FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
oleowr1 24.01.13 20:27
« Re: STK po 10-ti letech
Bydlím, Mondeo přestěhovalo prakticky všechen nábytek z bytu do domku, kdybych měl tažné odvezlo by i sedačku...
Nemám výhřev čelního skla, negarážuju, ale mám venku zásuvku, ráno 10 minut před odjezdem jsem dával do auta teplovzdušný ventilátor na 220V, pěkně se šprajcne mezi loketní opěrku a přední sedačky a krásně rozmrazí přední a boční skla... -
DIM 24.01.13 11:23
« Re: STK po 10-ti letech
Už bydlíš ?? :-) Nám tady ta rubrika nějak usíná, Kutil už nekutí a ostatní asi jen jezdí a jezdí......Jediný problém jsem měl se do auta ráno vůbec prolámat, bylo celé v takovém skleněném futrálu. Když se mi pak podařilo stáhnout okýnko abych viděl do boku, tak tam bylo další " sklo ", ledové, asi tak půl cm. Vyhřívání předního skla do podehřívalo dlouhé minuty a pak jsem to stejně musel odsunout ručně. Ale včera jsem při cca 100 km rychlosti uhýbal takovému ledovému platu , které odletělo ze střechy auta přede mnou, a nebylo to nic moc...... -
woody-alien 03.01.13 07:50
« Re: Vše nejlepší do Nového roku.
štíreček1 : Tyhle škrábance se řeší furt. Ještě u Grand Vitary (černá metalíza) se mi někdo podepsal na kryt rezervy a následně jsem lehce (cca 20 cm) škrábnul blatník. V servisu by to hned lakovali. Tak jsem koupil originál opravný lak za cca 250 Kč. Táhne se to ale jako nudle z nosu, takže jedinej způsob je špičkou štětečku lehounce poťukávat. Zblízka to samozřejmě vidět je, ale když kousek poodstoupíš, tak se to i na té černé úplně ztratilo. Na Mondeo jsem si koupil lak rovnou, ale zatím jsem opravoval jenom škrábnutí na spodku předního nárazníku, kde to ani není vidět. Připletl se mi do cesty zajíc. -
štíreček1 30.12.12 12:15
« Re: Vše nejlepší do Nového roku.
Všem nej do Nového roku!
Taky mi nějaká ku odrela zadní dveře, cca pul metru, což vypadá ze to někdo udělal naschvál. Je to az do bílého základu, takze když to umyju ,je to hodně vidět. Možná by pomohla nějaká tužka, ale nemám s tim zkušenosti.
Kutil: porad jsem ti říkal, vem si kiu :-)
-
-
superkutil 25.12.12 23:23
« Vše nejlepší do Nového roku.
Zdravím, koukám, že to tu je totálně mrtvé. Od té doby, co jsem přešel od Forda ke KIA, tak už nemám problémy. >:D Je to neuvěřitelné a pokud bych si to neověřil na vlastní kůži, tak bych tomu nevěřil, ale KIA funguje hodně dobře a má plno úžasných vychytávek. Takže mě osobně Ford vůbec nepřesvědčil o tom, že je to spolehlivé a moderní auto. Měl jsem 4 Fordy a byly asi nejhorší moje auta z pohledu spolehlivosti a bezporuchovosti.