FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 21.03.12  15:13

« Re: Klimatizace Focus

Má to necelých 5 let. Klima se pouští málo, manželka si šetří dýchací cesty :-) Až si udělám čas, tak to nechám někde zkontrolovat. Každopádně smrad z výměníku při tom zapnutí a vypnutí se objevil, takže minimálně klapky klimatizace to přes ten klima výměník prohnaly. Ale zima se nekonala......
  • « 00 Reagovat !

foto Dong1

Dong1 20.03.12  19:49

Ja mel predloni to same...najednou nechladime. Klima uplne prazdna a po naplneni do 2 dnu znovu. Kondenzator byl v rohu cely "zeleny" (dali jsme tam barvivo), pry koroze. Nastesti to bylo jeste na prodlouzenou zaruku (stalo se to po 3,5 roce) jinak by to bylo za 5500 jen za vymenik ;-\ .
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 20.03.12  16:31

jak to máš staré? používáš klimu i přes zimu nebo vždy jen v jarním a letním období?
  • 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 20.03.12  15:48

« Klimatizace Focus

U Focusu mi přestala chladit klima . Může tp být jen tím, že je to prázdné ? Předpokládám , že je to podobné, jako u Mondea . Odcházelo tam typicky něco ( ventil nebo spínač ) ?
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 19.03.12  14:57

« Re: Problemy pri prudkej akceleracii

Zkus hadice k turbu....
  • 00 Reagovat !

foto jurkoboss

jurkoboss 12.03.12  07:35

« Problemy pri prudkej akceleracii

Ahojte,

nove mondeo 2,0 TDCI, 103 kW, manualna prevodovka, najazdenych 125 000 km.
    Posledny mesiac mi zacalo robit problemy pri prudkom zrychleni, vyuzitie overboostu.
    Pri zaradenych rychlostiach 4,5,6 mi pri zrychlovani zacnu kolisat otacky. Najskor potiahne na 3000, potom klesu na 2600, potom zase vytiahne, zase klesne, potom zase taha dalej.
    Je to take, ako ked na automate zrychluje a ten nevie co ma zaradit.

Na 2, 3-ke to nerobi. Taktiez to nerobi, ked zrychlujem postupne, pomaly, nie prudko
    Co to moze byt?

Dakujem
  • « 00 Reagovat !

foto stirecek1

štíreček1 07.03.12  10:55

« Re: Jaguar

Včera jsem viděl dalšího ze slovenskou značkou.... ale i tak - dost lidí to tam obklíčilo, myslel jsem, že tam je něco zadarmo >:D
  • « 00 Reagovat !

foto RADEK1

RADEK1 03.03.12  16:54

« Re: Jaguar

To stirecek. Pisi z Mt. Toto nalupni centrum pro seniory nenavstevuji. Mas pravdu jsou v reviru vetrelci dokonce 2. Pocit jedinecnosti se vytratil.Ted uz zbyva jen aston ale ti jsou pobliz 2. Dokonce Rapid. Bentley je ve vedlejsim meste.Tak snad bugatti >:D ? 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto stirecek1

štíreček1 01.03.12  12:15

« Jaguar

Rade to byl tvůj jaguár před lídlem nebo máš v rajónu vetřelce? :-) Je to pár dní zpět...
  • 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 01.03.12  10:04

« Omyl

• 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 29.02.12  20:19

« kontrolka airbagů

začala mi svítit kontrolka airbagů (mám 4 airbagy), po nastartování zhasne na pár vteřin, pak 4x blikne na chvíli zhasne, 2x blikne ... to se opakuje asi 3x a pak se rozsvítí trvale. Nevíte co to může být? Je to asi signál konkrétního airbagu, nebo čidla, ale kterého?!
  • « 00 Reagovat !

foto King-of-rain

King of rain 28.02.12  16:16

« Re: Olej

To samozřejmě může,každej motor je na tom jinak, problém ale je, že to zcela zásadním způsobem zdegraduje náplň (olej) a on nemaže jak má.
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 28.02.12  11:48

Mě jen trochu překvapilo, že je to poměrně o dost, aby se nenaolejovalo něco, co nemá ....
  • « 00 Reagovat !

foto King-of-rain

King of rain 27.02.12  15:31

Mno, já slyšel že to u Fordu a nejen u něj byla zcela běžná věc.DPFko je mrcha...
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 24.02.12  12:59

« Re: Problém s nepravidelným startem a chodem motoru.

...tak já jdu taky někdy do nouzáku, reset občas pomůže :-)
  • 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 24.02.12  11:29

« Problém s nepravidelným startem a chodem motoru.

Tak hlásím, že vše funguje jak má. Stačil jeden přechod do nouzáku při startu a auto se zase chová jak za mlada. Žádné problémy se starty, žádný nepravidelný chod. A to i v teplotách pod 0°C. Copak se asi v ŘJ nebo motoru stalo? To se ale asi jako běžný smrtelník nedozvím. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 21.02.12  14:43

« Re: výfuk

....ještě by to chtělo tlačítko, co otočí výfuk dopředu, ať mi nikdo nevyfotí SPZ a mě za volantem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 21.02.12  13:48

Pokud nemáš úplnou výbavu, jistě se tam najde nějaký prázdný nevyužitý slot, dal bych tam tlačítko, a máš to jako 007. >:D >:D >:D Ujedeš policajtům, očoudíš cyklisty, mafie ne Tebe nemá nárok.
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 21.02.12  13:09

Já jsem šikulka !!!! 8-s

Mám si tam na EGR dát tkaničku a potáhnout v případě potřeby ??

Přiznám se, že v těch rychlých šípech jsem si myslel že otevřel sytič...
  • « 00 Reagovat !

foto RADEK1

RADEK1 20.02.12  18:24

No vždiť jo . Já to tvrdím od začátku trysky na kapotě jsou na ...... cyklisty >:D .
    Trysky na ramínkách stěračů jsou opravdu na ostřikování skla. Jejich funkce není absolutně ovlivněna rychlostí jízdy.Na mondeu jsem je měl seřízené tak ,aby jedna z trysek ostřikovače stříkala níž a druhá výš. Takže jsem pokryl větší část rychlosti auta , kdy byly ostřikovače k něčemu. Na nic lepšího jsem nepřišel. ;-\
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…