"-- skrytý --" 27.09.07 14:10
« Re: Alarm
Kutil, mame podobne auta, tak u teba by to mohlo fungovat asi tak ako u mna..... takže, po prvom zatlaceni sa zamknu dvere a aktivuje alarm bez priestorovych snimacov, pri druhom zatlaceni sa sa aktivuje priestorovy snimac a dvere sa zamknu takym sposobom za ani z vnutra ich nie je mozne otvorit /dvojite uzamkynanie sa to vola/. ak chces zamkut dvere bez alarmu tak ich zamkni klucom. -
superkutil 27.09.07 13:36
« Re: Alarm
Mě se po odemčení a neotevření dveří auto po čase zamkne a zaktivuje alarm. No a nedávno jsem dálkovým otevřel kufr ale nezvedl jsem ho. No a za chvíli začalo auto ječet.
V souvislosti s tím mš napadá jedna otázka. Mám dvojté zamykání a vnitřní alarm. Jak to funguje? Při prvním zavření se aktivuje jen alarm na otevření dveří a na druhé prostorový alarm? Jak můžu zamknout auto s pidma uvnitř aby se neaktivoval prostorový alarm? Je možné auto zevnitř otevřít, když je zamčené zvenku aniž by řval alarm? -
cja 26.09.07 10:23
« Re: Dušení. Tak nevím, servis...?
To DIM: přes tu JETku jezdím taky, ale vždycky jsem se jí radši vyhnul - mám nějaké vazby na Mohelnici a ten předchozí majitel(nájemce) nebyl zrovna vzorem ... , teď nevím , ale jelikož JET neaditivuje, tak taky radši výhradně beru OMV, případně od Benziny ten jejich TOP Q nebo jak se to jmenuje - jsem hlavně zvědav, jak se to projeví až nastanou mrazy - co na to budou říkat ranní starty :-) -
DIM 26.09.07 10:07
« Re: Dušení. Tak nevím, servis...?
Nic jim není ale blbnou ?? :-)
Nebereš naftu v Mohelnici u Jetu ? Nějak mám pocit, že se tam v tom kraji kolem té pumpy nějak nedaří....já už tam nějak ze zásady neberu, raději OMV v M.Třebové...
Mohl bych napsat, čím si myslím že to je, ale nenapíšu, hned bych zase dostal kapky :-) -
hil 25.09.07 15:26
« Re: Dušení. Tak nevím, servis...?
Tak jsem byl v servisu, trochu jsme to projeli a mechanik potvrdil, že to nejsou moje fantazie. Načtení auta do PC ukázalo nějaký problém s čerpadlem. Asi půjde na stolici do Zábřehu (PAS). Tam mi dělali i Transita (vstřiky a čerpadlo) a už 80.000 km spokojenost.
Mimochodem, tam byly, (tedy v tom servisu) další 2 Mondea, nic jim prý není ale blbnou. Že by Bio...?
cja 25.09.07 12:09
« Re: Spotřeba podle objemu motoru vozu.
to lordmystic: jasně, že to není u všech motorů a pokaždé, když si člověk trochu zadovádí, ale v obecné rovině to možné je a servisy to tím i zdůvodňují. Moje 1. Mondeo z roku 1995 2,0i 16v
si do 180000 km nevzalo ani kapku , potom jsem použil Militec do oleje - kvůli ztišení motoru - a buch po 20t dalších si začal potvora brát 0,5 l na 1000 km, tak jsem to prodal , ale jezdí do dneška :-) -
lordmystic 25.09.07 11:28
« Re: Spotřeba podle objemu motoru vozu.
cja: Také všichni říkali že např. po přečipování motoru a ostré jízdě si každý motor bere olej. Má vlastní zkušenost je ale zatím v tomto extrémně pozitivní, co mám po chipu najeto cca. 5000km, tak nepozoruji viditelný úbytek oleje, stále mám olej někde na 3/4 mezi ryskamy a tam byl i po výměně oleje :). Uvidíme po dalších 5000km.

S deťmi zamykaj auto iba na raz.