Jozef0351 09.09.07 19:28
« Re: Ještě jednou xenony
TomanGHIA:
Nepoznám tú smernicu a ani ma nezaujíma. Či to čo tvrdíš je pravda lebo len domnienka PetraT neviem. Každopádne Slovnaft inú naftu nerobí a nieviem či Benzina bude ochotná dodávať čistú naftu kvôli pár ľuďom. U nás to funguje, nič sa nekazí, nikoho to netrápi a takmer nikto o tom ani nevie. Robíte z komára somára. Včera to bolo aj u nás v správach. Že Nova spravila škandál s bionaftou a u nás to rok v pohode funguje a nikoho to netrápi. -
"-- skrytý --" 09.09.07 15:42
« Re: Výměna žárovky
Zřejmě kutilova sláva dorazila až do forda, tak tam kvůli němu dali extra krytku, aby se nesnažil vyměnit si výbojku někde na silnici.
Ford (a nejen ford)nechce, aby se lidi sami vrtali v reflektoru, do kterého jde vysoké napětí. Proto si nemůžeš sám vyměnit ani H1 v dálkovém světle. Já na tom nevidím nic nepochopitelného.
To není chyba, nebo konstruční nedostatek, to je úmylsná vlastnost. -
cja 09.09.07 15:03
« 5% MEŘO v naftě
Oficiální vyjádření od Forda k otázce naší nové nafty bylo - zasláno dealerům - že do 5% MEŘO by to nemělo mít vliv na motor. Potud informace, která se ke mě dostala od vedení pobočky Ford u nás. Takže pokud čerpací stanice a rafinerie se budou chovat zodpovědně a nebudou tam toho dávat o kbelík víc, tak bude vše v poho. Toliko můj optimismus. -
g_m 08.09.07 21:50
RADEK1, cja:
Měli bychom těm našim lepším polovičkám zkrátit řetězy od kuchyně. :o))
Jinak s tou černou barvou - je na Mondeích krásná. Normálně Vám ji i závidím, já mám tmavě modrou metlu a ta se špiní taky svinsky, akorát že i kdybych ji leštil třeba kůží od špeku tak ji nebudu mít nikdy tak pěknou, jako kdyby to byla černá.
Tak laskavě přestaňte nadávat a neloudejte se s tím chlastem. :o)) -
RADEK1 08.09.07 21:30
« Re: vymena zarovky
No já dopíjím zbytek burčáku a pošilhávám po rulandě 03. Červené jsem manželce zakázal ,protože to slopala s colou jak vodu to byl můj portugal :-)! Re DR:Jinak s tím srazem by to bylo fain .
Re:cja černá je černá krásnější barvu nenajdeš. sice se kur...ky udržuje ,ale když to vyleštíš je to cumel :-) Ne? -
g_m 08.09.07 21:27
DR:
Představ si - já neodolal a kliknul - a žiju!!! Udělals mě lepším člověkem!!! :-)
Ani jsem nespadl ze svojí PC židle "f kůži" (ale není na hlínách a nemá metlu). :o))
Máte to moc pěkně nachystané tu akci, to jako jo, super program, všechna čest!
I toho pozvání si vážím, díky. Ale musím na sobě ještě zamakat, víš? Kliknout už mi jde... :-) -
g_m 08.09.07 21:01
martin.z:
Jasně, že když mi prdne žárovka v noci, je problém. Když se mi to stalo na předchozím autě kousíček od domova, tak jsem si zapnul mlhovky, at' vypadám jako ne-motorka (nemotora :-) ). A jel jsem opatrně ten kousek k baráku, kde jsem si to opravil. Bylo to taky o víkendu.
cja:
Jsem ateista, díky bohu! :-) A žena mi s tím vínem pomáhá, taky mám nějakou kondici, žena má víno taky ráda, ředí si ho Colou půl na půl...
NJN, znalkyně :o))) -
g_m 08.09.07 20:52
RADEK1:
Burčák už není :-)
A jelikož jsem byl dnes ve sklepě pro brambory a v rohu na polici jsem uzřel tu zaprášenou flašku Vavřineckého, tak ji zase zítra po cestě do sklepa (třeba pro zavařeninu? :-) ) zase odnesu (prázdnou) zpátky.
Asi jsem dost out, že v době burčáku piju víno. A nejen tím... ani xenony totiž nemám... :-( Co s tím jenom udělám... tak když už mě Jozef má za závodníka, tak já image tvrd'áka a hustého stylového borca podpořím třeba tím, že se vzepřu metrosexuálům a přestanu se holit. :o)) -
cja 08.09.07 20:47
« Re: vymena zarovky
to martin.z: zdravím ten pochybnej návod jsem psal já, omlouvám se :-) , ale bylo to jen velmi orientační jako reakce na problém , mě to přišlo jednoduchý - navíc jsem to dělal dle manuálu k autu - viz rady pro svépomoc (vozím sebou)- teď co mám xenon, tak mám smůlu, a šroubky jsem nikdy nepovoloval - to prásknu - to psal kutil >:D - že tam má šroubky - nic ve zlým Kutile

Ospravedlňujem sa že som napísal že tie xenony nie su homologizované. Naozaj som napísal nezmysel. Homologizované sú a jediný problém je s ostrekovačmi a automatickým nastavovaním svetiel. Takže keď niekoho zastaví policajt treba mu povedať že xenony sú OK ale že nemáte ostrekovače. A keďže ostrekovače nie sú povinné pustí Vás ďalej. >:D >:D >:D >:D >:D
Prepáčte že mám benzín 8-s
Nedávno ste ma dávali na hranicu ako Žišku lebo sa mi zdalo uletené a komplikované ako sa mení žiarovka v prednom reflektore...martin.z vám napísal aké to je jednoduché.
DR: Nie som si istý že za komplikovaný spôsob výmeny žiarovky môže vysoké napätie. Na Carisme som odistil žiarovku, odpojil svorku, vymenil žiarovku a zapojil svorku. Bezpečnejšie ako meniť klasickú žiarovku doma. Ale súhlasím že komplikovaný prístup k žiarovke je zámer výrobcov. Príčinu ale treba podľa mňa hľadať inde.