FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
superkutil 06.08.08 14:38
« Síť mezi zadní sedadla a kufr u kombi
Ahoj, švagr koupil Audi A6 2.5TDI asi 9let starou a ta má v boxu ve kterém je roleta na kufr další box s navíjecí sítí bránící proti věcem z kufru. Je to bezva věc, když se sedadla sklopí, tak se síť sklopí s nimi a je natažená za předními sedačkami. Ona vůbec ta vnitřní výbava je úplně někde jinde jak u Forda. Takové blbosti, ale zpříjemňují život.
Ale proč píšu, tuhle jsem viděl Mondeo a to mělo podobnou síť jako ta Audi. Vypadalo to, že je i navinovací. Nevíte kde takovou síť sehnat? Nemusí být ani navíjecí, jen musí chránit prostor posádky od věcí v kufru. -
cja 05.08.08 13:09
« Re: Anténa
DIM: to co popisuješ by u nás nešlo, neboť by člověk šel domů pěšky, ale třeba bude líp a lidi se začnou měnit k lepšímu ... jenom aby to nebyla moc daleká budoucnost ,
Jak pravil jeden senior:" Ve Švédsku se ještě v minulém století ve 30. letech sekaly za krádeže prsty a proto se tam přestalo krást" - možná kdyby přes tu přílišnou humanizaci v Evropě něco podobného zavedli i u nás , tak by se tento nešvar rychle vymýtil. Otázka zní , kdo by pracoval když by polovina národa byla bez prstů. No nic, půjdu se radši podívat jestli mi něco na autě nechybí .... a nebo dám přednost nějakýmu sousedovi... ;-) -
DIM 05.08.08 11:10
« Re: Anténa
Stála mě 312 Kč. Tak to ještě jde.......ale stejně mě štve, jak musí mít člověk všechno třikrát zamčené a zajištěné ...... Svého času ve Švýcarsku jsme byli někde večer, bylo tam moc lidí a malé parkoviště, tak se skládala auta jak se dalo, nechala se odemčená a když bylo potřeba, tak se člověk posadil do úplně cizího auta a kousek ho odtlačil nebo posunul......ach jo . -
cja 02.08.08 15:45
« Re: Výměna čelního skla
Radek 1: vidíš tebe pes a mě před půl hodinou soused, náhubek neměl, jenom rezavou Felicii, vyjížděl ze řady v protisměru, blbě parkoval a neviděl do silnice, tak jsem mu to chtěl ulehčit, pustil jsem ho do silnice kousek mu podjel pod jeho auto , aby to mohl snáze stočit, no a on to snáze stočil málo - ale do mě, ani jsem se s ním nedohadoval, pač by ho mohl trefit šlak - takže každej dobrej skutek je potřeba po zásluze potrestat ..., no asi mi nezbyde než zase využít některého z bonusů v servise a nechat to nalakovat, je to malá rýha ne do laku , ale promáčklá, ale samo se trefil , tak že vzal oboje dveře, a to sem se svezl jenom v novém Titaniu S - asi jsou ty auta ješitný, tož , tak aby diskuze nestála - jo a tomu sousedovi je už 78, tak jsem to radši neřešil, i když je to pro zlost - on to chudák ani neví :'-(
Batman: asi se v servise u nás ošidili, protože 2hmotový setrvák + spojka za 14 500,- Kč, tak to stálo na faktuře předchozího majitele, ale nakonec mě to může být jedno, já to neplatil -
"-- skrytý --" 31.07.08 21:35
« Re: dvouhmoťák ?
Muzu Vam to rict uplne presne delal jsme to cca pred pul rokem dela se to i se spojkou a dvouhmotak stoji asi 9000 k tomu spojka asi 12000 + prace takze cely tak 25000 uz nevim uplne presne ale pokud by to nekdo fakt chtel vedet presne vyhrabu i fakturu. takze dvouhmotakum zdar.. :-( -
RADEK1 31.07.08 20:11
« Re: Výměna čelního skla
když jsme u těch servisů 8-s . včera mě nabral cca 40 kg pes . dal mi ránu náhubkem asi ve 40 km rychlosti do zadních pravých dveří :-( dvěře jsou promáčklé ,podrané a klika (madlo) je poškozené taky. díky němu zlobí zamykání. majitelku jsem našel, vzal její iniciály a zavolal dopravku. ta sepsala protokol a že vypořádat se musíme mezi sebou. vina je samo na straně majitele psa. dnes mi už majitelka nevzala telefon (je z 25 km vzdáleného města) automobilový(mondeový) bůh mě trestá jel jsem v nové mazdě 6 :-O jak dál? -
Vasik1 25.07.08 13:35
« to oleowr1: Re: dvouhmoťák ?...pastorek
Jéje, ten už u nás dal pokoj asi pochopil že se nic měnit nebude, ozval se naposledy v zimě, a to sem měl pocit že vyskočí z motoru a od té doby klid. Ale potkalo nás zase jiného trápení, byli jsme teď týden v alpách, a jezdili na bydlení po uzké cestě lemované kůly, v zimě tama jezdíme taky...zkratka, ale to tam kůly nejsou, a tak si tak jedem, kocháme se, a najednou * jak prase, zrcatko visí na drátkách, no a ve chvíli kdy chtěla přítelkyně otevřít dveře a nešlo to mě málem jeblo, takže pravej přední blatník nasračku, a přední dveře na sračku, pak sem za to asi škub takže zbytek dobrý, tož tak, teď už 14 dní stojíme v servisu, dneska by to mělo být, chceme jet na víkend na akci...nevidím to ale reálně nevolají a nevolají -
oleowr1 25.07.08 12:09
Kutil: zvuky při startu - dvouhmoťák, trojkombinace a ještě by to mohly být možná ventily. Při vypnutí to může být snad jen dvouhmoťák a trojkombinace.
Na trojkombinaci se chystám a uvidím jestli se to změní k lepšímu. Při startu studeného motoru je slyšet i proklouznutí řemene, napínák už není nejmladší.... -
superkutil 25.07.08 10:04
Mám najeto 42000km a při startu motor vydává dost šílený zvuky tak 3-5sec a podobný vydává i při vypnutí. Je to jako když dáte šrouby a matky do plechovky a zaklepete s ní. Co to je? Hlavně při startu je to hodně znát. Ale tak do 10sec je už motor v pohodě a tichý. Míval jsem diesel a ten při vypínání uzavřel sání a tam se žádné takové zvuky neozývaly. Také při startu byl slyšet klapavý zvuk dieselu, ale ne to hrozné chrastění. Prosím, jen reakce k věci, bez rýpání a poznámek. ;-)