"-- skrytý --" 05.05.11 10:34
« Re: 2.2TDCi 129kW
170 000 km za 3 roky je víceméně optimální provoz. Úplně ideální by bylo, kdybys motor vypínal jenom kvůli údržbě. Auto chce jezdit, odstavení mu dobře nedělá. Tenhle nejspíš lítal ze severu na jih Německa a zpátky po kvalitních silnicích, nic mu nebude (pokud ho někdo nerozstřelil). -
Moik 04.05.11 21:23
« 2.2TDCi 129kW
Kupuju druhé auto do rodiny a narazil jsem na Mondeo 2.2TDCi 129kW 2008. Chci se zeptat, jakej je ten motor, co vstřiky? Máte zkušenosti? A potom... tohle Mondeo má najeto 168tis km za nějaký 3 roky v Německu. No podle mě je to samo strašně moc, ale okolí mě přesvědčuje, že na mých 15tis ročně (výhradně po dálnici a něco po městě) to bude OK... co myslíte? -
oleowr1 03.05.11 14:16
« Re: Co může bouchat vpravo vzadu?
Můžou to být znova kůstky, nebo může být něco špatně utažené.... já jsem si měnil na podzim tyčky stabilizátoru vepředu a najednou mi taky začalo něco klepat (v lednu před STK), zrovna jsem jel za svým mechanikem, zvedli jsme to a levá přední byla dole na nápravě povolená... asi jsem ji sám zapomněl pořádně dotáhnout, mechanik kroutil hlavou jak se to mohlo povovlit, ale já se nepřiznal :-)
Teď mi to klepe znova a to už vím, že pravá má zase v kloubu vůli... ujel jsem na nich cca. 7tis.km, stály asi 400,-..... budu se muset poohlídnout po dražších. Ty přední se bez rampy nebo zvedáku mění blbě, zadní u kombíku jsou v pohodě, nacouvám na práh od garáže, aby byl zadek trčící ven trochu výš tak si ještě dám pod zadní kola prkno a do hodiny to mám vyměněné, včetně převlíkání a mytí -
DIM 18.04.11 14:39
« Re: jen tak mimo mísu
Hmh, oleowře první, to by mě fakt zajímalo, komu ten supersport patří ! Nebyl to jen trest maželky před rozvodem ? Miláčku, ještě před tím posledním rozvodovým stáním jsem Ti udělala radost a všechny peníze z našeho účtu utratila za autíčko...plus ještě asi tak 10 mega je na leasing :-) -
pepek79 14.04.11 08:41
« v
Máte někdo zkušenost s tímto dodavatelem www.vyfukovesystemy.cz ?Koukal jsem, že maj hodně dobrý ceny výfuků na naše auta a hlavně to nejsou žádný poláci, ale značový originály.Já měl nějakýho poláka a vydržel mi přesně rok a půl, tak jsem si řekl, že si připlatim za kvalitu a koukám, že tady je to skoro za tu samou cenu co jsem kupoval to šitózního polmostrowa nebo jak se to jmenovalo."
Janerad 05.04.11 13:28
« Re: Mám najeto 130 000 km a auto je stále lepší!
Mám najeto 190 000 km, menil jsem predni cepy a tlumice, ve 200 budu menit i zadni s autonivelaci. Jezdim s odpojenym EGR, bo blbnul. Asi ho taky budu muset koupit, cisteni svepomoci se nezadarilo (blbne stejne). Jinak pohoda. Tycky stabilizatoru drzi od nova, a to jezdim D1 sem tam :-) Taky se mi prodrel velurovy koberecek, asi taky koupim novy (stve me, ze se musi koupit cela sada). -
"-- skrytý --" 05.04.11 12:44
« Re: Mám najeto 130 000 km a auto je stále lepší!
Docela mě pobavilo to "Ojedinělé řešení, které v současnosti jiná automobilka nenabízí." Navigaci CarComp MirrorNavi si může pořídit každý, kdo má zájem... Už od roku 2009. Stojí to cca 300 euro, což +- odpovídá těm fordovským 7500,-