.07 11:15
« Rachoceni pri zapnute klimatitzaci
Cest praci. Minuly tyden jsem prodal 2.0 TDCi a koupil si v Koelnu 2.2TDCi 11/2004 Titanium Euro3. Motor tahne dobre uz od 1300ot, podvozek ST je tvrdy jak prase ale jede jak po kolejich:)Jediny dosud zjisteny nedostatek je sverazny zvukovy projev.. Pri volnobehu to vydava divne zvuky v periodickych intervalech asi 2s (na to jsem si ostatne uz zvykl u 2.0) ale ten pravy koncert prijde az kdyz pustim klimu. Rachoti to jak stara plecka, tak ji radsi vypinam. Myslim, ze jsem tu kdysi o tom cetl (napinaci kladka, trojkombinace atd..) a tak se chci zeptat, jestli to nekdy nekdo resil, jak dlouho trvala oprava, jestli byla jenom docasne ucinna a kolik to stalo. Diky za rady S pozdravem Krkovicka-reznik, kupec a sedlak v jedne osobe