FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 25.01.13  11:41

« Re: STK po 10-ti letech

No jenže mně se 10 minut před odjezdem ven nechce !! :-) To už bych taky mohl nastartovat a 10 minut topit ....... Ideální vrazit tam ten ventilátor večer a dát tam časovanou zásuvku.....
  • « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 24.01.13  20:27

Bydlím, Mondeo přestěhovalo prakticky všechen nábytek z bytu do domku, kdybych měl tažné odvezlo by i sedačku...
    Nemám výhřev čelního skla, negarážuju, ale mám venku zásuvku, ráno 10 minut před odjezdem jsem dával do auta teplovzdušný ventilátor na 220V, pěkně se šprajcne mezi loketní opěrku a přední sedačky a krásně rozmrazí přední a boční skla...
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 24.01.13  11:23

Už bydlíš ?? :-) Nám tady ta rubrika nějak usíná, Kutil už nekutí a ostatní asi jen jezdí a jezdí......Jediný problém jsem měl se do auta ráno vůbec prolámat, bylo celé v takovém skleněném futrálu. Když se mi pak podařilo stáhnout okýnko abych viděl do boku, tak tam bylo další " sklo ", ledové, asi tak půl cm. Vyhřívání předního skla do podehřívalo dlouhé minuty a pak jsem to stejně musel odsunout ručně. Ale včera jsem při cca 100 km rychlosti uhýbal takovému ledovému platu , které odletělo ze střechy auta přede mnou, a nebylo to nic moc......
  • 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 22.01.13  23:36

« STK po 10-ti letech

Včera bez ztráty desítky :-) Příjemně mě to překvapilo...
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 03.01.13  15:34

« Re: Vše nejlepší do Nového roku.

No ještě že to nebyl jelen .....
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 03.01.13  14:17

DIM: Zastavil jsem, vylez ven, nikde žádná krev a zajíc v čudu. Tak snad to přežil. ;-) Ale že bych kvůli němu vlítnul s autem do pole, tak takovej nadšenec zase nejsem. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 03.01.13  13:43

Skočil mi pod kola zajic....nevadí. Stejně měl ajids :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 03.01.13  07:50

štíreček1 : Tyhle škrábance se řeší furt. Ještě u Grand Vitary (černá metalíza) se mi někdo podepsal na kryt rezervy a následně jsem lehce (cca 20 cm) škrábnul blatník. V servisu by to hned lakovali. Tak jsem koupil originál opravný lak za cca 250 Kč. Táhne se to ale jako nudle z nosu, takže jedinej způsob je špičkou štětečku lehounce poťukávat. Zblízka to samozřejmě vidět je, ale když kousek poodstoupíš, tak se to i na té černé úplně ztratilo. Na Mondeo jsem si koupil lak rovnou, ale zatím jsem opravoval jenom škrábnutí na spodku předního nárazníku, kde to ani není vidět. Připletl se mi do cesty zajíc.
  • « 00 Reagovat !

foto stirecek1

štíreček1 30.12.12  12:15

Všem nej do Nového roku!

Taky mi nějaká ku odrela zadní dveře, cca pul metru, což vypadá ze to někdo udělal naschvál. Je to az do bílého základu, takze když to umyju ,je to hodně vidět. Možná by pomohla nějaká tužka, ale nemám s tim zkušenosti.

Kutil: porad jsem ti říkal, vem si kiu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto RADEK1

RADEK1 30.12.12  10:36

To Dim: pokud to rozlesteni zpravi tak to udelej a nechej si u profika rozlestit i zbytek karoserie. Ja to udelal nedavno (kocka dostala vanocni darek) a vysledek me prekvapil.Lak je lesklejsi hlubsi a zmizely takove ty vlasove skrabance.
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 28.12.12  14:03

Tak aby řeč nestála , trochu jsem škrábnul dveře......je to jen takový lišej . Rozleštit to ?? Trochu se toho bojím, že tam pak bude rozleštěný opticky viditelnější obrovský flek ....
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 27.12.12  18:15

Kutil = Prudič >:D
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 27.12.12  18:14

Pokud nejsi GTI nebo jeho nohsledi, máš smůlu. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 27.12.12  13:00

Já taky přeji vše nej !!! Ale stejně máme těch příspěvků za ty roky :-) To by nás měl už ten server nějak odměnit, no ne ?
  • 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 25.12.12  23:23

« Vše nejlepší do Nového roku.

Zdravím, koukám, že to tu je totálně mrtvé. Od té doby, co jsem přešel od Forda ke KIA, tak už nemám problémy. >:D Je to neuvěřitelné a pokud bych si to neověřil na vlastní kůži, tak bych tomu nevěřil, ale KIA funguje hodně dobře a má plno úžasných vychytávek. Takže mě osobně Ford vůbec nepřesvědčil o tom, že je to spolehlivé a moderní auto. Měl jsem 4 Fordy a byly asi nejhorší moje auta z pohledu spolehlivosti a bezporuchovosti.
  • « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 25.12.12  19:57

« Re: meluzína...

všem hezký zbytek svátků, štěstí, zdraví a bezproblémové kilometry do nového roku
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 25.12.12  10:55

Přeji také Tobě a všem. Dovolím si konstatovat že se sníženou poruchovostí Mondeí se snížila potřeba tady komunikovat, takže vlastně dobrý.
  • « 00 Reagovat !

foto RADEK1

RADEK1 24.12.12  15:16

Přeji krásné svátky všem nynějším ,budoucím i bývalým majitelům mondea.
    Kdysi to bylo nejživější fórum dnes mrtvola. Škoda.
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 11.12.12  12:02

....ono se venku ochladilo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto stirecek1

štíreček1 09.12.12  15:11

Zdar hoši, jak to jezdí? Nevíte někdo jak zjistit,jestli funguje vyhřívání kapaliny u c max? Nějak se mi zdá, ze to letos málo topí. Ujedu čtyři km a stále fouká chladný :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…