FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
DIM 21.03.12 15:13
« Re: Klimatizace Focus
Má to necelých 5 let. Klima se pouští málo, manželka si šetří dýchací cesty :-) Až si udělám čas, tak to nechám někde zkontrolovat. Každopádně smrad z výměníku při tom zapnutí a vypnutí se objevil, takže minimálně klapky klimatizace to přes ten klima výměník prohnaly. Ale zima se nekonala...... -
Dong1 20.03.12 19:49
« Re: Klimatizace Focus
Ja mel predloni to same...najednou nechladime. Klima uplne prazdna a po naplneni do 2 dnu znovu. Kondenzator byl v rohu cely "zeleny" (dali jsme tam barvivo), pry koroze. Nastesti to bylo jeste na prodlouzenou zaruku (stalo se to po 3,5 roce) jinak by to bylo za 5500 jen za vymenik ;-\ . -
jurkoboss 12.03.12 07:35
« Problemy pri prudkej akceleracii
Ahojte,
nove mondeo 2,0 TDCI, 103 kW, manualna prevodovka, najazdenych 125 000 km.
Posledny mesiac mi zacalo robit problemy pri prudkom zrychleni, vyuzitie overboostu.
Pri zaradenych rychlostiach 4,5,6 mi pri zrychlovani zacnu kolisat otacky. Najskor potiahne na 3000, potom klesu na 2600, potom zase vytiahne, zase klesne, potom zase taha dalej.
Je to take, ako ked na automate zrychluje a ten nevie co ma zaradit.
Na 2, 3-ke to nerobi. Taktiez to nerobi, ked zrychlujem postupne, pomaly, nie prudko
Co to moze byt?
Dakujem -
-
oleowr1 29.02.12 20:19
« kontrolka airbagů
začala mi svítit kontrolka airbagů (mám 4 airbagy), po nastartování zhasne na pár vteřin, pak 4x blikne na chvíli zhasne, 2x blikne ... to se opakuje asi 3x a pak se rozsvítí trvale. Nevíte co to může být? Je to asi signál konkrétního airbagu, nebo čidla, ale kterého?! -
superkutil 24.02.12 11:29
« Problém s nepravidelným startem a chodem motoru.
Tak hlásím, že vše funguje jak má. Stačil jeden přechod do nouzáku při startu a auto se zase chová jak za mlada. Žádné problémy se starty, žádný nepravidelný chod. A to i v teplotách pod 0°C. Copak se asi v ŘJ nebo motoru stalo? To se ale asi jako běžný smrtelník nedozvím. >:D -
RADEK1 20.02.12 18:24
« Re: výfuk
No vždiť jo . Já to tvrdím od začátku trysky na kapotě jsou na ...... cyklisty >:D .
Trysky na ramínkách stěračů jsou opravdu na ostřikování skla. Jejich funkce není absolutně ovlivněna rychlostí jízdy.Na mondeu jsem je měl seřízené tak ,aby jedna z trysek ostřikovače stříkala níž a druhá výš. Takže jsem pokryl větší část rychlosti auta , kdy byly ostřikovače k něčemu. Na nic lepšího jsem nepřišel. ;-\